Opublikowano 7 Grudnia 201015 l hahaha michał flaszka dla Ciebie za text roku 2010 no nie wiem czy dla mnie to są jego słowa, ja je tylko zacytowałem a tak na marginesie to przez zimę trzeba ćwiczyć a nie nadużywać alkoholu, w sylwestra się można dopiero zapomnieć :gwizdanie:
Opublikowano 8 Grudnia 201015 l ja nie piję prawie w ogóle, jak wypiję jednego browara raz na dwa tygodnie to jest dobrze dzisiaj plecy i biceps
Opublikowano 8 Grudnia 201015 l ja nie piję prawie w ogóle, jak wypiję jednego browara raz na dwa tygodnie to jest dobrze dzisiaj plecy i biceps i co bierzesz cos przed treningiem?czy na sucho
Opublikowano 8 Grudnia 201015 l A ja pije, imprezuje, ćwicze i biegam i jest gitara ja też, i jest si
Opublikowano 8 Grudnia 201015 l ja nie piję prawie w ogóle, jak wypiję jednego browara raz na dwa tygodnie to jest dobrze dzisiaj plecy i biceps i co bierzesz cos przed treningiem?czy na sucho na razie na sucho ale sadze, ze od nowego roku jakis stack wpadnie
Opublikowano 8 Grudnia 201015 l dzisiaj plecy i biceps kox widze ze wszycy jada według schematu to samo od 18...
Opublikowano 8 Grudnia 201015 l ja normalnie robiłbym barki ale dni mi się poprzestawiały :gwizdanie:
Opublikowano 8 Grudnia 201015 l wyjebka na maxa... całe 37,5 cm w lapie poracha jesteśmy na tym samym poziomie wtajemniczenia widzę słuchajcie pytanie do starych wyjadaczy na siłce, co ile zmieniać program treningowy (głównie ćwiczenia) żeby nie popaść w rutynę dodam, że ćwiczę od 2 miesięcy teraz i na razie to łapię z powrotem formę i nie wiem czy jest sens już zmieniać ćwiczenia czy poczekać do końca roku już? jak myślicie koledzy pimpiarze
Opublikowano 8 Grudnia 201015 l jesteśmy na tym samym poziomie wtajemniczenia widzę decayed no ja w sumie 2 tyg w domu pompki i bica robiłem... a teraz do kumpla chodze, w sumie 2 tydzien... w sumie szału nie ma 189 cm i 81 Kg wagi wiec latwo nie bedzie jak miałem 16 lat miałem 185 i 60 Kg wagi mogłem sie chowac za znakiem drogowym
Opublikowano 8 Grudnia 201015 l Autor z tego co slyszalem to 2 miesiace trening pare tyg przerwy zeby miesnie sie zregenerowaly i inny zestaw tak slyszalem a jak jest to nie wiem ja tak robie od 2 lat i jest ok [br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 21:36_________________________________________________ jesteśmy na tym samym poziomie wtajemniczenia widzę decayed no ja w sumie 2 tyg w domu pompki i bica robiłem... a teraz do kumpla chodze, w sumie 2 tydzien... w sumie szału nie ma 189 cm i 81 Kg wagi wiec latwo nie bedzie jak miałem 16 lat miałem 185 i 60 Kg wagi mogłem sie chowac za znakiem drogowym he ja mam 159 i 56 kg tez sie chowam za znakiem heee ale na silowni to koledzy sie chowaja z zaskoczenia podnosze 2x tyle co waze heee
Opublikowano 8 Grudnia 201015 l nie gadaj ze 110 dzwigniesz ja 90 atakowałem na klate minimalnie brakuje
Opublikowano 8 Grudnia 201015 l co ty myślisz że mięśnie po dwóch miesiącach wpadna w rutynę? po miesiącu dopiero dochodzą do formy po przerwie :gwizdanie: w drugiem miesiącu dopiero nie mam zakwasów przy intensywnych treningach. Ja zmieniłem system treningów dopiero po ok 9 miesiącach i zrobiłem ok 2.5-3 miesięcy przerwy.
Opublikowano 8 Grudnia 201015 l w drugiem miesiącu dopiero nie mam zakwasów przy intensywnych treningach. obym miał podobne efekty.. bo trica czuje od poniedziałku
Opublikowano 8 Grudnia 201015 l nie gadaj ze 110 dzwigniesz ja 90 atakowałem na klate minimalnie brakuje im krótszy zasięg ramio tym łatwiej na klate się bierze No ja ostatnio 110kg mnie zatrzymało w połowie A z tymi przerwami to poczytajcie o treningu 100 czy jakoś tak
Opublikowano 8 Grudnia 201015 l im krótszy zasięg ramio tym łatwiej na klate się bierze ae za to długa reke + fajny bic wyglada o niebo lepiej