Kierownik Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 bardzo ładne autko , chodzi za mną takie , ale w sedanie :gwizdanie:
Artur82 Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 piekne auto...grube mody przeprowadziłeś bardzo ładne autko , chodzi za mną takie , ale w sedanie :gwizdanie: Kiero moje mozesz kupic
LortG Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Fajna Zostały Ci jakieś listwy drzwiowe do sprzedania? PW
marcin_o23 Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Opublikowano 13 Maja 2011 brakujące ogniwo lotka s-line, dziś przymiar a jutro idzie do lakiernika taka mała rzecz a robi robote
marcin_o23 Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Opublikowano 21 Maja 2011 lotka na aucie z zewnątrz na razie wszystko, może kilka małych detali wpadnie większe koło to już przyszły sezon, no chyba że trafi się coś ciekawego w dobrej kasie :gwizdanie:
luap13 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Autko obczajone na żywo jesli chodzi o mnie to jeszcze felga ciut wieksza i to jest wzór Tylny zderzak wyszedł pieknie
marcin_o23 Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Opublikowano 23 Maja 2011 dzis doszedł komplet nakładek na pedała i podstopnica od rs4 , podstopnice złożyłem a nakładki jak znajde chwilke komplecik zamontowany i coś pod maske było: jest: jest o wiele lepiej, z czasem reszta osłon dojdzie
Pawlo 2004 Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Kolorek taki sam jak mojej ostatniej A4 Koło 18" RS6 i bedzie dobrze, własnie jestem w poszukiwaniu takich do mojego s-line Ładna furmanka, pomyśl o szybach bo to tez dużo zmieni za niewielkie pieniądze
marcin_o23 Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Opublikowano 24 Maja 2011 nad szybkami się zastanawiam, kto wie :gwizdanie:, jeśli chodzi o felge to rs6 jest niezła ale u mnie jej napewno nie będzie, z rs6 II mi się nawet podoba tylko czy do budy b6 by pasowała?? niewiem, koło planuje dopiero na przyszły sezon no chyba że coś za dobre pieniądze się znajdzie,nie śpiesze się bo na tych s-line ma jeszcze super oponki
mgas Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Pięknie wyszlo,nic dodać,nic ująć. Moim zdaniem na tych felach wygląda super.Jak byś miał jeszcze te litwy od s-lina to chętnie kupie.[br]Dopisany: 24 Maj 2011, 21:47_________________________________________________Mam sedana w tym samym kolorze i mody szły u mnie prawie jak u Ciebie.Wsadziłem fotele i boczki ze spidem od b7, pedały z podstopnicą,kiere,gale itd głównie środek, a teraz czas na pakiet zewnętrzny.Dzięki tobie wiem jaki jest słuszny kierunek. A na samym początku założyłem gril od s-4 z naszym kolorem wygląda naprawdę dobrze.
lukaszooo Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 kolego mogl bys podeslac mi ile placiles za poszczegolne czesci ??? glownie chodzi mi o zderzak, kratki, listwy s4, i spojler a i jeszcze mniej wiecej cena lakierowania tez mam avanta z wewnetrznym sline i powoli przybieram sie do zewnetrznego sline
marcin_o23 Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Opublikowano 12 Lipca 2011 auto po programie u Aligatora, jest wykres:
Młody_drog Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Ładna seria, ale soft aż taki dobry chyba nie jest co
marcin_o23 Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Opublikowano 12 Lipca 2011 hmmm liczyłem na więcej ale Wojtek twierdzi że to taki bezpieczny soft, miało nie kopcić i zależało mu na takim momencie, jak dla mnie jest fajnie, różnica jest, jestem zadowolony i raczej w silniku dłubać więcej nie będę
julo23 Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Niezłe mody, wpadnij kiedyś na spoty zawierciańskie. A nie wiesz kolego kto by w naszej okolicy wyrezał mi szyby w elektryce z tyłu ? Mam już chyba wszystkie graty. Chyba lepiej nie będe zaglądał do Twojego tematu bo od razu mam chęć coś rezać To jest zarazliwe.
andr3i Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 niezle pomodziles, auto zmienilo sie i to bardzo fajnie sie zgrywaja lustra z relingami
marcin_o23 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2011 julo może kiedyś zawitam, musze obczaić kiedy macie, w sumie to nie wiem kto by się tego podjął; dzięki za pozytywne opinie, troszkę się pozmieniało a auto ma wyglądać dobrze , jeszcze ładna 18 na przyszły sezon i będę zadowolony, reszta to detale :gwizdanie:, no i może bixenon, swoje ori xenony się pogoni i bedzie, tylko zastanawiam się czy schemat który mam aby ori xenony dało się ustawić z kabiny podpasuje również do bixów, ciekawi mnie to czy pod względem instalacyjnym są między nimi różnice, pomijam wygląd i funkcję bi[br]Dopisany: 13 Lipiec 2011, 17:00_________________________________________________dzisiaj wojtek z dynosoft zaślepił mi egr, stary ciekł a nowy cena przesadzona, mam nadzieje że będą tylko plusy
PiterA4 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 wszystko fajnie tylko czemu kola ci sie odkrecaja
marec-ki Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Jakbyś miał swoje xenony na sprzedaż to daj mi znać :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi