bediks Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 I jak sam powiedział a ja bym dodał totalnie nie miarodajne Różne kawałki jak sam stwierdził a tyle samo się smażyły Pewnie były z różną data przydatności Trzeba by testy laboratoryjne składu zrobić a nie takie amatorskie smażenie Ale co trzeba przyznać jak dłużej po smażę cycka z biedry na papirusie to fchyj wody się wydostaje
Reggi Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Żadnego białka z rana? Rozumiem, że owsianka białka nie zawiera (?) Białka nie dopijam na śniadaniu..piję po przyjechaniu do pracy czyli z godzinę od śniadania. Co do piersi z kurczaka. Ja je tylko i wyłącznie grilluje i kupuję w Kaufland.. z jednej partii praktycznie nie ma wody, a z innej cała miseczka. Z burgerów wołowych to tłuszczu od zajebania.
bediks Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Chodziło mi o białko zwierzęce no chyba ze z mlekiem je ciśniesz to sorry nie pomyślałem bo ja je lekko zalewam wrzątkiem jako zamiast ryżu do posiłków Je ktoś burgery wołowe z beef master? Z biedronki?
Tzieland Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Ja dzisiaj burgery z mielonego antrykota robiłem. Mięso oczywiście mielone przy mnie a nie gotowiec A co do owsianki to raczej sama w sobie ma bardzo mało białka. Mleko praktycznie białka nie ma (więcej tłuszczu i wody). A płatki to w większości węgle.
Reggi Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Chodziło mi o białko zwierzęce no chyba ze z mlekiem je ciśniesz to sorry nie pomyślałem bo ja je lekko zalewam wrzątkiem jako zamiast ryżu do posiłków Je ktoś burgery wołowe z beef master? Z biedronki? Rano zalewam wrzątkiem, dodaję banana, rodzynki i trochę mleka żebym się nie zatarł. Burgery wołowe jadłem z Lidla..spoko na grilla bo wytapia się masa tłuszczu. 95 % wołowiny, ale nie jest napisane z której części więc pewnie odpady
moskal Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 jesli burgery to tylko własnoręcznie mielone , przynajmniej wiadomo ze nie ma tam byczego fiuta , krowich cycków czy innych wynalazków...
Reggi Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Ototo... tylko trzeba trafić sklep gdzie można na wagę i przy okazji zmielą
moskal Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Ragga możesz posiekać jak nie masz maszynki , połowe zostawić na tatarka...
bediks Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 U mnie na hebzi miela w każdym małym mięsnym
Reggi Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Pany jakie mata obwody na bicku ? pucować się
bongod Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Ja teraz na ostrej redukcji i przygotowaniach do jeba....... triathlonu 39 ;(
moskal Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Pany jakie mata obwody na bicku ? pucować się 43
bediks Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 h*j z obwodami Lepiej kto ile na drążku się podciagnie , odsiejemy siusmajtkow od prawdziwych kozaków
bongod Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Powiem wam że 20 siekam bez obciązenia w pierwszej serii
bediks Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Ja po ponad godzinnej sesji na plecy na koniec na luzie jeszcze 12-15 razy daje rade a tak na początku na Maksa muszę sprawdzić
bongod Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Heh to nieźle Ja zaczynam od podciagania zaraz po orbitreku .
bediks Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 No tyle ze drążek u mnie to podstawa a 90 % ćwiczących unika go jak ognia
bediks Opublikowano 17 Października 2014 Opublikowano 17 Października 2014 Można przyjąć że 20 to takie minimum jakie szanujący się koksiarz powinien zrobić A albo 3 i to z c**jowa technika
Rekomendowane odpowiedzi