Tzieland Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Cristoforo chodzisz już gdzieś na siłkę ? chwilowo pompuje tylko jeden miesięń to jak sie zdecydujesz pompować inne mięśnie równie intensywnie to dajta mi znać dziala kreatyna z universala mono, az jestem w szoku zawsze jak ją biore ja jeszcze 2-3 tygodnie i również wracam na cykl kreatynowy z mono Universala + Xpand
dawidoks Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Ehhhh, ostatnio coś strasznie słabo na siłowni. Nie wiem dlaczego.
damian_qbass Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 a ja mam takie pytanko Panowie znawcy tematu czy można robić tydzień przerwy po cyklu treningów miesięcznych ?
Tzieland Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 przerwy co jakis czas są wskazane ale zależy ile ćwiczysz chyba
boseron Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 powiem wam ze Jack3d kopie jak cholera, nie biore miarki jak w opisie tylko dwie i nie chce z siłowni wychodzić tyle mam siły i energi , dziś robiłem barki to w szoku byłem bo siłąi poszła a to dopiero tydzień stosuje , polecam. dodam ze jestem w 7 dniu 6 weidera i zaczyna sie robić cięzko ale nie odpuszczam
wiesiek3d Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Przepraszam bo jestem zielony ale mam pytanie czy: wraz z wzrostem masy mięśniowej rośnie pojemność mózgownicy, no i najważniejsze czy fajfus też urasta tak po odżywkach jak biceps :?:
boseron Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Przepraszam bo jestem zielony ale mam pytanie czy: wraz z wzrostem masy mięśniowej rośnie pojemność mózgownicy, no i najważniejsze czy fajfus też urasta tak po odżywkach jak biceps :?: jak pocwiczysz troche to sie przekonasz ale od noszenia książek też biceps rośnie [br]Dopisany: 17 Maj 2011, 00:49_________________________________________________a fajfusa musisz używac żeby urósł
Tzieland Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Przepraszam bo jestem zielony ale mam pytanie czy: wraz z wzrostem masy mięśniowej rośnie pojemność mózgownicy, no i najważniejsze czy fajfus też urasta tak po odżywkach jak biceps :?: jakaś szydera bo dziwnie to brzmi patrząc, że autor ma 44 lata :gwizdanie:ja stosuję od czasu do czasu NAPALM i również trzepie bardzo mocno Panowie co zrobić, żeby białko się lepiej przyjmowało
Zmija Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Przepraszam bo jestem zielony ale mam pytanie czy: wraz z wzrostem masy mięśniowej rośnie pojemność mózgownicy, no i najważniejsze czy fajfus też urasta tak po odżywkach jak biceps :?: jakaś szydera bo dziwnie to brzmi patrząc, że autor ma 44 lata :gwizdanie:ja stosuję od czasu do czasu NAPALM i również trzepie bardzo mocno Panowie co zrobić, żeby białko się lepiej przyjmowało do miesniowo w zaszczykach podawaj :decayed:
Tzieland Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 właśnie nie da rady a odżywka nie zostaje długo w organizmie
Piotrek98igo Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 fajfus najlepiej rosnie po omie, ale musisz robic zastrzyki w niego jak stoi, a to jest mega trudne
Nowak_zg Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 fajfus najlepiej rosnie po omie, ale musisz robic zastrzyki w niego jak stoi, a to jest mega trudne :polew: a tak 'ryli' to: fajfus sklada sie z miesni gladkich wiec nie reaguje na bodzce dostarczane z zewnatrz
Zmija Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 fajfus najlepiej rosnie po omie, ale musisz robic zastrzyki w niego jak stoi, a to jest mega trudne :polew: a tak 'ryli' to: fajfus sklada sie z miesni gladkich wiec nie reaguje na bodzce dostarczane z zewnatrz o to to to wiec chlopaki nie wierzcie w te wszystkie reklamy ze 2cm w miesiac urosnie :polew: :polew:
Młody_drog Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 hahahahha fajfus najlepiej rosnie po omie, ale musisz robic zastrzyki w niego jak stoi, a to jest mega trudne probowales mowisz ?
Piotrek98igo Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 dokladnie potwierdzone doswiadczeniem
michal_g84 Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 poczytałem że ten nowy mesomorph to jest jakaś kiszka (o wiele gorszy skład) a starego już nie produkują, więc pytanie mam czy próbował ktoś assault muscle pharm lub muscle marinade?
Tzieland Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Panowie to jak zwiększyć przyswajanie białka?
vdm Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Panowie, w jakie dni tygodnia jakie partie mięśni ćwiczycie? chodzi mi o typowy trening na siłę
Tzieland Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 ja robię dużą partię raz w tygodniu a małe 2 razy i nie robię w jakiś konkretny dzień, bo przerwa różnie wypada i raz barki robię w poniedziałek, a w następnym tygodniu wypadają mi już w środę, bo miałem przerwę
Rekomendowane odpowiedzi