Młody_drog Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Wiem, dlatego na razie trenuję normalnie i trzymam w miarę wyrównaną dietę
dawidoks Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zmija, o to właśnie chodzi. Rzeźbić trzeba mieć co. A jak słyszę, niektórych że zabierają się za rzeźbę nie mając mięśnia na sobie to mnie ściska.
boseron Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 jutro najszerszy, kaptur i triceps , dojade sie równo powiem Wam ze ja juz nie podnosze na sprawdzenie sie ile na raz wycisne tylko dochodze do ostatniej serii tak żeby 4-5 razy podnieść cięzar, kiedys jak byłem młody(22-24 lata) tak robiłem i nabawiłem sie kontuzji barku bo byłem nierozgrzany i poszło ale rekord mam 142kg dwa podnoszenia dziś tyle nie dzwigne, ale bark sie zaleczył.
michal_g84 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Dopiero zauważyłem ten temat . Sam od paru miesięcy trochę ćwiczę. Na początku bardziej na siłę, teraz na rzeźbę. Ogólnie to byłem na 1 cyklu kreatyny w styczniu ale teraz tylko białko + od wczoraj HMB. Pytanie, pijecie białko z mlekiem czy z wodą? Bo chyba to jest zależne od tego, co chcemy osiągnąć? Mleko = dodatkowe węglowodany tylko z wodą, bo mleko osłabia wchłanianie białka
Młody_drog Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Ale mleko samo w sobie też jest białkiem?
bigos_s Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Dokładnie to Kazeina Ale nie traktuj białka z mleka jako źródło białka w twojej diecie a raczej jako bazę do rozpuszczenia odżywki. Kazeinę stosuje się jako ostatni posiłek w postaci suplementu lub twarożek na noc z racji tego że ma najdłuższy czas wchłaniania z białek.
boseron Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Panowie jest taką fabryka,hurtownia koło mnie co robią róznego rodzaju mleka w tym kazeine czystą też i pakuja w wory z papieru( wygląda to jak worek cementu) wór ( bo wazy 25 kg albo 50kg nie pamiętam juz bo dawno nie brałem ) czystej kazeiny kosztował u nich 400 zł , moge zpaytać podjechać, można by wziąść w kilku i sobie podzielić po 5 kg na przykład to mleczarnia która produkuje dla branży spożywczej. wiem bo juz dwa razy kupowałem takie wory ale to było 8 lat temu teraz ceny mogły ulec zmianie. Byłby ktoś zainteresowany
Coleman Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2011 panowie co najlepsze na zakwasy?? juz 3dzien klata i tric mnie rwie
Piotrek98igo Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 mnie tydzien czasu klata trzyma :gwizdanie:
kileeer Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 panowie co najlepsze na zakwasy?? juz 3dzien klata i tric mnie rwie lekki terning
Coleman Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ba no teraz to wiem ale ja bluzy nie moge założyć nawet ale klata się rzezbi :gwizdanie: motto moje "Nie ma bólu nie ma efektu" :>
boseron Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 zakwasy najlepiej rozruszac delikatnie, ale jak zaczniesz regularanie ćwiczyc to juz ich nie będzie
kileeer Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 zakwasy najlepiej rozruszac delikatnie, ale jak zaczniesz regularanie ćwiczyc to juz ich nie będzie Ja trenuję regularnie i jak zrobię naprawdę mocny trening to mam zakwasy.
dawidoks Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Boseron, podrzuć więcej info na temat tych produktów.
Coleman Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ja miałem miesiąc przerwy więc się nie dziwię że mam zakwasy
boseron Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Boseron, podrzuć więcej info na temat tych produktów. powiem szczerze ze wór wygląda mało profesjonalnie dosłownie jak worek cementu ale mysle ze cena jest spoko jak za taka ilość. nie mam więcej informacji. Sam tego nie wezme bo sie zmarnuje - przecież nie wrzuce w siebie takiej ilości bo mnie rozsadzi nie w klacie tylko w d*pie
dawidoks Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Wiesz Ostrowia też sprzedaje w workach 15Kg chyba.
michal_g84 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Wiesz Ostrowia też sprzedaje w workach 15Kg chyba. Tylko że ostrowie jest ciężko znieść w smaku a te odpady z mleczarni to już pewnie nie do zniesienia. Ostrowia ma przynajmniej jakieś dodatki, a do tamtego by chyba trzeba było jakiegoś kakao dodać żeby się dało wypić. Przetestuj może najpierw czy smak jest do zniesienia
dawidoks Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Ostrowie trzeba odpowiednio doprawić.
Tzieland Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 jakby pare osob sie zlozylo to i ja moge kakao sie doda jak michal napisal i bedzie po sprawie tylko wlasnie ja max. 5 kg bym wzial
Rekomendowane odpowiedzi