Tzieland Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 i co ten test freak rzeczywiście działa? bo jak patrzyłem na skład to w większości kozieradka i tribulus tribulus wcześniej na mnie szału nie zrobił, więc sceptycznie do tego podchodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 ktoś ma porównanie SAW z treka z Plutonium ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusektdi Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zdecydowanie plutonium lepsze. Bez najmniejszego zastanowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 dzięki Imienniku! zatem zaczynam jazdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 na mnie osobiscie takie dawki male mono nie dzialaja,napisalem ze sie oplaca bo mozna dodac do cyklu te 300g,jak sie ma kreatyne w domu,lub resztki jakies.test freak kiedys byl kosa, ale wycofali go ,teraz ma nowy sklad i nie robi szalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 piotrek dlugo juz trenujesz?? co do mono to badania wykazaly ze przyjmujac go w malych dawkach np 3-4g dnt i 6g dt nie jest wyrzucany z organizmu jak przy normalnym spozywaniu a efekty sa wolniej zauwazane ale wieksze i trwalsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 to co kupić do tego daa? będę zaczynał dopiero od nowego miesiąca ale już chciałbym wiedzieć w co się zaopatrzyć co do mono to gdzieś kiedyś słyszałem, że więcej niż 5 lub 10g dziennie nie jest wchłaniane ale mogę się mylić ja biorę 10g dziennie, codziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 z 6lat bedzie juz,na mnie mono dziala jak mam 5g na porcje 4razy dziennie wtedy czuje cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 kozacko a na kibel nie chodzisz częściej? ja po krecie w proszku mam rewolucje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michass Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 To zapomnij o tłuszczu i mleczku na ten czas.I duże odstępy od posiłków,co jest właśnie najtrudniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 dzisiaj zapodałem sobie ripped freak...ale pompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posio Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Ją jadę na noxpump i też daje radę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 nox'a też już szamałem ale ripped na mnie lepiej podziałał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 ile dales 1miarke czy wiecej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 2 porcje podane na opakowaniu zazwyczaj mnie nie ruszają ---------- Post dopisany at 20:58 ---------- Poprzedni post napisany at 20:58 ---------- tzn 2 porcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Wrzucę coś aktualnego, wrzucajcie też swoje aktualne fotki a nie zamulajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 haha ja swojej nie wrzucam, bo wyglądam mocno przeciętnie :/ więc nie ma czym się chwalić a u Ciebie forma dobra chciałbym ściąć cycka na dole tak jak Ty masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Wrzucę coś aktualnego, wrzucajcie też swoje aktualne fotki a nie zamulajciehttp://img19.imageshack.us/img19/4590/76687344.jpg http://img262.imageshack.us/img262/1396/80565290.jpg No chłopie jest progres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 dobra forma i promykow slonca widac ze skosztowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 dzięki za miłe komentarze . Co do klatki to bawię się tylko płaska sztanga, skos dodatni 30 stopni hantle-sztanga, rozpiętki skos dodatni. Skosu ujemnego nie robię bo nie mam ławki. Czasem robiłem jeszcze pompki z nogami na uniesieniu, ale to sporadycznie. Co do promyków słońca to zażyłem ich przy robocie na działce, na plecach przez to mam z 20 bąbli od ukąszeń ślepaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi