wojciu0308 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 właśnie Somes cos troche klub zaniedbujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 pora na mały up bo coś tam się powoli cały czas dzieje :gwizdanie: zacznijmy od małych przygód gdzie stanąłem na trasie z racji tego iż napinacz paska wielorolkowego się po prostu wyrwał i zakręcił pasek tak że musiałem go rozcinać na szczęście nie docierając do rozrządu... wrzucony oczywiście nowy napinacz wraz z paskiem prosto z aso turbiny brd już nie ma... wypluła w wydech i dolot tyle oleju że do tej pory tego nie doczyściłem przytomność umysłu i w porę zareagowałem wyciąłem ją podkur..iony szlifierą od kolektora mam teraz nie małego klina co teraz wsadzać celuje w doładowanie 1,6-1,65 przyszła też pora na wymianę hebelków z przodu ponieważ tak o to dojeździłem klocki tarczy pokazywać po tarciu z metalem nie trzeba poza tym były już krzywe... zarzuciłem więc taki o to zestawik dopóki nie trafię wreszcie planowanych przy okazji wsadzony nowy czujnik abs w prawe przednie koło - stary umarł w dupe mi wiecznie zimno więc pogrzebałem trochę i wyrezałem sobie podgrzewanie stołki instalacja prawie ori bo wiązka home made, na bezpieczniku 30 puszczona pod tunelem wpadła też dolna ori rozpórka z S4 najwyższa pora zrobić również felgi bo nie szło już na nie patrzeć.. poprzycierane, odchodzący lakier, plamy już praktycznie wszędzie tak więc przód do góry 5ty bieg zapięty i jazda z polerowaniem rantów 11 granulacji papieru wodnego + pasta meguareis + wosk meguareis i tak mi to wyszło: ranty praktycznie na gotowo.. powiem więcej.. jedna felga już pomalowana z mniej interesujących rzeczy to czarny połysk zagościł zarówno na ramce z grilla jak i znaczku, a także lusterkach, słupkach i końcówce wydechu... doszły stickery pussy zone oraz wheel whores... nowy dywan w bagażniku nie ori bo wyglądało to tragicznie z dziurą po głośniku... wsadziłem gumy w tylnie springi co by było jeszcze sztywniej i takie tam pierdoły.. jak mi się coś jeszcze przypomni to dopiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 doczekamy się kiedyś pro-sesji Tomeczku? a może tym razem CAHA? nówki chodzą w śmiesznej kasie, tylko rzeźby więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 doczekamy się kiedyś pro-sesji Tomeczku? a może tym razem CAHA? nówki chodzą w śmiesznej kasie, tylko rzeźby więcej nie chce mi się powiem szczerze z tym bawić.. prędzej jakiegoś awx'a obciążę do maximum bądź kolejne brd wsadzę czy co tam jeszcze p&p wejdzie jeszcze małe spy photo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 doczekamy się kiedyś pro-sesji Tomeczku? a może tym razem CAHA? nówki chodzą w śmiesznej kasie, tylko rzeźby więcej nie chce mi się powiem szczerze z tym bawić.. prędzej jakiegoś awx'a obciążę do maximum bądź kolejne brd wsadzę czy co tam jeszcze p&p wejdzie jeszcze małe spy photo dajno fote od frontu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 dajno fote od frontu no nie wiem nie wiem :gwizdanie:jestem w fazie eskperymentów.. środek na pewno zostanie jaki jest, śrubki, 0,5cm pasek za rantem i stary dekiel są różowiótkie jak wlepa ww [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 22:44_________________________________________________coś w ten deseń :gwizdanie: kombinuje jeszcze nad jakimś motywem/stickerem czarnym na deklu ale brak mi koncepcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 no to ladny kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 kombinuje jeszcze nad jakimś motywem/stickerem czarnym na deklu ale brak mi koncepcji Fajne koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 kombinuje jeszcze nad jakimś motywem/stickerem czarnym na deklu ale brak mi koncepcji [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 10:57_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 no to ladny kozak Fajne koło [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 10:57_________________________________________________ ciekawe Kowi ciekawe zwłaszcza ten drugi wyglądał by fajnie na czarnym tle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zobacz sobie na https://www.dubkorps.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 a ja sie na temat felg nie wypowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 a ja sie na temat felg nie wypowiem widziałeś dzisiejszą zmianę koncepcji und jetz? [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 22:41_________________________________________________ Zobacz sobie na https://www.dubkorps.com już nie aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 A co w końcu wybrałes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 jest czarny połysk... jest polerowany rant... i jest złoto... ale w jakim zestawieniu to zarzucę jutro jakieś fotki bo dopiero co niedawno z garażu wyszedłem.. w każdym bądź razie jedna strona już gotowa - jeszcze 2 sztuki dekielki idą w takim razie czarne ze złotym napisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 no teraz to te fele bardziej mesko wygladaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 dla mnie najlepsze b5 na forum szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 dla mnie najlepsze b5 na forum szacun cały czas in progress no teraz to te fele bardziej mesko wygladaja dużo pomysłów na te koła było w głowie ale w końcu wygrał moim zdaniem najlepszy..efekt finalny dziś jadę drugie dwie i przez weekend może pokażę jak na nich stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I r o Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 :kox: tylko te zaciski teraz to pasują jak k**wie różaniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 :kox: tylko te zaciski teraz to pasują jak k**wie różaniec czarno złote będą spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi