bediks Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 I jak sam powiedział a ja bym dodał totalnie nie miarodajne Różne kawałki jak sam stwierdził a tyle samo się smażyły Pewnie były z różną data przydatności Trzeba by testy laboratoryjne składu zrobić a nie takie amatorskie smażenie Ale co trzeba przyznać jak dłużej po smażę cycka z biedry na papirusie to fchyj wody się wydostaje
Reggi Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Żadnego białka z rana? Rozumiem, że owsianka białka nie zawiera (?) Białka nie dopijam na śniadaniu..piję po przyjechaniu do pracy czyli z godzinę od śniadania. Co do piersi z kurczaka. Ja je tylko i wyłącznie grilluje i kupuję w Kaufland.. z jednej partii praktycznie nie ma wody, a z innej cała miseczka. Z burgerów wołowych to tłuszczu od zajebania.
bediks Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Chodziło mi o białko zwierzęce no chyba ze z mlekiem je ciśniesz to sorry nie pomyślałem bo ja je lekko zalewam wrzątkiem jako zamiast ryżu do posiłków Je ktoś burgery wołowe z beef master? Z biedronki?
Tzieland Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Ja dzisiaj burgery z mielonego antrykota robiłem. Mięso oczywiście mielone przy mnie a nie gotowiec A co do owsianki to raczej sama w sobie ma bardzo mało białka. Mleko praktycznie białka nie ma (więcej tłuszczu i wody). A płatki to w większości węgle.
Reggi Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Chodziło mi o białko zwierzęce no chyba ze z mlekiem je ciśniesz to sorry nie pomyślałem bo ja je lekko zalewam wrzątkiem jako zamiast ryżu do posiłków Je ktoś burgery wołowe z beef master? Z biedronki? Rano zalewam wrzątkiem, dodaję banana, rodzynki i trochę mleka żebym się nie zatarł. Burgery wołowe jadłem z Lidla..spoko na grilla bo wytapia się masa tłuszczu. 95 % wołowiny, ale nie jest napisane z której części więc pewnie odpady
moskal Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 jesli burgery to tylko własnoręcznie mielone , przynajmniej wiadomo ze nie ma tam byczego fiuta , krowich cycków czy innych wynalazków...
Reggi Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Ototo... tylko trzeba trafić sklep gdzie można na wagę i przy okazji zmielą
moskal Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Ragga możesz posiekać jak nie masz maszynki , połowe zostawić na tatarka...
bediks Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 U mnie na hebzi miela w każdym małym mięsnym
Reggi Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Pany jakie mata obwody na bicku ? pucować się
bongod Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Ja teraz na ostrej redukcji i przygotowaniach do jeba....... triathlonu 39 ;(
moskal Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Pany jakie mata obwody na bicku ? pucować się 43
bediks Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 h*j z obwodami Lepiej kto ile na drążku się podciagnie , odsiejemy siusmajtkow od prawdziwych kozaków
bongod Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Powiem wam że 20 siekam bez obciązenia w pierwszej serii
bediks Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Ja po ponad godzinnej sesji na plecy na koniec na luzie jeszcze 12-15 razy daje rade a tak na początku na Maksa muszę sprawdzić
bongod Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Heh to nieźle Ja zaczynam od podciagania zaraz po orbitreku .
bediks Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 No tyle ze drążek u mnie to podstawa a 90 % ćwiczących unika go jak ognia
bediks Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Można przyjąć że 20 to takie minimum jakie szanujący się koksiarz powinien zrobić A albo 3 i to z c**jowa technika
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się