Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I jak sam powiedział a ja bym dodał totalnie nie miarodajne

Różne kawałki jak sam stwierdził a tyle samo się smażyły

Pewnie były z różną data przydatności

Trzeba by testy laboratoryjne składu zrobić a nie takie amatorskie smażenie

Ale co trzeba przyznać jak dłużej po smażę cycka z biedry na papirusie to fchyj wody się wydostaje

  • Odpowiedzi 7.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Żadnego białka z rana?

Rozumiem, że owsianka białka nie zawiera (?) :huh:

Białka nie dopijam na śniadaniu..piję po przyjechaniu do pracy czyli z godzinę od śniadania.



Co do piersi z kurczaka. Ja je tylko i wyłącznie grilluje i kupuję w Kaufland.. z jednej partii praktycznie nie ma wody, a z innej cała miseczka. Z burgerów wołowych to tłuszczu od zajebania.

Opublikowano

Chodziło mi o białko zwierzęce no chyba ze z mlekiem je ciśniesz to sorry nie pomyślałem bo ja je lekko zalewam wrzątkiem jako zamiast ryżu do posiłków

Je ktoś burgery wołowe z beef master? Z biedronki?

Opublikowano

Ja dzisiaj burgery z mielonego antrykota robiłem.

Mięso oczywiście mielone przy mnie a nie gotowiec :)

A co do owsianki to raczej sama w sobie ma bardzo mało białka. Mleko praktycznie białka nie ma (więcej tłuszczu i wody). A płatki to w większości węgle.

Opublikowano

Chodziło mi o białko zwierzęce no chyba ze z mlekiem je ciśniesz to sorry nie pomyślałem bo ja je lekko zalewam wrzątkiem jako zamiast ryżu do posiłków

Je ktoś burgery wołowe z beef master? Z biedronki?

Rano zalewam wrzątkiem, dodaję banana, rodzynki i trochę mleka żebym się nie zatarł.

Burgery wołowe jadłem z Lidla..spoko na grilla bo wytapia się masa tłuszczu. 95 % wołowiny, ale nie jest napisane z której części więc pewnie odpady :huh::naughty:

Opublikowano

jesli burgery to tylko własnoręcznie mielone , przynajmniej wiadomo ze nie ma tam byczego fiuta , krowich cycków czy innych wynalazków...

Opublikowano

Ototo... tylko trzeba trafić sklep gdzie można na wagę i przy okazji zmielą :D

Opublikowano

Ragga możesz posiekać jak nie masz maszynki , połowe zostawić na tatarka... :jerk:

Opublikowano

U mnie na hebzi miela w każdym małym mięsnym

Opublikowano

Pany jakie mata obwody na bicku ? pucować się ;)

Opublikowano

Ja teraz na ostrej redukcji i przygotowaniach do jeba....... triathlonu 39 ;(

Opublikowano

Pany jakie mata obwody na bicku ? pucować się ;)

43

Opublikowano

h*j z obwodami

Lepiej kto ile na drążku się podciagnie , odsiejemy siusmajtkow od prawdziwych kozaków

Opublikowano

Powiem wam że 20 siekam bez obciązenia w pierwszej serii :D

Opublikowano

Ja po ponad godzinnej sesji na plecy na koniec na luzie jeszcze 12-15 razy daje rade a tak na początku na Maksa muszę sprawdzić

Opublikowano

Heh to nieźle :)

Ja zaczynam od podciagania zaraz po orbitreku .

Opublikowano

No tyle ze drążek u mnie to podstawa a 90 % ćwiczących unika go jak ognia

Opublikowano

Bo robią 5 powtórzeń ;)

Opublikowano

Można przyjąć że 20 to takie minimum jakie szanujący się koksiarz powinien zrobić

A albo 3 i to z c**jowa technika

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...