Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zdjęcia mojego Avanta:-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super felga :one: Wydaje mi sie że jeżeli chodzi o B5 to na tej feldze wygląda fajnie tylko avant.

Opublikowano

Fele ladne ale w 17 calach jakos blado wygladaja... .

Glebnij ja :)

Opublikowano

Szkoda mi zawieszenia. Ale się nad tym zastanawiałem. Miałem kiedyś obniżone auto, wyglądało pięknie, ale strasznie trzeba było na wszystko uważać. A teraz bezstresowo mogę jeździć. Ewentualnie mógłbym obniżyć jakieś 20mm ale to już max. Pozdrawiam.

Opublikowano

fajne ja właśnie zastanawiam sie nad felgami max 17 cali ale własnie boje sie że bedzie właśnie jak allroad stał a na pewno nie bede obniżał auta i mam dylemat 16 czy 17 cali

Opublikowano

jak dla mnie rewelka :564:

fele jak i cała niunia

piękna, srebrna w avancie i z klekotem pod machą :a4fan:

Opublikowano

Fajne fele ;)

Super felga :one: Wydaje mi sie że jeżeli chodzi o B5 to na tej feldze wygląda fajnie tylko avant.

Dla mnie tak samo fajnie wyglądają na sedanie :a4fan:

ec422474124452b0m.jpg 3c07cedbae7a06c4m.jpg 62dc37d9aa6774f5m.jpg 949093d9fa155db1m.jpg e6dcdfbf1c60fbbem.jpg

Opublikowano

Avant w A4 to kwintesencja zajebistego wyglądu :a4fan:

:P

czarny sedan też wygląda bardzo ładnie i solidnie :!: równie dobrze jak srebrny avant :564:

Panowie zaawiecha troszkę w doł i bedzie malinka ;)

Opublikowano

Model wybrałeś ładny, ale bez gleby wygląda dziwnie, a w ogóle ten wzór najpiękniej wygląda w 18" i z glebą -60 ;)

Opublikowano

Wiem o tym. Ale ja jeżdżę autkiem na co dzień, do pracy i w ogóle wszędzie. I jeżdżę bezstresowo. A na 18" i -60 to tylko na zloty i to pewnie na lawecie, coby nic nie uszkodzić :) . Względy praktyczne w tym przypadku wygrały z emocjami :( . Ale myślałem, że i tak będzie stał wyżej. Nie jest aż tak źle. Zobaczymy jak będzie wyglądało na co dzień. Jak mi się znudzi to pomyślę może o samych sprężynach -20mm i będzie OK. Pozdrawiam.

p.s.

Zrobiłem mały VT w Photoshopie. Obniżyłem trochę. Oceńcie sami czy warto obniżać. Pozdr.

Przed:

audi30zc3.th.jpg

Po:

audi30kopiamo1.th.jpg

Opublikowano

O widzisz i już jest dużo ładnie, ale zrobiłeś VT na -60 mniej więcej :diabel:

Wrzucisz sprężynki -40 i będzie cacy a komfortu nie stracisz.

Opublikowano

A Twój jest obniżony? Jeśli tak to czy masz same sprężynki czy amory też?

Opublikowano

bardzo ładnie sie prezentuje ...

Opublikowano

Teraz mam serię, ale przy okazji pokażę -40 ;) Takie obniżenie generalnie wytrzymują zwykłe amorki gazowe, chociaż nie przeczę, że dedykowane byłyby lepiej dopasowane.

Opublikowano

bombastic, wzór felgi słuszny :one:

no i przestancie ukrywać się z cenami bo przecież ani nikt wam nie zabierze ani nie dołoży to i po co ściemniać z PW :027:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...