e2rdd23 Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 witam panowie jakis spocik w dlugi weekend?? tylko prosze o decyzje do piatku bo nie mam w domu neta i tylko w pracy moge sprawdzic poczte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1974 Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 sobota :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieqakces Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Witam panowie, mam taką prośbę: ponieważ coś mi samochodzik zamula, a nie mam vaga żeby go podpiąć, czy na najbliższym spocie będzie ktoś miał kompa z vagiem żeby zrobić logi? Oczywiście jakiś czteropak się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Kto ogarnia z "naszych" kodowanie kiery z b7 do b6 po zmianie gratów ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 cool506 zabawa z vag tacho ja mam takiego ale powiem szczerze że jeszcze dobrze nie opanowałem programu. A niechcem robić tego metodą prób i błędów :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 VCDS-em tez to zrobie, ja pytałem kto to robił?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario0760 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Tego spota chyba nigdy nie zrobimy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Nie no, kiedyś wypada zebrać się i zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdzi Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Panowie, wracam w Wasze szeregi po krótkiej nieobecności Piszcie kiedy komu pasuje się spotkać, jak coś mam kabel i VAG też się znajdzie. Wprawdzie logów jeszcze nigdy nie robiłem, ale z chęcią się nauczę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Murdzi , kilkanaście stron temu robiłeś projekt wlepy na autko grupy koszalinskiej. Będziesz ten projekt realizował? Z chęcią kupiłbym do swojej :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdzi Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 No robiłem robiłem, potem jakoś nie było czasu... Muszę wykończyć projekt i przejść się do drukarni na Racławickiej Dla studentów taniej mi może zrobią takie wlepki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1974 Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 no to czekamy na wlepki :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 panowie gdzie w Koszalinie dobrze ustawie zbieżność macie już jakiś punkt sprawdzony z góry dzięki :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 w zordzie dobrze ustawiaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Na jakiej to ulicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario0760 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Mieszka 1 na końcu tam gdzie egzaminy na prawko sie odbywają mają swoją stacje kontroli pojazdów jak sie jedzie do zakłądu karnego. http://www.zord.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 polecam ZORD i dobry mechanik od naszych audic tez jest tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieqakces Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 no on jest kumaty dość, ale ile kosztuje u niego ta zbieżność? 50zł czy bierze więcej? bo on dziad jest troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdzi Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ustawiają w Koszalinie zbieżność za 50zł? Nawet u mnie w Czarnem stawki zaczynają się od min. 60zł do 120zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi