Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wy ile spedzacie na silce. Ja jak wejde - rozgrzewka, troche rozciagania, trening - 2 partie i 1,5h peka zawsze

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 387,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

od 1,5 do 2 h

Opublikowano

mi jakos dlugo schodzi, od wejscia, trening+prysznic i wyjscie miedzy 2,5 a 3h :/

Opublikowano

ale dużo się opierdalam

Opublikowano

no ja w sumie to jeszcze sporo z kumplem przegadam :wink4:

Opublikowano

dziś najszerszy + triceps około 1,5 h na koniec bieżnia 15 minut.

jutro bareczki z brzuchem :naughty:

dawać Panowie bo lato tuż tuż :decayed:

Opublikowano

ja spędzam na ćwiczeniach 1,5 godziny + prysznic :cool1: ale przerwy robię ze stoperem w ręku 2 minuty :good:

dzisiaj zmęczyłem łydki, kaptury i troche przedramienia :decayed: a jutro plecy i biceps lub same plecy, zobaczymy jak czas pozwoli :mysli:

Opublikowano

siłownia to nie miejsce spotkan:)) pogadaC MOZNA W barze;P tam sie cwiczy!!!!:P hehe jak sie dobrze zepne to potrafie zrobic trening w 60 minut i ponizej:) ostatnio na plecy z kumplem zrobilismy 17 serii w 50 minut... ale po treningu nie mialem sil podniesc sie z podlogi :decayed: :decayed:

na 2 dzien mialem meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega zakwasy co mi sie zadko zdarza po dluzszym cwiczeniu:)

Opublikowano

siłownia to nie miejsce spotkan:)) pogadaC MOZNA W barze;P tam sie cwiczy!!!!:P hehe jak sie dobrze zepne to potrafie zrobic trening w 60 minut i ponizej:) ostatnio na plecy z kumplem zrobilismy 17 serii w 50 minut... ale po treningu nie mialem sil podniesc sie z podlogi :decayed: :decayed:

na 2 dzien mialem meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega zakwasy co mi sie zadko zdarza po dluzszym cwiczeniu:)

Kurde jak czytam po ile wy serii robicie, to normalnie kopara opada :shocked:

Jak można zrobić 17 serii??? Wg mnie to wogóle bez sensu. Może każdemu co innego służy ale to i tak wg mnie za dużo.

A co do czasu treningu, to aby normalnie zrobić trening np. klata + Bic + tric + brzuch to ok 90minut to muszę mieć. W godzinę da radę ale trening nie jest przyjemny.

Opublikowano

ja sie wyrabiam w 1h - 1,15 a na treningu robie po 2 partie przy czym na duze grupy miesniowe robie po 3 cwiczenia a na male po 2

cwicze z zegarkiem na reku przerwy 1,15s jezeli duze ciezary nogi czy plecy to 2 min bo to meczy :gwizdanie:

Opublikowano

Kurde jak czytam po ile wy serii robicie, to normalnie kopara opada :shocked:

Jak można zrobić 17 serii??? Wg mnie to wogóle bez sensu. Może każdemu co innego służy ale to i tak wg mnie za dużo.

A co do czasu treningu, to aby normalnie zrobić trening np. klata + Bic + tric + brzuch to ok 90minut to muszę mieć. W godzinę da radę ale trening nie jest przyjemny.

gdzie tu widisz duzo serii;> na duze partie trzeba kolo 16 zrobic;> zawsze jeszcze cwiczenie dobijajace robie jeszczee i mi wychodzi 17.... pozatym jak sie dobrze nie przeoram.. to nic mi nie rosnie i nie czuje zadowolenia z treningu:) jak mozna wyjsc z silowni nie spelnionym :decayed: :decayed:

Opublikowano

ja dzis zrobiłem barki i brzuch i tak policzyłem i wyszło ze zrobiłem 18 serii łącznie , 12 barki(3 ćwiczenia po 4 serie) i 6 brzuch do tego bieżnia 15 minut na pocątek dla rozgrzewki.

Opublikowano

ja cwicze max 1h

Opublikowano

Jak ćwiczyłem, to potrafiłem 2.5 godziny spędzić na pakerizbie. :kox: Teraz to w domu tylko trochę macham hantlami, pompki robię i brzuszki (8minute abs workout - polecam!) Po maturce znów się zapisuję i koksam masę, bo chuchro jestem (176cm i 72kg wagi...)

Opublikowano

moim priorytetem jest brzuch i nogi. przy 188cm 95kg to i tak mało 110 to mój cel

Opublikowano

a ja tam robię tyle ćwiczeń ile czuję, że powinienem zrobić ale na duże partię nigdy mniej niż 4 ćwiczenia po 4 serie, czasami dorzucam piąte ćwiczenie na tzw. dobicie i jest nieźle

Opublikowano

Ja już dzisiaj po siłowni :good:

Nie ma to jak z rańca uderzyć.

Większa werwa

Opublikowano

Ja już dzisiaj po siłowni :good:

Nie ma to jak z rańca uderzyć.

Większa werwa

:hi:

Nie powinno się rano trenować. :no:

Opublikowano

jak mu idzie to dlaczego nie? :cool1: ja też chodziłem w zeszłym roku na 6-7 rano i było zaje**ście :kox: tylko później zmęczenie szybko łapało :disgust: ale siła poszła :good:

Opublikowano

To jest raczej kwestia tego, że się potem cały dzień organizm męczy i regeneracja słaba. ;d