Piotrek98igo Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 proste klasyczne cwiczenia+ intuicyjne,cwicze na 100% mozliwosci az do bolu, nie dokladam ciezaru w seriach tylko zmniejszam.cwicze sam wiec zawsze przy wyciskaniu na lawce musze zachowac 1powtorzenie w rezerwie. ale dzisiaj chu...trening jakos tak bez sil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Piotrek98igo, pokaż foto jak wyglądasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASATO Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 u mnie to dopiero bez sił, 2 miesiące przerwy i prawie od nowa trzeba napier..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Piotrek98igo, pokaż foto jak wyglądasz ja to ten szerszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 ale żeś doje@!ł ...kumam, że to kilka ładnych lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Piotrek98igo, a na poważnie i teraźniejsze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 to foto w necie znalazlem :polew: nie mam nic,nie robie sweet fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Robią wam się rozstępy na masie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 wszystko zależy w jakim tempie rośniesz i jak rozciągliwą masz skórę, mnie się kiedyś zrobiły jak szybko rosłem, teraz nowe się już nie tworzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASATO Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 mi się porobiły kiedyś od rozpiętek spore rozstępy przy barkach i na klatce. wszystko zależy od tego jaką kto ma skórę, jeden będzie ostro walił kox i rósł jak na drożdżach bez rozstępów, a innemu porobią się już przy małych przyrostach. PS: po wczorajszym wprowadzającym treningu FBW po przerwie mam wszędzie cholerne zakwasy, ale trzeba się przemęczyć i będzie znowu powrót do formy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Robią wam się rozstępy na masie?? jedynie jakieś stare mam ale prawie ich nie widać a nowych nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozak_patryk Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Każdy który będzie ćwiczył to po czasie będzie miał rozstępy bo skóra się rozszerza .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Każdy który będzie ćwiczył to po czasie będzie miał rozstępy bo skóra się rozszerza .... :kox: ciekawa teoria, ale niestety błędna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Każdy który będzie ćwiczył to po czasie będzie miał rozstępy bo skóra się rozszerza .... to tak jakby zakładać że każdy jeżdżąc dieslem będzie miał problemy z turbiną :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 jeden ma bardziej rozciagliwa skore inny mniej. jak ktos przytyje 15kg w 2-3 miechy to pewnie mu wyskocza. ja tam mam troche ich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnnythebest Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Każdy który będzie ćwiczył to po czasie będzie miał rozstępy bo skóra się rozszerza .... chyba chciałeś napisać, każdy kto będzie "szybciej rósł" niż normalnie to bedzie miał rozstepy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Każdy który będzie ćwiczył to po czasie będzie miał rozstępy bo skóra się rozszerza .... chyba chciałeś napisać, każdy kto będzie "szybciej rósł" niż normalnie to bedzie miał rozstepy Gówno prawda... Stereotyp, że rozstępy tylko po koksach to wsadź do szuflady i zasyp komiksami...Jak zaczynałem ćwiczyć to przez jakiś rok nawet grama zwykłego mono nie ruszyłem, a po 2-3msc byłem poszarpany rozstępami... Wszystko jest uwarunkowane genetycznie, jaką masz skórę, ile w niej kolagenu czy jakoś tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 dokładnie ja po pierwszej w życiu kreatynie + gainer przybrałem 1,5cm w obwodzie bicepsu, no nie było siły musiało popruć łapę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Piotrek98igo, pokaż foto jak wyglądaszja to ten szerszy rozbawiłes mnie z tym foto ja po roku znowu zaczynam od zera... na razie po 5 treningach, na sucho, diety tez na razie nie planuje, cwicze zeby sie nie nudzic. jedyne co sie zmieniło to waga w porównaniu do zeszłego roku. wazyłem 84 kg teraz 87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi