Krycha Opublikowano 26 Października 2007 Autor Opublikowano 26 Października 2007 http://dido.win.pl/sklep/product_info.php?cPath=21_25&products_id=33 wystarczy troszkę poszukać
piesiu Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 Dzięki Froger34, jesteś wielki
harylog Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 audio w bagażniku bardzo fajne, glośniki super, tylko te kable byś bardziej pochował, bo jak tak sobie wiszą to psują cały efekt. ogólnie auto na + motyw z czarnym dachem w białym aucie wygląda bardzo fajnie :-)
Krycha Opublikowano 27 Października 2007 Autor Opublikowano 27 Października 2007 Kable jak się dało tak ułożyłem bardziej dyskretnie się nie dało bo za krótko je uciąłem i nie było za dużo opcji ich ułożenia Ale i tak będą zmieniane na grubsze więc instalacje kablową będę robił od nowa i wtedy będzie dyskretniej z kablami
harylog Opublikowano 27 Października 2007 Opublikowano 27 Października 2007 aa no to spoko, czlowiek sie uczy na bledach :-) ale glosniczki jeszcze raz, pierwsza klasa
Krycha Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2007 No dokładnie Nosb tez Cie poznałem i miałem do Ciebie pisać ale nie byłem pewny Jechałem do Kielc na spocik AUDI :th: Poznałem Cię po tym jasnym wnętrzu
Nosb Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 A ja po ramkach Mysle : biała i pomaranczowe ramki .... Ktos chyba taka z a4 klubu ma hehe Ładnie sie twoja A4 prezentuje na drodze : w sumie seryjna ale podobała mi sie Chyba mam sentyment do bialego po mojej B4 byłej I sie błyszczała A ja nie miałem gdzie umyc :/ Wszystkie myjki zapchane były :/ Dopiero na podwórku wymyłem Trzeba sie kiedys styknąc skonftontowac nasze sprzeciory audio Kupiłem gratów , teraz to tylko poskładac wszystko PS : jakbys szedł w kiernku takiej jak dał raggaman (biel i czarne lampy itp) to bede miał moje tylnie i przednie chyba do sprzedania w dobrych cenach
Krycha Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2007 O hehe wymyta była bo przed wyjazdem ją wyczyściłem dokładnie :th: Co do audio to wiesz ja stare klocki mam ale z chęcią posłuchał bym Twojego grania. Ja teraz tez wszystko będę przerabiał bo stare brzmienie mi się znudziło.. Można się kiedyś styknąc w końcu to niedaleko. Co do lampek to przednie z pewnością by mnie interesowały Tylko zależy jaką promocje zastosujesz
M@rk Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autko fajnie :) te zmiany co ty palnujesz napewno beda idelane ale juz zrealizowalem wiekszosc swoich :D identyczne co twoje tylko jeszcze grilla mi brakuje i zdzerzaka przedniego z S4 a tak reszte juz mam zobacz sobie jak wyglada moja po tych modyfikacjach :D:D
Krycha Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2007 M2rk twoje auto już dawno widziałem :th: Będę się na nim wzorował. U mnie zmiany stanęły w miejscu bo narazie byłem bez pieniędzy, znaczy miał inne wydatki,a jak na ucznia nie mam zbyt dużo dochodów. Narazie zajmę sie audio i wsadzę nowe klocki bo stare granie mi się znudziło. Po nowym roku zaczynam plany które wymieniałem wyżej
marcink001 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Mam chyba identyczne A4 jak Ty - powiedz mi jeszcze czy Twoj kolor to biały (mleko) czy kremowy? Ja mam krem 1.6 ADP ale na zdjęciach uparcie wychodzi biała jak mleko Różnica tylko taka że z tyłu nie masz metek "A4" I "1.6" a poza tym moja nie miała alum (niestety).
Krycha Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2007 Raczej to mleko Emblematy z tyłu miałem ale odkleiłem :th:
Nosb Opublikowano 25 Grudnia 2007 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Mleko to Alpejska Biel Tak sie nazywa ten kolor Na mojej b4 taki byl Bardzo fajny kolor : W bielutki dzien jest biały a jakis pochmurny itp taki kremowy Lampeczki jakby co to sie dogadamy - drogo nie bedzie Nie wiem tez czy moj zderzak S4 nie bedzie do sprzedania
Maniusiek28 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Opublikowano 25 Grudnia 2007 twoja furka to tak 15-16 tys. warta jest ,zmiany które planujesz tak na oko to około 8-10 tys...........czy warto ???Może lepiej cała ta kasę zainwestuj w coś lepszego np jakąś a4 z 99r z ciekawszym silnikiem
Krycha Opublikowano 25 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2007 Nosb co ty cały samochód na częsci sprzedajesz? Maniusiek28 wiadomo że wszystkich planów nie zrealizuje ale chociaż część się postaram nie zamierzam narazie zmieniać auta chce zostać dłużej przy tym. Silnik mi starcza jak narazie.
Nosb Opublikowano 26 Grudnia 2007 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Heh : w calosci lub na czesci a serio to wystawie chyba raz jeszcze do sprzedania i jak nikt nie kupi to zaczynam przy nim ostro działac
LuCaS_gr44 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 fele koniecznie do zmiany bo tu nie pasują nijak ten oklepany model lepiej fabryczne 16
Krycha Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2007 Dziś zrobiłem parę nowych fotek. Założyłem na tył nowe lampy po lifcie to główna zmiana, i zrobiłem parę małych pierdół które ułatwiają życie Zrobiłem panel climatronicka (bo w ogóle przestał działać) Naprawiłem tylną popielniczkę W bagażniku zrobiłem porządek: nowe koło dojazdowe tzn oryginalne aluminium 15stka nóweczka z nowa oponą. Kapitalny porządek wewnątrz i pranie siedzeń i tapicerki. Zmieniłem akumulator, stary padał dość szybko, był większy niż ten co teraz mam ale starszy i stracił na jakości. Zmieniłem również klocki z przodu bo już żyletki były Zaraz po nowym roku: Zakładam maty grzewcze na lusterka + oczywiście elektryka związana z ich podłączeniem. Boczne kierunki na białe. Polerka generalna tłumika końcowego wraz z końcówką.
Nosb Opublikowano 31 Grudnia 2007 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Maska do wyregulowania Chyba za bardzo ktos skrecił i zobacz jak sie domyka : za bardzo dociąga ja do dołu. Tylnie lampki trzeba bylo brac moje ;P Chyba by sie niezle prezencily czarne Ale teraz to juz po tzw ptOkach
Rekomendowane odpowiedzi