Tzieland Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 A ja wam powiem ze po tych wszystkich "cudownych" specyfikach rozwalil mi sie zoladek totalnie. Chemia spustoszyla jelita i teraz same problemy. Wiec jak dla mnie to tylko kawa i jest wystarczajaco Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Joziek79 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) No niestety . Szczególnie białko lubi zalegać w jelitach gdzie gnije . Dlatego płatki owsiane są bardzo często stosowane przez sportowców. Mają wysoka zawartość błonnika i oczyszczają jelita. Jak ktoś nie lubi to np. w Lidlu jest błonnik takie małe chrupki... polecam Edytowane 21 Czerwca 2015 przez Joziek79
kodzak0 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 A ja wam powiem ze po tych wszystkich "cudownych" specyfikach rozwalil mi sie zoladek totalnie. Chemia spustoszyla jelita i teraz same problemy. Wiec jak dla mnie to tylko kawa i jest wystarczajacoWysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka od czasu do czasu warto wziasc probiotyk, dla regeneracji wlasnie flory bakteryjnej Ja raz zapodałem jakaś flaszeczke mała chyba setke przed trenigiem nie czytając etykiety . Po paru minutach oczy wyszły mi z orbit . Musiałem wyjść na dwór aż . Okazało się że pół flaszki to jedna dawka hahahaha ale był kop ja pierdziu . mialem podobnie mialem na 2 porcje wziolem na 1 xD po treningu chodzilem jak wkur.... zero zmeczenia, napady cieplo zimno cisnienie i puls masakra oczy otwarte na maxa xD itd itd a wszystko bylo na bazie kofeiny, geranium i czegos tam jescze
Joziek79 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Pewnie l-argininy Uczucie mam zawsze jakby mrówki chodziły po ciele bo się rozszerzają naczynia krwionośne. Warto spróbować ale nie ma co z tym przesadzać bo to masakra dla serca...
kodzak0 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 l argina przy tym to nic niepamietam co to bylo ale byly 3 mega substancje sama czysta kofeina robi swoje geranium tez a w polaczeniu? ;d miazga
dliwski Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 A ja wychodzę z założenia że nie ma co ładować w siebie tych przedtreningowek, jak ktoś nie ma siły na trening bez tego to niech idzie sie wyspać :-) chociaż nie powiem, kiedyś wziąłem 2x nox pump (jeszcze przed zmianą składu) i przetrzepało solidnie, ale żeby przez dłuższy czas to brać? nie dla mnie
Tzieland Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Panowie za mrowienie odpowiada wylacznie beta! Jesli lubicie to uczucie to bierzcie czysta jak ja Do tego l-arginina i szklanka dobrej kawy Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
bongod Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Potwierdzam że betaalanina robi robotę
kodzak0 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Panowie za mrowienie odpowiada wylacznie beta! Jesli lubicie to uczucie to bierzcie czysta jak ja Do tego l-arginina i szklanka dobrej kawy Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka geranium tez ;p
sebul Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) banan a pozniej tiger bez cukru tez robi robote Edytowane 21 Czerwca 2015 przez sebul
bongod Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Czasem wal tysona przed treningiem Lubie taurynke
Tzieland Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Kodzak amfetamina tez kopie (tak w nawiazaniu do geranium) ale i to i to niszczy organizm. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
kodzak0 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Kodzak amfetamina tez kopie (tak w nawiazaniu do geranium) ale i to i to niszczy organizm. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Wiem A ja czesto biore kreatyne mixa razem z przedtreningowka przed i jeszcze przed idzie tiger/black
sebul Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 No ja mam nadzieje ze jutro bedzie paczka to stestuje krete , wroce , zjem , odpoczne , lykne i sru
bongod Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Jesusie jaki mam zakwas poranny po wczorajszym ehhhhh
PASSATB5 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 JAk boli to rośnie powtarzaj tak radośnie
cybuch Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Panowie za mrowienie odpowiada wylacznie beta! Jesli lubicie to uczucie to bierzcie czysta jak ja Do tego l-arginina i szklanka dobrej kawy Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka geranium tez ;p efedryna bezpieczniejsza moim zdaniem, chociaż znajomi nie narzekali na gere
bongod Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Chłodniczek rano ojebany i zakwasiki znikają w trybie expres
PASSATB5 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Może jakieś info odnośnie chłodniczka?
bongod Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 http://filozofiasmaku.blogspot.com/2012/07/pochwaa-prostoty-czyli-chodnik-z.html?m=1 buraki są jeszcze lepsze na zakwasy .
Rekomendowane odpowiedzi