Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

virus01 , niezły biceps :good:

powiedzcie mi Pany, jak tu szybko złapać z 7 , 8 kg ? przy wzroście 177 cm ważę obecnie 67 kg. cztery razy w tygodniu ćwiczę (ale tylko w chacie) po około 40 minut - brzuszki, pompki, ciężarki. dwa razy w tygodniu basen po półtorej godziny . Godzina pływania i jacuzzi oraz sauna po 15 minut. Nie palę od 8 miesięcy, nie piję procentów . tylko nie szydźcie ze mnie bo się zamknę w sobie ... :tongue4:

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 387,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dieta + suplementy + dobry trening

zapodaj jakieś białko, kreatyne, wegle itp. Nie kupuj żadnych mixów wszystko w jednym np mas xxl tylko wszystko osobno.

Opublikowano

Virus :good: dobra ta druga fota z dorobiona maska :polew: wygladasz jak do sexu sado-maso :bicz::polew:

dlaczego przestales cwiczyc? szkoda bo juz dobre wyniki miales :good: ja wlasnie wrocilem z silki dzisiaj nogi przysiad ze sztanga 120kg na 8 razy tylko w przysiadach nie lubie bio im wiekszy ciezar tym bardziej cisnie w kark :confused4:

Sixu na mase polecam Ci mutant mass 6.8 kg za ok 180zl na allegro tylko musisz pilnowac brzucha bo latwo sie otluscic

Opublikowano

przestałem bo czasu brak 12h w pracy i 1.5h siłowni dziennie to było za dużo :gwizdanie:

Opublikowano

przestałem bo czasu brak 12h w pracy i 1.5h siłowni dziennie to było za dużo :gwizdanie:

3 razy w tygodniu, codziennie to chyba mało kto może chodzić :wink4:

Opublikowano

staż miałem już spory 3 razy w tygodniu to dla początkujących i średnio zaawansowanych w sam raz, ale dla mnie 5 było idealnie. Każdą partie mięśni można przećwiczyć bardzo dokładnie. :wink4:

Opublikowano

ja cwicze 4 razy po 1h pon,wto czw piat

Opublikowano
  • Autor

ja tez tak chyba tak najlepiej

Opublikowano

:polew: :polew: teraz to czy masz w bicu 50 czy 30 to mozna pod gimanzjum isc :naughty: Teraz liczy sie ilosc Władka Jagiełło w portfelu :tongue4:

Panny z liceum leca na fure moze byc jakas gorsza

Studentki na lepsze fury + najlepiej własne mieszkanie :cool1:

to gdzieś w okolicach pomorza było kręcone :polew: pewnie jakieś Kartuzy albo Kościerzyna :mysli: ale dziewczyna niczego sobie :good:

Opublikowano
  • Autor

virus01 ładna sylwetka

Opublikowano

ja tez tak chyba tak najlepiej

ja tak samo :tongue4:
Opublikowano

jadę właśnie na siłkę, przed uczelnią się spompować :decayed: niestety dzisiaj same barki i brzuch na maxa :kox:

Opublikowano
  • Autor

ja nie lubie rano trenowac najlepsza pora to chyba wieczor na trening :mysli:

Opublikowano

ja nie lubie rano trenowac najlepsza pora to chyba wieczor na trening :mysli:

ponoć koło osiemnastej organizm ma najlepszą wydolność :good:
Opublikowano
http://wgrajfoto.pl/pokaz/img1110/123ee28.jpg na zdjęciu 19,5 lat, 78 kg, 180cm, trenuje już 5 lat od 15 roku życia z przerwami na wakacje, dieta i odżywki oczywiście standard
Opublikowano
  • Autor

http://wgrajfoto.pl/pokaz/img1110/123ee28.jpg na zdjęciu 19,5 lat, 78 kg, 180cm, trenuje już 5 lat od 15 roku życia z przerwami na wakacje, dieta i odżywki oczywiście standard

Ładna sylwetka bardziej na mase chyba cwiczysz niz na rzezbe.

ja trenuje tak 17-18 najlepiej mi sie trenuje przynajmniej mi tak bo znajomy lubie po objedzie... ja to przyjezdzam do domu o 16 wszama godzinke odpoczynku i na trening :good:

Opublikowano

Ładna sylwetka bardziej na mase chyba cwiczysz niz na rzezbe.

ja trenuje tak 17-18 najlepiej mi sie trenuje przynajmniej mi tak bo znajomy lubie po objedzie... ja to przyjezdzam do domu o 16 wszama godzinke odpoczynku i na trening :good:

Na zdjęciu miałem widoczną krate.

Treningi bardziej wytrzymałościowe, potrafię zrobić nawet 35 serii po 10-15 powtórzeń na jedną partię. Trenuje 5 razy w tygodniu. Aktualnie 5kg do przodu niż na zdjęciu bo na wakacje spada mi średnio 3kg (brak ćwiczeń, odżywek, diety i więcej piję %). Do końca zimy planuje jeszcze z 3kg ubić.

Opublikowano
  • Autor

no coz to powodzenia jak najbardziej :hi:[br]Dopisany: 27 Listopad 2010, 13:07_________________________________________________ja tak mysle zeby do 65 dobic w zime a teraz waze 57

Opublikowano

a ja do do ~108-110kg