e2rdd23 Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 to moze giełda kazdy wie chyba gdzie jest a po 17 to juz bedzie spokuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Żeby chociaż z 5 autek się uzbierało co z tym koszalinem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 ok ja mogę być o 17 nastej w niedziele na Giełdzie..jak by ktoś nie wiedział tereny Podożynkowe [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 22:28_________________________________________________chłopaki i jak..będzie Ktoś??? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Ja przyjade na 17 tylko tak sobie mysle że pogoda troche do kitu to moze spotkanie zrobimy w garażu podziemnym kosmosu??[br]Dopisany: Listopad 27, 2010, 09:48:11 _________________________________________________a pytanie z innej beczki ma ktos dostęp do VAG tacho?? bo zmieniam licznik na taki z fisem i musze zgrac imo ze starego i przebieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 KOsmos.....Hmm to może Garaż Podziemny Forum :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 forum bedzie zajete bo i vwgenowcy sie tam spotykaja i hondziaze a po za tym bedzie ful bo ludzie na zakupy sie zuca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Powaga Nawet nie Wiedziałem...Bo do Forum Mam rzut Beretem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Faktycznie w niedziele to jest oblężenie zakupowe nawet nie wiedziałem ze w kosmosie jest jakiś garaż podziemny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 jest Mały ..... salon mam Większy :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Witam, coś euforii nie ma z tym spotem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 to zdecydujmy cos nie bącmy babami i określmy sie do 22 co i jak ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 szkoda szkoda...ja bym się tam Spotkał....szkoda że tak mało ludzi..ludzie....przecież w koszaline jest od Groma A4 !!![br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 12:20_________________________________________________dokładnie....MI tam Wsio Ryba Gdzie i o której , w weekendy jestem Elastyczny bo w tyg Arbait macht Freii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 ....przecież w koszaline jest od Groma A4 !!! W Koszalinie ludzie nie wiedzą, że Audi to coś więcej niż tylko zwykłe wozidło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Smutne To...to jak koledzy zastanawiać się itd.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioniz Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 sorry koledzy, ja odpadam, trochę nie chce mi się gonić 70 km, zwłaszcza że lista obecności krótka myślę, że wątek należy kontynuować, to może sie trochę uzbiera... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 ja podjade poczekam z 15 min jak nikt nie przyjedzie to pojade do domku bede czekał na giełdzie jak by co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterp84 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 w ten weekend pany nie dam rady niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 To Jak Chłopy o której Godzinie i Gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Tak jak ja pisałem wyżej ja podjadę o 17 na giełde bede czekał zaraz przy wiezdzie po prawej stronie o 17 poczekam studencki kwadrans jak nikt sie nie zjawi to sie zawine do domku. Jak by co to ja jeżdżę czarna audi avant na stalowych kołach (zimówki ) a znak rozpoznawczy to antena CB na relingu hehe Więc do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 ok podjadę [br]Dopisany: 28 Listopad 2010, 11:34_________________________________________________Szkoda że tak mało nas Było Następnym razem proponuję jakiś garaż Forum Albo Kosmos....zimno dziś było ...hehe Dzieki za Mikro Spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi