Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnio nie chce mi sie cwiczyc jakos,czekam na swieta i przerwe chyba musze zrobic :mysli:

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 387,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ostatnio nie chce mi sie cwiczyc jakos,czekam na swieta i przerwe chyba musze zrobic :mysli:

nie masz silnej woli :naughty:

Opublikowano

nie masz silnej woli :naughty:

tzn?
Opublikowano

tak sie wtrącę w temat bo zauważyłem że jest sporo siłaczy w klubie :) a z racji że też ostatnio trochę ćwiczę to może czegos sie nauczę od was w tym temacie ..

Opublikowano

ja też sie wtrące :) czy jest coś na stawy ? chciałbym je troche wzmocnić , bo ostatnio mnie tak zaczęło nadupcać w prawym łokciu , że ostatnie dwa treningi sobie odpuściłem ... na razie smaruje liotonem , ale to jest chwilowe :gwizdanie:

Opublikowano

ja też sie wtrące :) czy jest coś na stawy ? chciałbym je troche wzmocnić , bo ostatnio mnie tak zaczęło nadupcać w prawym łokciu , że ostatnie dwa treningi sobie odpuściłem ... na razie smaruje liotonem , ale to jest chwilowe :gwizdanie:

Glukozamina :wink4: ...Zobacz na te artykuły http://sklep.kfd.pl/ochrona-stawow-c-11.html?osCsid=3dec6e3168c6d6cf44559cb06ce50c06

Kiedys miałem to http://sklep.kfd.pl/olimp-arthroblock-60-kaps-p-68.html?osCsid=3dec6e3168c6d6cf44559cb06ce50c06 nawet pomogło.. :good:

Opublikowano

Glukozamina :wink4: ...Zobacz na te artykuły http://sklep.kfd.pl/ochrona-stawow-c-11.html?osCsid=3dec6e3168c6d6cf44559cb06ce50c06

Kiedys miałem to http://sklep.kfd.pl/olimp-arthroblock-60-kaps-p-68.html?osCsid=3dec6e3168c6d6cf44559cb06ce50c06 nawet pomogło.. :good:

Też stosuje Arthroblock, jest dobry :good: ...kiedy byłem młodszy to nawet jadłem żelatyne :naughty: ...łyżeczka dziennie i też było git :naughty: hehe
Opublikowano

ok , dzięki ;) także to sobie zamówie , a powiedzcie jeszcze co sobie do tego wziąć ? myśle nad kreatyną jakąś , Tribulusem i może czymś na apetyt , ale od razu mówie , że miałem kiedyś robione próby i jestem uczulony na B12 :/

chociaż brałem kiedyś Mega mass i nie umarłem ;)

Opublikowano

ok , dzięki ;) także to sobie zamówie , a powiedzcie jeszcze co sobie do tego wziąć ? myśle nad kreatyną jakąś , Tribulusem i może czymś na apetyt , ale od razu mówie , że miałem kiedyś robione próby i jestem uczulony na B12 :/

chociaż brałem kiedyś Mega mass i nie umarłem ;)

ile ważysz i ile czasu ćwiczysz. Wrzuć jakieś foto poglądowe to doradzimy

Opublikowano

na zwiększenie masy to polecam Mutant Mass..

Opublikowano

na zwiększenie masy to polecam Mutant Mass..

+ micha :good:
Opublikowano

Animal Flex trochę kosztuje ale warte swojej ceny, na mnie działało fajnie szczególnie że miałem wtedy treningi na siłę

Opublikowano

:hi:

w temacie odzywam się pierwszy raz więc nie śmiejcie się jak coś :decayed:

sprawa wygląda tak:

troszkę się za siebie ostatnio wziąłem i mam nadzieję, że trochę to potrwa :> , mój cel to zrzucenie zbędnego tłuszczyku na brzuchu przede wszystkim, reszta stoi na 2 miejscu, chodzę 2 razy w tygodniu na intensywne 30 minutowe pływanie, będzie w najbliższym czasie siłownia najchętniej jak czas pozwoli 2 razy w tygodniu (głównie bieżnia i rower a reszta jako dodatek), codziennie rano i wieczorem brzuszki ( na początek 2x dziennie po 3 serie 20 brzuszków) i tak się zastanawiam czy zakupić jakieś odżywki? na allegro jest potężny dział "reduktory tłuszczu", ale czy warto coś kupować ?

PS. Ponieważ jestem samoukiem będę też wdzięczny za jakikekolwiek rady od tych, którzy też podjęli i wygrali walkę z oponką, może macie jakieś ciekawe pomysły na ćwiczenia w domowych warunkach ? :)

Opublikowano

Pany jest sprawa. Kończę pakę 4.8kg MASS XXL Trec'a. Do tego biorę jeszcze BCAA z ActivLab. Staram się więcej jeść i chyba mi to wychodzi bo w robocie śmieją się, że pochlaniam więcej żarcia i pytają się gdzie to chowam. Tylko problem polega na tym, że przytyłem może z 1,5kg i to chyba raczej dzięki jedzeniu ryżu, makaronu, piersi z kurczaka i tuńczyka. Coś mi się zdaje, że ten MASS nic nie daje. Chcę sobie zrobić przerwę od niego bo trochę kijowo już na mnie wpływa. Na siłce kolo powiedział mi o Nitrobolon czy jakoś tak. Ponoć mięśnie nieźle po tym puchną i to również wpływa na przyrost masy. Moglibyście mi coś napisać o tym Nitro i czy warto ?

Opublikowano

Pany jest sprawa. Kończę pakę 4.8kg MASS XXL Trec'a. Do tego biorę jeszcze BCAA z ActivLab. Staram się więcej jeść i chyba mi to wychodzi bo w robocie śmieją się, że pochlaniam więcej żarcia i pytają się gdzie to chowam. Tylko problem polega na tym, że przytyłem może z 1,5kg i to chyba raczej dzięki jedzeniu ryżu, makaronu, piersi z kurczaka i tuńczyka. Coś mi się zdaje, że ten MASS nic nie daje. Chcę sobie zrobić przerwę od niego bo trochę kijowo już na mnie wpływa. Na siłce kolo powiedział mi o Nitrobolon czy jakoś tak. Ponoć mięśnie nieźle po tym puchną i to również wpływa na przyrost masy. Moglibyście mi coś napisać o tym Nitro i czy warto ?

Ile dziennie kcal masz w diecie? ...te 1.5kg to i tak po części tłuszcz :)
Opublikowano

Ja teraz jestem na cyklu Nitrobolonu i powiem szczerze, że masa idzie, pompa jest, siła też idzie więc jak narazie wszystko tak jak miało być czyli polecam :good: Jeszcze tydzień i kończę, przez święta przerwa a po świętach muszę zejść na redukcję bo brzuch wywaliło trochę po tym nitro

Opublikowano

Ile dziennie kcal masz w diecie?

Nie liczyłem, w każdym bądź razie sporo więcej spożywam niż zazwyczaj. Teraz miałem okres gdzie nie było czasu robić papu i masa momentalnie poleciała o 1kg w dół. Trochę mnie dołuje moja przemiana materii.

Młody, to w takim razie dokończę MASSa i od stycznia lecę z Nitrobolem :naughty:

Opublikowano

Trochę mnie dołuje moja przemiana materii.

U mnie niestety jest odwrotnie ;( Waga idzie do góry w chwilkę a żeby zrzucić to już trzeba się nieźle napocić

Opublikowano

:hi:

w temacie odzywam się pierwszy raz więc nie śmiejcie się jak coś :decayed:

sprawa wygląda tak:

troszkę się za siebie ostatnio wziąłem i mam nadzieję, że trochę to potrwa :> , mój cel to zrzucenie zbędnego tłuszczyku na brzuchu przede wszystkim, reszta stoi na 2 miejscu, chodzę 2 razy w tygodniu na intensywne 30 minutowe pływanie, będzie w najbliższym czasie siłownia najchętniej jak czas pozwoli 2 razy w tygodniu (głównie bieżnia i rower a reszta jako dodatek), codziennie rano i wieczorem brzuszki ( na początek 2x dziennie po 3 serie 20 brzuszków) i tak się zastanawiam czy zakupić jakieś odżywki? na allegro jest potężny dział "reduktory tłuszczu", ale czy warto coś kupować ?

PS. Ponieważ jestem samoukiem będę też wdzięczny za jakikekolwiek rady od tych, którzy też podjęli i wygrali walkę z oponką, może macie jakieś ciekawe pomysły na ćwiczenia w domowych warunkach ? :)

Jak byś zamiast tych brzuszków zastosował A6W co prawda nie wpływa to na redukcję tłuszczu ale ładnie wyrzeźbi mięśnie brzucha a co do pływania to polecam co najmniej 1h bo 30min to za mało i oczywiście bez przerw wtedy będzie lepszy efekt. Jeśli sie mylę to niech ktos poprawi.