bongod Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Ja myślę na całych plecach jebnąć jezusa z szatanem silujacego sie na rękę z napisem w zyciu tylko smierc jest pewna . Ale narazie mnie nie stać
Reggi Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 jeszcze 7tyg masy,mily okres je sie co chce:D http://postimg.org/image/o145h7d3h/ Ja jebie, ale zwierz Ja to już nie wiem co jest z moim brzuchem..na dole tłuszczu mam nie powiem..ale zjem lekkie śniadanie spoko..wypiję białko, albo lepszy obiad i wy***rdala mi bebol aż koszulka się podnosi..ocb ?
bongod Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Pobudz troche przemiane materii ze tak powiem
bediks Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Powinna być grubsza i mniej pstrokata Czcionka oczywiście
Reggi Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Pobudz troche przemiane materii ze tak powiem Mówisz, że problem leży ..że tak się wyrażę..w gównie ?
bediks Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 o ile tego nie robisz wprowadz sobie płatki owsiane górskie jako główne zródlo ww zamiast ruzów czy makaronu, idzie sie porzygac od nich na dluzsza mete ale co tam gwarant srania 3 razy na dzien
bediks Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 no i wlasnie japka po kazdym posilku
Tzieland Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Ja robiłem tatuaż tydzień temu, smarowałem Bepanthenem i wszystko się ładnie zagoiło po 5 dniach Najważniejsze, żeby nie pocić się na początku. No i wiadomo, żeby nie rozwalić stropów
bediks Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 do strupów po pierwsze nie mozna doprowadzic wstawiałem pare stron wczesniej swoje tattoo i na takim duzym zrobil mi sie tylko 1 malutki ok 1 cm w zaglebieniu lopatki ale przemywane mialem plecy 3-4 razy dziennie szarym mydlem i masci nie zalowałem
Tzieland Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Maść najlepsza bo utrzymuje skórę tłustą!
nex Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 Nex jakie dwa tygodnie Smaruj Alantanem często, ale cienkie warstwy. Ja po 5 dniach już dygałem na siłce. Napis robiłem sobie na cycku. Napis szczerze mówiąc za chudą czcionką moim zdaniem Tak mówisz? nie no mi się ładnie goi więc myślę że też na dniach pójdę na trening. O tattoo dbam dobrze, 3-4x dziennie przemywam szartm mydłem, osuszam, pozwalam pooddychać i wklepuje cienką warstwę maści alantan plus. Co do czcionki wcale nie jest chuda - może tak wygląda na foto, mnie się nie podobają oklepane gotyki itp. Zrobiłem taki jaki mi wpadł w oko, a tekst miał być taki jak jest . Jest taki jak wzór:
bediks Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 A brzuch kiedy na wzór będzie ?
nex Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 to jest chudzielec noooo dzisiaj dobiłem bareczki, wstrzemiężliwość tygodniowa była skuteczna
bediks Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Ale co masz do chudych ? Laski lecą na chudych Dla tych co jedzą patki owsiane górskie i maja wrażenie że jedzą make Spròbujcie płatków owsianych orkiszowych Smak konsystencja 100 razy lepsza od górskich
nex Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Ale co masz do chudych ? Laski lecą na chudych nie mam nic Ale co masz do chudych ? Laski lecą na chudych nie mam nic Można powiedzieć że już się zagoił Edytowane 8 Października 2014 przez nex
Reggi Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 o ile tego nie robisz wprowadz sobie płatki owsiane górskie jako główne zródlo ww zamiast ruzów czy makaronu, idzie sie porzygac od nich na dluzsza mete ale co tam gwarant srania 3 razy na dzien Jem codziennie rano od 2 lat..w pakiecie z jednym bananem i rodzynkami.
bugi23 Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Ciekawe porównanie https://www.youtube.com/watch?v=8NYOVe7myWw#t=272
Rekomendowane odpowiedzi