Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiedziałem, że poleci ktoś z Efką, clenem bądź t3. :polew:

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 388,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Chciales wycinke to masz...:)

Opublikowano

Ludzie są czami nienormalni,. Wszystko by wpierdalali, co by im tam nie napisał i nie dał. :gwizdanie:

Opublikowano

Ludzie są czami nienormalni,. Wszystko by wpierdalali, co by im tam nie napisał i nie dał. :gwizdanie:

do kogos kileeer to jest skierowane personalnie...;> wiesz wszystko jest dla ludzi ja jestem tego zdania tylko z glowa:) niebralem jeszcze nic cwicze caly czas na sucho ale nie powiem ze nigdy niczego nie wezme:) na szczescie torche sie uczylem o tych wszystkich rzeczach i jak juz zrobie cykl to zrobie go z glowa i jak najmniejszymi skutkami ubocznymi... porzadny cykl kosztuje grubooo ponad 1000zl a to ze niektorzy maja tylko na soki a reszte(slonki odblok itp) maja w pupie to ich sprawa:)

Pozdrawiam

Dawidoks tylko ze T3 jest duzo potezniejsze nic clen bo t3 robi balagan w naszych hormonach a sam zdajesz sobie sprawe jakie moga byc tego skutki...

Opublikowano

Zmija, dobrze wiem jak każdy środek działa. :gwizdanie:

Co do tego, że wszystko jest dla ludzi to prawda. Przecież te wszystkie środki biorą ludzie. Inną sprawą jest jak przyjdzie koleś, 3 raz na siłkę i podbija do gościu o koksy, albo skrobie coś na forach kulturystycznych a nawet kreatyny nie brał.

U mnie dobrze na razie łapa 43, tylko dosyć duże BF.

Idę szamać kurde i warzywka. :kox:

Opublikowano

Zmija, dobrze wiem jak każdy środek działa. :gwizdanie:

Co do tego, że wszystko jest dla ludzi to prawda. Przecież te wszystkie środki biorą ludzie. Inną sprawą jest jak przyjdzie koleś, 3 raz na siłkę i podbija do gościu o koksy, albo skrobie coś na forach kulturystycznych a nawet kreatyny nie brał.

U mnie dobrze na razie łapa 43, tylko dosyć duże BF.

Idę szamać kurde i warzywka. :kox:

Niektore biora konie:)

Opublikowano

Kurna juz 60 stron prawie natrzaskaliscie :kox: koksy z a4 klubu :)

Ja mam taka propozycje zeby ktos kto ogarnia ten temet konkret :good:

podpiał temat i na samej gorze kazdej strony powinno byc:

1. jakis trening rospisany przykładowy :) (na tydzien)

2. jakies odzywki co z czym najlepiej brac :) takie zestawy np dla poczatkujacego itp itd (wraz z nazwami produktów)

:) :) :)

Bo duzo jest juz zawarte w tych 60 stronach tylko szkoda tak ciagle wertowac te strony :confused4:

1. od takich informacji roi się na forach kulturystycznych

2. jeść i ćwiczyć bo na odżywki przyjdzie czas później

Opublikowano

tylko komu się chce takie rzeczy robić :decayed: ja dzisiaj byłem pierwszy raz po chorobie (nie byłem na siłowni 4 dni) i niestety duży spadek ale za to tak się spompowałem, że masakra :kox:

duzy spadek po 4ch dniach :blink:

zobaczymy jak dzisiaj pójdzie :kox: a choróbsko rzeczywiście strasznie mnie osłabiło, 3 dni ciągle w łóżku leżałem z gorączką, więc lipa + jakieś piguły i jest efekt :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

no własnie prócz choroby pany zrobilem sobie przerwe miesieczna z chudłem 2kg ale to nic nie tak dawno zachorowałem rozłożyło mnie na maxa i 3kilo znów poszło sie *ebać juz mnie szlak trafia kto zna jakieś odrzywki czy wszame zeby w miare wszystko wrucilo do normy nie mowie od razu bo to nie mozliwe ale zawsze co robie przerwe to pare kilo chudne a przy mojej 58kilowej wadze to jest duzo :wallbash:

Opublikowano

no własnie prócz choroby pany zrobilem sobie przerwe miesieczna z chudłem 2kg ale to nic nie tak dawno zachorowałem rozłożyło mnie na maxa i 3kilo znów poszło sie *ebać juz mnie szlak trafia kto zna jakieś odrzywki czy wszame zeby w miare wszystko wrucilo do normy nie mowie od razu bo to nie mozliwe ale zawsze co robie przerwe to pare kilo chudne a przy mojej 58kilowej wadze to jest duzo :wallbash:

Ty tak powaznie z ta waga;>>???? zarcie zarcie zarcie:) i wszystko wroci;)

Opublikowano

jedz dużo stejków :kox: i zapodaj sobie jakiegoś dobrego supla, najlepiej białkowego :wink4: albo METKE :gwizdanie:

Opublikowano

jedz dużo stejków :kox: i zapodaj sobie jakiegoś dobrego supla, najlepiej białkowego :wink4: albo METKE :gwizdanie:

niech chlopak pocwiczy troche 3ma troche michy ... na zapoznanie sie z Mieczysławem przyjdzie jeszcze czas:))

Opublikowano

Ja mam taki metabolizm, że przejeść nie mogę tego co mam jeść. :polew:

Oszalałem dzisiaj na siłce. :D Płasko kończyłem 95, a skos 75. :slina: Dietka czyni cuda i tyle w temacie.

Opublikowano

niech chlopak pocwiczy troche 3ma troche michy ... na zapoznanie sie z Mieczysławem przyjdzie jeszcze czas:))

Z metką to żartowałem, bo tylko żołądek sobie rozwali :thumbdown:
Opublikowano

Ja tez sie wziąłem od lutego do roboty.

Klatke zaczynałem seriami od 60kg, teraz juz 85kg.

Tez nie mam rozpiski, co i jak cwiczyc. Moze ktos wrzuci swoja rozpiske ?

Póki co, cwicze tylko klate i bica. Z suplementów to tylko planuje kreatynke póki co, a pozniej zobaczymy, narazie przyrosty są bez niczego.

Opublikowano

Ja tez sie wziąłem od lutego do roboty.

Klatke zaczynałem seriami od 60kg, teraz juz 85kg.

Tez nie mam rozpiski, co i jak cwiczyc. Moze ktos wrzuci swoja rozpiske ?

Póki co, cwicze tylko klate i bica. Z suplementów to tylko planuje kreatynke póki co, a pozniej zobaczymy, narazie przyrosty są bez niczego.

:bicz3: :bicz3: :bicz: :bicz:

Zestawom plaza MOWIMY stanowcze NIE!!!!

Opublikowano

Hehe, no bo rozpiski nie mam :wink4:

Ale i tak póki co rozćwiczam się. Ważne że progres formy jest

Opublikowano
:wallbash: Mało rozpisek w sieci? Musisz sam rozpiskę robić bo nikt nie wie jakim sprzętem operujesz.
Opublikowano

:hi: ja zaczałem po długiej przerwie tydzień temu na siłke popylać, Wy tez tak macie ze po długiej przerwie nie chce sie wracać na siłke i człowiek to odwleka odwleka i odwleka. Przygode z siłką zaczynałem 13 lat temu ćwiczyłem przez 5 lat potem 4 lata przerwy, wróciłem w tamtym roku przed wakacjami i wytrwałości starczyło do listopada. :disgust:

Teraz ostro zabrałem sie do pracy bo motywacja jest duża, przy mojej wadze 95 kg i wzroście 188cm chciałbym dobic do 100kg i zrzucic przy tym troche tłuszczyku choc nie jest go za wiele.

Mam juz wszystko rozpisane i wspomagam sie jedynie kreatyną plus carbo i moze cos na pompowanie przed treningiem zarzuce tyle.

Najgorsze sa zakwasy na początku i to ze wydaje Ci sie ze mozesz jeszcze raz wycisnąc a tu ręce odmawiają posłuszeństwa zastój i koniec :wallbash: ale potrzeba czasu zeby wskoczyc w rytm, zdaje sobie z tego sprawe.

Dla początkujących - nie bierzcie sie za niedozwolone środki tylko róbcie wszystko żeby nie chodzic głodnym i ograniczyc słodycze. jeść mało a często a wyniki przyjda same :good:

Opublikowano

Nie to..., że chce jakąś konkretną rozpiskę, poprostu tak pytam, może ktoś sie pochwali jak ułożył swoje ćwiczenia, wtedy bym sobie coś wybrał i dostosował do swoich możliwości i sprzętu.

Wiem że na sieci może i jest tego dużo ale ja tylko tu zaglądam :wink4: raczej nie lubie sie rejestrować na 10 forach.

Pozatym nie ma to jak porozmawiać z klubowiczami. :naughty: