kileeer Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 no to rzeczywiście lipa, bo praktycznie większości ćwiczeń nie możesz robić co robię wszystkie ale nie na pełnym obciążeniu. Ale chyba zapominam już o tym bo nie czuję
dawidoks Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Rozpiętki płasko> Wyciskanie płasko> Rozpiętki skos> Wycisk skos> Wycisk wąskim. 3-3-2-2-2 Ciężko było ale pompa wyśmienita. Hiehiehie.
Tzieland Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 dzisiaj klatka poszła ale słabiutko jutro brzuch i bieganie, więc trochę sobie odpocznę od ciężarów
Zmija Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Regeneracja.... Ujowo tak bez treningu ...juz 4 dni i usiedziec nie moge... ;( ;( ;(
Tzieland Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 a ja dzisiaj jadę łapy męczyć i na saunę, bo coś mnie chyba choroba jakaś bierze
kileeer Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 a ja dzisiaj jadę łapy męczyć i na saunę, bo coś mnie chyba choroba jakaś bierze Ja właśnie ubolewam nad chorobą. Ale to chyba przez tą saunę bo po umyciu wchodziłem na mróz.
Tzieland Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 nie no ja po saunie to min. 10 min sobie leżę na leżaku ale też chyba przez to mnie złapało
dawidoks Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Coś tutaj cicho i spokojnie. Opierdzielacie się czy co?
kileeer Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Coś tutaj cicho i spokojnie. Opierdzielacie się czy co? Każdy ciężko za***rdala po kryjomu. :naughty:
Zmija Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 taaa ne letni wszyscy forme szykuja...kazdy bedzie mowil ze ma dobra genetyke... :cool1:
dawidoks Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 No, no. Ja póki co biorę się za masówkę 6 tygodniową. Potem ostra wycinka.
Zmija Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 heheh ja mam braki takie ze masowka idzie non stop:) wiec "wygladal" nie bede w tym roku brakuje mi jeszcze 14 kg do tego zeby potem wycinke robic :gwizdanie: :gwizdanie:
Cristoforo Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 No zimą się tyło to latem żeliwo trzeba pokazać
Zaleczeq Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Kurna juz 60 stron prawie natrzaskaliscie koksy z a4 klubu Ja mam taka propozycje zeby ktos kto ogarnia ten temet konkret podpiał temat i na samej gorze kazdej strony powinno byc: 1. jakis trening rospisany przykładowy (na tydzien) 2. jakies odzywki co z czym najlepiej brac takie zestawy np dla poczatkujacego itp itd (wraz z nazwami produktów) :) Bo duzo jest juz zawarte w tych 60 stronach tylko szkoda tak ciagle wertowac te strony
Tzieland Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 tylko komu się chce takie rzeczy robić ja dzisiaj byłem pierwszy raz po chorobie (nie byłem na siłowni 4 dni) i niestety duży spadek ale za to tak się spompowałem, że masakra
Bulik Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 tylko komu się chce takie rzeczy robić ja dzisiaj byłem pierwszy raz po chorobie (nie byłem na siłowni 4 dni) i niestety duży spadek ale za to tak się spompowałem, że masakra duzy spadek po 4ch dniach ja tez dzisiaj byłem po 4 dniach choroby i niema wielkiej roznicy naszczescie
kileeer Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 tylko komu się chce takie rzeczy robić ja dzisiaj byłem pierwszy raz po chorobie (nie byłem na siłowni 4 dni) i niestety duży spadek ale za to tak się spompowałem, że masakra duzy spadek po 4ch dniach ja tez dzisiaj byłem po 4 dniach choroby i niema wielkiej roznicy naszczescie Wszystko zależny na co tam chorował. Jak brał jakieś antybiotyki to będą zawsze spadki bo osłabia to organizm.
Bulik Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 tylko komu się chce takie rzeczy robić ja dzisiaj byłem pierwszy raz po chorobie (nie byłem na siłowni 4 dni) i niestety duży spadek ale za to tak się spompowałem, że masakra duzy spadek po 4ch dniach ja tez dzisiaj byłem po 4 dniach choroby i niema wielkiej roznicy naszczescie Wszystko zależny na co tam chorował. Jak brał jakieś antybiotyki to będą zawsze spadki bo osłabia to organizm. antybotyki odpadają bo 4y dni to zamało na kuracje ale cos w tym jest
dawidoks Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Wiadomo po chorobie słabszy jesteś. Co do rozpisek treningu i odżywek(jak coś to białka, gainery, aminokwasy jedynie) to uważam iż bez sensu. Każdy powinien sobie sam trening ustalić. To samo dieta, nie każdy lubi wszystkie produkty. Chociaż sam osobiście nie trzymam stricte DIETY tylko zjadam odpowiednie produkty, nie dbając o ilości aż tak bardzo. A tak btw dosyć for o tej tematyce jest. :] Ktoś robił jakiś dobry cykl na wycinkę?
Zmija Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 nie robilem ale clenbuterol moge polecic:) kumpel zorbil na tym dobra wycinkee;)
Rekomendowane odpowiedzi