Krycha Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 Witam Miałem narazie nie pokazywać swojej niuni bo jest świeżo po kupnie i jak narazie mało zmian. Świeżo po rejestracji i opłatach. Narazie zająłem się car audio i prawie już skończyłem Nowe radio, głośniki przód osadzone na panelu własnej robot schowane pod oryginalna tapicerką + wygłuszenie drzwi + nowe tweetery i zabudowa bagażnika Zmieniałem mieszek i założyłem listwy progowe s4 No i podstawowe zabezpiecznia alarm + odcięcie zapłonu Planowane zmiany: lampy przód 2 lift + xenon lampy tył 2 lift Felgi 17cali(na lato) Kierunki białe Grill S4 Kierownica S4 Zderzaki przód + spryski + tył od S4 Gleba Ciemne szybki Planów jest dużo tak jak i czasu na ich zrealizowanie Powoli byle do celu :th: Będę informował na biężaco o realizacja planów Chciałem po zmianach dopiero zrobić jakaś sesję ale akurat wpadł mi w ręce aparat to wrzucam kilka fotek
grippen Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 ładna widzę że w plany spore klamki w kolor nadwozia i lusterka tak samo i będzie git
ykk Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 Plany ok.. Jak nie uda Ci sie zdobyc zderzaczkow, to proponowalbym lusterka klamki, dokladki w kolor i bedzie ladnie.. :th: A tutaj przyklad tego, jak biala A4 moze byc piekna --> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,401.0.html
Johnyjurek Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 No ladna ta Twoja a4 Planowane zmiany jak najbardziej na + tak wiec czekam na modyfikacje
EndriuGiz Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 piękna ładny kolorek i sprzet audio wypas
grafi Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 Plany wyjdą na dobre, gratuluje furki i niech służy jak najdłużej.
Krycha Opublikowano 20 Października 2007 Autor Opublikowano 20 Października 2007 Dzięki Panowie za pozytywne opinie Na nic lepszego nie było mnie stać trzeba ciszyć sie z tego co jest i realizować kolejne plany
TTom3k Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 Teras na kolanach powala mnie tylko sprzet grajacy ale po planowanych zmianach bedzie LUX!
hajper Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 Szkoda że auto miało małe kuku - ale tak bardzo ładne (a4 to chyba jest ładne w każdym kolorze ).
Krycha Opublikowano 20 Października 2007 Autor Opublikowano 20 Października 2007 za***isty kolor wiem hajper jakie małe kuku? Mówisz o tylnym zderzaku? Tak wiem był delikatnie dojechany i jest wgniecony delikatnie trzeba go tylko dobrze ustawić bo przestawił się na mocowaniu..
hajper Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 Mówię o prawym przednim błotniku - jakoś nie zgrywa się z maską.
Szuder Opublikowano 21 Października 2007 Opublikowano 21 Października 2007 ładne autko... plany bardzo obiecujące... czekamy na zdjęcia po kolejnych zmianach...
Krycha Opublikowano 26 Października 2007 Autor Opublikowano 26 Października 2007 Drobna zmiana we wnętrzu
Reggi Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 Widze ze zmiany beda szły w dobry kierunku :th: Biały kolor przez to ze niechciany stał sie unikalny Ile zajeło Ci zmadziarowanie tych ramek ? Bo ja zabieram sie do tego jak pies do jeża :gwizdanie: Biały tez wygląda pięknie a to dowód :thumbup:
Krycha Opublikowano 26 Października 2007 Autor Opublikowano 26 Października 2007 Raggaman, ja robiłem to jakieś 30 minut i wcale się nie śpieszyłem bo nie ma co na szybkości tego robić bo mozna zniszczyć. JA delikatnie ramki pozaginałem i nic nie kleiłem bo bałem się by nie upaćkać ramek tym klejem co całkowicie popsuły by efekt. Ogólnie jak za te pieniądze efekt jest super. Montaż to bułka z masłem każdy sobie poradzi
piesiu Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 Hej, Froger34, gdzie można dostać takie srebrne ramki do zegarów, masz może jakiś link na allegro, albo godnego polecenia sprzedawcę??
Krycha Opublikowano 26 Października 2007 Autor Opublikowano 26 Października 2007 http://dido.win.pl/sklep/product_info.php?cPath=21_25&products_id=34
piesiu Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 Dzięki za szybką odpowiedź, ale ja potrzebuję 6 ramek, bo mam jeszcze ramkę do ładowania akumy i temp oleju. Masz może kopgoś kto ma takie rzeczy??
Rekomendowane odpowiedzi