MAGIC87 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 walnij jeszcze litra wodki do kompletu
Tzieland Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 a ja dzisiaj spimpowałem plecy i bica ale wszystko na luzie, bo od paru dni odśnieżałem swoje podwórko, żeby móc wyjechać na letnich z zasp, i plecy bolą do dzisiaj ale jutro już jadę grubo z klatą i barkami
Piotrek98igo Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 klata i barki na jednym treningu? przy klatce juz barki pracuja ostro
michal_g84 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Tutaj parę rad od Roberta Burneiki, a właściwie odpowiedzi na pytania:
David Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 ale zrobilem sobie dzisiaj wyzerke duza paczka lejsow i czekolada zygac mi sie po tym chce,ale styknie na dlugi czas ja dzisiaj nie cwiczylem i tez troche chipsow zjadlem no wlasnie klata i barki na jednym treningu klata bic tak lepiej ja mam klata/bic plecy/tric barki/kaptur/lydka nogi/brzuch
bulk_1986 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 ja dzisiaj nie cwiczylem i tez troche chipsow zjadlem no wlasnie klata i barki na jednym treningu klata bic tak lepiej ja mam klata/bic plecy/tric barki/kaptur/lydka nogi/brzuch Też nie za dobrze bo mała mała regeneracja np trica po poniedziałkowej klacie. Najlepiej jest tak: Klata/bic nogi dzien wolny barki/tric plecy dzien wolny dzien wolny Brzuch i kaptury wedle uznania
Tzieland Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 klata i barki na jednym treningu? przy klatce juz barki pracuja ostro no i zrobiłem normalnie, czyli klate z tricem ale dzisiaj siłowo bardziej, czyli mało powtórzeń, bo nie miałem weny do mocniejszego treningu
Piotrek98igo Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 ja cwicze wg takiego planu pon- plecy+tric wt- barki +brzuch sr- wolne czw- biceps+kaptur+brzuch pt- klatka+tric sob i ndz-wolne w sezonie letnim robie 5-6razy brzuch w tyg
Matthew1309 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 kaptury też zaliczają się do mięśni grzbietu, więc dziwnie że ćwiczysz oddzielnie ja aktualnie wale: pn- klata wt- bic śr- tric cz- bary pt- plecy sob- nogi (od niedawna) + na każdym brzuszki
Piotrek98igo Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 chyba ma to na celu cos ,skoro robie je rowniez oddzielnie...
Matthew1309 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 myślałem że nie ćwiczysz z plecami, skoro odstają to można a nawet należy tak jak robisz 2x
Tzieland Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 wiem, że zaraz posypią się uwagi, że robię niepoprawnie i w ogóle do d*py ale ja mam taki plan: pon: klata+tric wt: plecy + bic śr: barki + nogi czw: klata + tric pt: plecy + bic sob: bary + nogi Przez pierwsze 3 dni robię wszystkie ćwiczenia najdokładniej jak potrafię ze słabym obciążeniem, tzn. takim który uniosę przy wykonaniu ćwiczenia jak najdokładniej. Drugą połowę tygodnia ćwiczę trochę mniej dokładnie, tak na lajcie i wprowadzam dodatkowo przedramię, kaptury i brzuch do ćwiczeń (ale nie codziennie, tylko każdego dnia co innego). Na razie to ja wracam do jakiejś tam wcześniejszej formy, więc dlatego tak ćwiczę. Ale od nowego roku ułożę sobie jakiś porządny plan i będzie kosa
Maniek78 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Witam no to moja rozpiska pon:klatka+biceps+brzuch wt :wolne+siatkówka śr:plecki+triceps+brzuch czw:wolne+siatkówka Pt:barki+nogi+brzuch sob niedz: wolne co jakiś czas zmiany na super serie i taki już 5 lat z małą przerwa obecnie :gwizdanie:
MAGIC87 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 pon: klata+tricwt: plecy + bic śr: barki + nogi czw: klata + tric pt: plecy + bic sob: bary + nogi no własnie w 2 połowie robisz niedokladnie... sam tak zrobiłem jeden tydzien i miesnie nie maja siły... co tydzien wczesniej bło dla mnie lajtem pozniej wydawało sie meczarnia
Coleman Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2010 Witam no to moja rozpiska pon:klatka+biceps+brzuch wt :wolne+siatkówka śr:plecki+triceps+brzuch czw:wolne+siatkówka Pt:barki+nogi+brzuch sob niedz: wolne co jakiś czas zmiany na super serie i taki już 5 lat z małą przerwa obecnie :gwizdanie: hmmm z tego co slyszalem to nie dobrze jest co dzien trenowac :gwizdanie:
Maniek78 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Dobrze słyszałeś siatkówka bardziej rozciągająca niż ciężki trening, za to w wolne sob i niedz zasłużony odpoczynek.
Tzieland Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 pon: klata+tricwt: plecy + bic śr: barki + nogi czw: klata + tric pt: plecy + bic sob: bary + nogi no własnie w 2 połowie robisz niedokladnie... sam tak zrobiłem jeden tydzien i miesnie nie maja siły... co tydzien wczesniej bło dla mnie lajtem pozniej wydawało sie meczarnia eee tam ja mam siły jak młody Bóg ale spoko do nowego roku będzie porządny trening mający na celu jak najlepsze efekty, na razie to tylko rozgrzewka :gwizdanie:
michal_g84 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 paczcie na gościa , chyba kobiecie zabrał tabsy na przyrost piersi, a jakie ma wieszaki :
Piotrek98igo Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 po prostu SYNTHOL :gwizdanie: dzisiaj lajtowy trening 10seri na klatke ,ale max ciezarem na serie jak zwykle
Rekomendowane odpowiedzi