Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to nieźle pojechałeś z tematem :kox: to się nazywa oddanie sprawie :cool1:

ale tak na serio to lepiej przystopować, żeby później lipy nie było :good:

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 387,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie zaczalem jesc Mesomorph'a co ta odzywka robi z czlowiekiem jezuuuuuuuuuuuu :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

No wlaśnie, jaki spalacz polecacie?

hyperdrine,thermal pro,killer bee

clenbuterol, winstrol :kox:

zależy jak mocny spalacz chcesz. najlepszy efektz testowanych osobiście daje clenbuterol. thermal i hyperdine takie sobie. teraz jest nowość dren. działa jak clenbuterol tyle że to legal i nie ma takich efektów ubocznych jak po clenie. poza tym nie ma jednego uniwersalnego dobrego spalacza. to co dobre dla jednego, dla drugiego może dawać kiepskie efekty.[br]Dopisany: 12 Lipiec 2011, 12:28_________________________________________________

Panowie zaczalem jesc Mesomorph'a co ta odzywka robi z czlowiekiem jezuuuuuuuuuuuu :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

spróbuj 1MR. to dopiero miażdży suty i urywa jaja :decayed: :decayed: :kox: :kox:

Opublikowano

teraz i tak skład obcięty... Pierwszy rzut (pucha 550g) był mocniejszy... wywijało oczy w drugą stronę :kox:
Opublikowano

łapa już mnie nie boli :blink: jest tylko gulała i to wszystko więc można dalej przecierać szlaki :decayed:

Opublikowano

zależy jak mocny spalacz chcesz. najlepszy efektz testowanych osobiście daje clenbuterol. thermal i hyperdine takie sobie. teraz jest nowość dren. działa jak clenbuterol tyle że to legal i nie ma takich efektów ubocznych jak po clenie. poza tym nie ma jednego uniwersalnego dobrego spalacza. to co dobre dla jednego, dla drugiego może dawać kiepskie efekty.[br]Dopisany: 12 Lipiec 2011, 12:28_________________________________________________

spróbuj 1MR. to dopiero miażdży suty i urywa jaja :decayed: :decayed: :kox: :kox:

1MR jest kolejne w kolejce czeka pucha juz na polce:) nowosci trzeba kupowac szybciutko bo pozniej sklad zmieniaja i juz z meso nie zdazylem ale i tak jest :kox:

Opublikowano

1MR jest kolejne w kolejce czeka pucha juz na polce:) nowosci trzeba kupowac szybciutko bo pozniej sklad zmieniaja i juz z meso nie zdazylem ale i tak jest :kox:

Właśnie kończę NAPALM (Muscle Warfare) i wrzucam 1MR :kox: zobaczymy czy rzeczywiście siekiera :decayed:
Opublikowano

wakacje przyszly sezonowcy juz na plazach w temacie cicho :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
:polew: :polew: No u mnie w sumie nuda, trochę próbuję schudnąć, tak idzie około kilo na tydzień, jadę za miesiąc do Polski to by się przydało jeszcze trochę zrzucić :D
Opublikowano

wakacje przyszly sezonowcy juz na plazach w temacie cicho :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

:polew: :polew: ...teraz to dojeeebałeś :good: hehe[br]Dopisany: 19 Lipiec 2011, 04:55_________________________________________________

:polew: :polew: No u mnie w sumie nuda, trochę próbuję schudnąć, tak idzie około kilo na tydzień, jadę za miesiąc do Polski to by się przydało jeszcze trochę zrzucić :D

Ja wciąż walczę o masę :decayed: ...zrzucę coś za rok... :decayed:
Opublikowano

oj wypraszam sobie, bo ciąglę ćwiczę :kox: zmniejszyłem jedynie częstotliwość treningów do 3 tygodniowo :good:
Opublikowano

oj wypraszam sobie, bo ciąglę ćwiczę :kox: zmniejszyłem jedynie częstotliwość treningów do 3 tygodniowo :good:

no juz myslalem ze walcze sam... a ja ciagle to samo masa masa masa.... :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

no juz myslalem ze walcze sam... a ja ciagle to samo masa masa masa.... :gwizdanie: :gwizdanie:

A jak obecnie z wagą?
Opublikowano

Panowie, cos konkretnego przedtreningowego??

Aktualnie mam Napalma z FA i jest kupa :confused4:

Biore podwojna dawke,a na silowni ziewam :disgust:

Moze te 1MR??

Opublikowano

możesz spróbować, wszystko co ma w sobie 1,3 dimethylamylamine (geranium) daje niezłego kopa

Opublikowano

Panowie, cos konkretnego przedtreningowego??

Aktualnie mam Napalma z FA i jest kupa :confused4:

Biore podwojna dawke,a na silowni ziewam :disgust:

Moze te 1MR??

trzeba było shota kupić a nie to rozpuszczalne coś :gwizdanie:

Opublikowano

Brałem przed treningiem no-exploda , teraz nitrobolon II i daje radę :decayed: Zaraz po treningu kreta mono + carbo. Siła powoli ale idzie do przodu. Od przyszłego tyg planuje robić superserie i zobaczymy co to będzie.

Opublikowano

A jak obecnie z wagą?

84 przy 187 ... lipa jak nie wiem...;/ brakuje jeszcze z 15 kg... startowalem dosyc niedawno z 69,5kg;d

Opublikowano

Mi siła ogólnie poszła od początku ćwiczenia ale jakoś ostatnio stanęła w miejscu ;( Ale i tak nie jest źle, na klate 35 kg, pomimo iż nie biorę teraz żadnego wielkiego ciężaru to i tak jestem zadowolony :kox:

Wytrzymałość za to słabiutka :thumbdown: Na pewno pogoda ma dużo wspólnego, bo na siłowni nie ma klimy a nawiew albo wyłączony albo nie ogarnia ilości osób ćwiczących :wallbash:

Opublikowano

Wczoraj wzialem pierwszy raz 1.M.R.

I ogolnie dziwnie jakos... wytrzymalosc i koncentracja MINIMALNIE w gore. Ogolnie dalej ziewalem.

Ale najdziwniejsze jest to,ze zaczela dzialac chyba dopiero jak z silki wyszedlem, czyli jakies 2.5 h po zazyciu :blink:

Czulem takie dziwno-fajne mrowienie i energie zeby broic :decayed:

A tak w ogole, jaka odzywke bialkowa polecacie?? Zeby dobrze sie rozpuszczala,w miare smakowala i dawala efekty?? :naughty: