Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gdzie macie ubezpieczony samochód ?

Gdzie macie ubezpieczony samochód ? 5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie macie ubezpieczony samochód ?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobre Towarzystwo to takie, które dobrze cie potraktuje i dobrze wypłaci kasę w razie nieszczęścia a nie takie co bierze małe składki. Ja miałem na początku przez długie lata w PZU - dobrze się składeczki płaciło do momentu kiedy nie wjechali mi w auto. Później - masakra: klient wróg publiczny nr1. Przeniosłem się do Warty. Dwa lata temu - poślizg, auto potłuczone ale jeszcze do jazdy. Warta wyliczyła szkodę całkowitą, po 10 dniach pieniądze były na koncie, wycena szczerze i bez picu. Dobry kontakt-telefoniczny i mailowy. Tak więc nie składki ale to, co za to dostanę. Ale niestety trzeba to sprawdzić na własnej skórze, czego nikomu nie życzę.

Opublikowano

Zagłosowałem ( PTU ) ale mam mieszane uczucia co do tej firmy ..... wiecie jak to jest - wszystko dobrze jak płacimy , a jak ...... to sami wiecie :thumbdown:

Pixi tez ram mam i zaluje.

Tylko sie skonczy okres to sie przenosze.

Opublikowano

Hestia :wink4:

Opublikowano

Ja mam w MTU OC+NW i płacę 2x221,50zł. Właśnie dzisiaj wpłaciłem pierwszą ratę.

Odzywał się też mBank i zaproponował o 18zł droższą polisę.

Opublikowano

Mbank nigdzie nie bylo taniej. Do tego mam skladke na raty i sama sie pobiera z konta :D

Witam,

kolega też ma w mBanku i jak mu sie zepsuł samochodzik to musiał becelować za lawetę...

Chyba, że sobie nie wykupił i ma tak tanio...

Opublikowano

PZU - tragedia !!! Już prawie dwa miesiące czekam na odszkodowanie, na pewno nigdy więcej PZU. :thumbdown::sick3:

Opublikowano

uniqa :>

Opublikowano

HDI :thumbdown:. W przyszłym roku zmieniam. Pewnie na Liberty Direct, ale czas pokaże :hi:.

Opublikowano

MTU, przeszedłem już przez Samopomoc, Link 4, ale nigdy nie miałem żadnych stłuczek to nie wiem czy są dobre. Teraz mam oc+ac pełen pakiet i na rok płacę prawie 2500 zł

Opublikowano

Ja mam w wracie płace OC i AC 2500zł jeszcze łapie mnie zwyżka za wiek z dlatego taka cena i po 1,5 roku zgłaszałem szkode AC i tragiczna była wycena strasznie zaniżone koszta. Raczej nie polecam. I tak pewnie bedzie ze wszystkimi firmami ubezpieczeniowymi bo jak ubezpieczacie to wasze auto kosztuje 35 tys jak trzeba wypłacić to juz po roku kosztuje 25 tys :thumbdown:

Ogólnie chce przejść do PZU znajomi najmniej narzekają na tą firmę :)

Opublikowano

hestia w tym roku rządzi

Opublikowano

Compensa :wink4:

Ceny mają za***iste.

Opublikowano

Ja astra w Interrisk ( 320 zl mi pani policzyla ja i mama wspolwlasciciel ) a A4 w warcie ( samo oc cos kolo 400 zl - 3,0 ! do tego NW , doplata 70 zl za rekalkulacje OC poprzedniego + ubezpieczenie szyb i wyszlo cos pod 600 zl ) .

Co do wyplat na razie nie musialem testowac :gwizdanie:

Opublikowano

hestia.

Opublikowano

Jesli macie PTU to nie liczcie na naprawe bezgotowkowa w ASO. Zadna stacja nie chce z nimi wspolpracowac. :wallbash: :wallbash:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

obecnie Hestia (OC,AC,NW), kiedyś PZU

Opublikowano

HDI max zniżki 575,względem innych wydaje się drogo będzie zmiana :shocked:

Opublikowano

Hestia za rok 449zl :)juz kolejne auto tam ubezpieczam i jestem w pelni zadowolony z nich

Opublikowano

mtu

Opublikowano

compensa