Reggi Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Przy tej KETOZIE trzeba cwiczyc z tego co czytałem;/ Stary nie oszukujmy się cobyś nie brał to i tak musisz ćwiczyć..samo się nie spali Ja rozumiem, że jak się jest kierowcą zawodowym to nie ma czasu..ale kupcie sobie skakankę bokserską na łożyskach..robicie sobie pauzę to przed jedzeniem 30 minut poskakać to zrobi Ci dobrze i na spalenie tłuszczu i nogi będą trochę w ruchu Jak nie skakanka to ketlebell wozić albo 10 metrów liny marynarskiej, zaczepiasz o koło, słup i napierdalasz Wszystko się da..wystarczy chcieć..
wojtas9292 Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 no lina skakanka i kettla i masz full serwis...jeżeli chodzi Ci tylko o redukcje.. kulturystą byc nie chcesz ale możesz wyrobic kondycje niczym wojownik mma ;d;d przeciez a tak nawiasem to jeszcze kółko do ćwiczeń do kompletu mocno katuje brzuch,... ;d:wink:
Nowak_zg Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Zadne suple nie dadza nic to po 1, a l-karnityna to kosmetyk jak puder do twarzy.Liczy sie zarcie i ruch. zamiast l karnityny lepiej rzucic oxe i wino ;> ?
Piotrek98igo Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Zadne suple nie dadza nic to po 1, a l-karnityna to kosmetyk jak puder do twarzy.Liczy sie zarcie i ruch. zamiast l karnityny lepiej rzucic oxe i wino ;> ? oxa to jakas herbata?bo wino to znam pije nawet duzo
Piotrek98igo Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 skoro zielona to pewnie tak,lubie wszystko co zdrowe
Reggi Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Gdzie tam ja tłukę dobry kanał Pany - https://www.youtube.com/channel/UC0ASolYU_Yh3yShLFQC0stg
garry99 Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Gdzie tam ja tłukę dobry kanał Pany - https://www.youtube.com/channel/UC0ASolYU_Yh3yShLFQC0stg Dobry kolo,widać że kondycyjnie jest mega mocny. Dobry jest ten pomysł stanie do ściany plecami i odbijanie piłki na sznurku:wink:
Piotrek98igo Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Nikt juz nic nie pisze, bo jak zobaczyli jaka im forma wyszla na lato to zwatpili i wzieli sie za picie browarkow.
bongod Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Ja już 3 tygodnie bez siłki masakra urlopowo wyjazdowa . Tylko melanże dookoła . Jedynie pompeczki , podciąganie na gałęzi , bicek walizką żony i czasem taka siłka na dworzu łasnym cieżarem ciała . Ale ogólnie czuję się okropnie i to nie mówie o kacu .
rusektdi Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Ja tam chodze 4 x w tygodniu i tak zajelem sie treningiem ze zapomialem posta napisac ;d
bongod Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Dodam że za rok w maju triatlon mnie czeka trzymajcie kciuki bo dla mnie 100m przepłynąć to suoces połapałem już dobrego nauczyciela więc może dam radę . 10 miechów to sporo czasu . Ale od jutra itak walne sobie mase na kreatynce hahahah.
nex Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 ja też nakurwiam siłka, basen 2-3x w tyg, rower 1x. Basen to jest coś zajebistego, nawet nie wiedziałem że tak mnie wciągnie
swir88 Opublikowano 22 Lipca 2014 Opublikowano 22 Lipca 2014 A ja spowrotem mam 90kg zrzucilem na 86kg juz ale tu jakis grill pozniej imieniny do tego piwko na szczescie nie widac zebym sie oblal wiecej A i tak w takie upaly nie chce sie tyle jesc ...
rrrudy25 Opublikowano 22 Lipca 2014 Opublikowano 22 Lipca 2014 No....idzie jak krew z nosa Piwka,grilki,kfc,LODY k**wa w zeszłym roku bardziej się przykladalem :-S Nex ebnij jakaś fotę będzie mobilizacja ;-)
Reggi Opublikowano 22 Lipca 2014 Opublikowano 22 Lipca 2014 A i tak w takie upaly nie chce sie tyle jesc ... Bez kitu też to odczuwam. Tylko mnie gniecie cały czas na słodkości Sieciówka Pure to jednak gówno...będę teraz dwa dni w Warszawie i mogę skorzystać jedynie z dwóch placówek w całej stolicy
bongod Opublikowano 22 Lipca 2014 Opublikowano 22 Lipca 2014 Polecam pięterko alpejskiego mleczka na kolacje hahahaha
Rekomendowane odpowiedzi