dliwski Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Brałem kiedyś Olimpu, zła nie jest, w zasadzie cieżko ocenić która lepsza, mowi sie że kreta to kreta i nie ma co wybrzydzać powodzenia Chociaż tak jak pisałem wcześniej universal na mnie chyba najlepiej zadziałał, ale może to efekt placebo bo wcześniej słyszałem ze dobry ;-)
Joziek79 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Kreatyny odmian jest naprawdę dużo, jeśli o monohydrat chodzi to Universal i Inkospor najlepiej poczułem. Inkospor dobre opinie nawet ma.
kodzak0 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 kreatynke to trzeba dobrac pod siebie Ale fakt zapredko niema sensu ladowac sie w suple ale juz jak sie brac to pierw lekkie suple
sebul Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 mialem brac universala, ale spojrzalem pod wzgledem tym, ze latwiej mi i wygodniej kapsy bedzie brac, bo nie bede musial brac shakera do roboty, tylko kapsy, szybko lykne i bedzie no nic, czekam na paczke i zobaczymy co to sie podzieje a jakie cykle robicie z kreta ? 6 tygodni ? wiecej ? mniej ? czy moze caly czas bierzecie ?
Tzieland Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Cykle z kreta Niezla nazwa Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
bongod Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Chyba też się nakretuje a co tam tyle czasu już na sucho .
dliwski Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Są dwie szkoły - albo cykl i dawka około 10g na dzień treningowy i 5g na nietreningowy albo stała dawka do 5g dziennie przez dłuższy czas. Co kto woli. Ja zawsze wolę cykle, nieważne co przyjmuję - przynajmniej mam świadomość że organizm może trochę odpocząć od tego wszystkiego Ja od poniedziałku zaczynam właśnie cykl mono+TCM brane na przemian tj. w dzień treningowy rano jabłczan, po treningu mono a w nietreningowy odwrotnie - rano mono i wieczorem jabłczan. Ciekawe jak to zadziała bo do tej pory brałem zawsze oddzielnie - albo cykl na mono albo na jabłczanie
bongod Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Znów powera dostane i stawy się odezwą Edytowane 18 Czerwca 2015 przez bongod
Reggi Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Cykle z kreta Niezla nazwa Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Kreatyna w dni treningowe przed i po treningu ( ja tak brałem )
kodzak0 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Są dwie szkoły - albo cykl i dawka około 10g na dzień treningowy i 5g na nietreningowy albo stała dawka do 5g dziennie przez dłuższy czas. Co kto woli. Ja zawsze wolę cykle, nieważne co przyjmuję - przynajmniej mam świadomość że organizm może trochę odpocząć od tego wszystkiego Ja od poniedziałku zaczynam właśnie cykl mono+TCM brane na przemian tj. w dzień treningowy rano jabłczan, po treningu mono a w nietreningowy odwrotnie - rano mono i wieczorem jabłczan. Ciekawe jak to zadziała bo do tej pory brałem zawsze oddzielnie - albo cykl na mono albo na jabłczanie no niekoniecznie 10g na dzien ogolna zasada 1g/10kg masy wlasnej 6g dla wagi 60kg itd itd bierzesz codziennie tyle samo. mozesz brac miesiac albo i dwa, ale niezadlugo zeby organizm sie nieprzyzwyczail ze ma kreatyne z zewnatrz. bierzesz np 6 tyg i jak skoncysz robisz 6tyg przerwy z kreatyna albo i dluzej potem mozna zaczac znowu
sebul Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) Heh, zamowilem z allegro od bodypaka, zaplacilem od razu od payu, do tej pory nie wyslali paczki.... To na aukcjach pisza zeby brac 5 g przed i 5 g po treningu, to jesli jest zasada 1 g na/10 kg to mam brac 2x po 7 g czy przed 3,5 g i po 3,5 g a w dzien nie treningowy 3.5 g ? Edytowane 19 Czerwca 2015 przez sebul
Fazii Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Bierz jak piszą na opakowaniu. 10g DT i 5g DN
astronaut Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 nie wiem koledzy ja sie nie znam ale szczerze pierwsze slysze o zasadzie 1g na 10kg, zawsze bralem krete 10g, rano 5g i 5g po treningu czy tam przed nie pamietam juz i dzialala ladnie
dliwski Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 No bo jest kilka teorii. Pierwsza mówi 1g/10kg masy ciała, druga mówi po prostu 10g w treningowe a 5g w nietreningowe a trzecia mówi, że i tak więcej niż 5g dziennie się nie przyswoi i tylko producenci tak piszą żeby nam się kreta wcześniej skończyła i żeby szybciej kupić kolejną
bongod Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Tez słyszałem o tych 5 g że reszta do kibla leci . Podobno nosem jak zapodasz to mniej trzeba .
Tzieland Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Tez słyszałem o tych 5 g że reszta do kibla leci . Podobno nosem jak zapodasz to mniej trzeba .Też slyszalem że wciągnięta lepiej kopie!Tylko łatwo przedawkowac w taki sposób :/ Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
sebul Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 To ja prpopnuje sobie w odbyt wsadzac Wchlnie sie mega szybko
kodzak0 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Czyli co dla chlopa o wadze np60kg jest taka sama dawka co dla chlopa o wadze np100kg? albo wiecej
Rekomendowane odpowiedzi