Murdzi Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 W A4 też mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Spocik w środę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterp84 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 http://a4-klub.pl/zachodniopomorskie-95/all-sprzedam-zachodnipomorskie-145987/index6.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Spocik w środę? Tak sobie myślę, że ze względu na małą frekwencję dobrze by było żeby na spoty przyjeżdżały wszystkie autka ze znakiem Te starsze też - byłoby ciekawiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Tylko u nas w regionie to mało osób z A4 no chyba że nawiązać kontakty z forum audi 80 itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 moze tym razem uda mi sie dotrzec na spot:p ile osob bylo ostatnio? ps Mirek, Ty masz sedana z nalepką na wlewie paliwa? i jakąś siatką przy wydechu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Tylko u nas w regionie to mało osób z A4 no chyba że nawiązać kontakty z forum audi 80 itp. Mało to nie jest, codziennie w Koszalinie mija się ich dziesiątki, tylko mało jest podjaranych takimi rzeczami, nie interesuje ich żadna integracja z innymi użytkownikami A4 Są u nas w mieście spoty jakiegoś innego modelu audi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Ja nie zauważyłem żeby takie spoty się odbywały To tak jak tydzień temu? Środa 17.00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 moze tym razem uda mi sie dotrzec na spot:p ile osob bylo ostatnio?ps Mirek, Ty masz sedana z nalepką na wlewie paliwa? i jakąś siatką przy wydechu? Nie to nie moja, moja ma żółte felgi i ogon ze sztucznego lisa na dachu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigDaniel Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Cały przyszły tydzień bedę w Koszalinie a później reszte miesiąca będę w Dąbkach. Możliwe że też zawitam:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 a wpadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 To co jutro coś się dzieje :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 to przyjezdza ktos dzis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Ja nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Ja podjadę, może ktoś będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdzi Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Generalnie forum Audi 80 też bardzo słabo działało, na spotach było po 3-4 osoby Trzeba by stworzyć stronę Audi Klub Koszalin na facebooku i tam dawać jakieś ogłoszenia o spotach, częściach na sprzedaż etc. Może jutro się tego podejmę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Ciekawy pomysł. Jestem za. A jak tam spot się udał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Nawet ja tyłka nie ruszyłem żeby podjechać na spot bo musiałem sprawozdania do szkoły pisać A co do pomysłu Audi Klub Koszalin na fb to pomysł trafiony w 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Generalnie forum Audi 80 też bardzo słabo działało, na spotach było po 3-4 osoby Trzeba by stworzyć stronę Audi Klub Koszalin na facebooku i tam dawać jakieś ogłoszenia o spotach, częściach na sprzedaż etc. Może jutro się tego podejmę... Facebook to może być dobry pomysł. Znałem kiedyś wielkiego fana marki Audi, miał ogromną wiedzę tak o nowościach jak i o historii marki. Nasze drogi się rozeszły i nie wiem co teraz porabia, ale podejrzewam, że takich pasjonatów w Koszalinie może być więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Chłopaki, gdzie w koszaline wytną mi z tworzywa sztucznego ładnie ramkę niewielkich rozmiarów? Zamontowałem UKP w nawiewie i chcę ładnie zabudować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi