Rdzewek_RdK Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2012 1300 kilometrów na nowym zawieszeniu, pracuje wszystko super. Szczelność też jest mega
antonio Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 pięknie pod garaż wjeżdżałeś po deskach :grin:
Młody_drog Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Cudne auto Ja narazie jeszcze na moim zawiasie bym się bał wyjechać w trasę 1.3k km Ale już powoli się przyzwyczajam więc ok Masz zapasówkę czy zestaw naprawczy?
Rdzewek_RdK Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2012 nocowaliśmy u kumpla pod Lesznem, cudowny dom i fajna okolica. Dom i podjazd trochę jak gdzieś w USA mlody nie mam ani zapasówki ani zestawu naprawczego, nawet lewarka nie mam teraz tylko parę pierdołek wożę gdyby się coś z zawieszeniem stało.
Młody_drog Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Ja narazie też jeżdżę bez niczego haha mam nadzieję, że mnie nie złapie gdzieś zonk Wrzuć no jakieś foty wnętrza, recaro to mój następny plan
Rdzewek_RdK Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2012 ja już chyba daje sobie spokój z modzeniem a4, chciałem robi alcantarę itd, ale trzeba odkładać parę lat kasę na inne auto, na razie niech służy jak stoi
ZuKeRs Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Ten twoj zawias i air wykon jest 1 liga - GRATY !!! Piotrek czy ty tak jezdzisz z ta blenda przednia caly czas?
Rdzewek_RdK Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Ten twoj zawias i air wykon jest 1 liga - GRATY !!!Piotrek czy ty tak jezdzisz z ta blenda przednia caly czas? tak, w sumie u nas jest w miarę wyrozumiała policja, w tamtym roku tylko raz mnie zatrzymali i dostałem upomnienie, a tak to mijałem wiele kontroli drogowych i nigdy nie miałem problemów a tak na marginesie.. sprzedam przednie heble z S4 (zacisk, klocki, osłony, jarzma, tarcze ble ble ble.. coś ok 1450 bym chciał.. chętnych zapraszam na PW
slepy Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Ten twoj zawias i air wykon jest 1 liga - GRATY !!!Piotrek czy ty tak jezdzisz z ta blenda przednia caly czas? tak, w sumie u nas jest w miarę wyrozumiała policja, w tamtym roku tylko raz mnie zatrzymali i dostałem upomnienie, a tak to mijałem wiele kontroli drogowych i nigdy nie miałem problemów a tak na marginesie.. sprzedam przednie heble z S4 (zacisk, klocki, osłony, jarzma, tarcze ble ble ble.. coś ok 1450 bym chciał.. chętnych zapraszam na PW a wozisz blachę za szybą czy wogóle bez sie poruszasz?
Rdzewek_RdK Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2012 nie no za szybą wożę.. chyba że zostawiam auto na parkingu wtedy często ścigam
slepy Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 nie no za szybą wożę.. chyba że zostawiam auto na parkingu wtedy często ścigam własnie kupiłem do siebie zderzak bez miejsca na blachę i tak rozkminiam gdzie ją teraz wrzucić
laki83 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 ten golfik 1 tez jest wypasiony:slina:
marcin46tkh Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 ten golfik 1 tez jest wypasiony:slina: ...to w takim razie zapraszam do lektury nowego numeru volXzone, wystarczy ściągnąć http://www.volxzone.com/ A żeby nie było OT to ja cały czas czekam na fotki na felgach z Cayenne
Rdzewek_RdK Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2012 jedyna jest super.. mój dobry kolega odbudował ją w 3 miesiące.. a tak u mnie to: Jako że przyszła wolna chwila, a na zakładzie mam pusto, postanowiłem się zabrać za małe mycie auto oczywiście, zasyfione niemiłosiernie.. na koła poleciał IronX przy okazji zabawna z wnękami i innymi zakamarkami.. po 5 minutach koła wyglądają mniej więcej tak.. \ no i wiadomo reszta.. glinka, jakaś politura, cleaner i wosk i jakieś fotki z Nowego Stawu, gdzie A4 wylądowało w TOP3
filip1001 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Rdzewek, gdzie można nabyć ten POWER SYSTEM SNOW FOAM? Mam rozumieć, że bez dobrej pianownicy z Karcherem się nie obejdzie ?
Rdzewek_RdK Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2012 all4auto.. pianownica identyczna o jakiej była mowa w wątku H4mm3R'a
Gracjan Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Owiń sobie blachę na pędzelku jakąś taśmą bo można sobie strat narobić
Rekomendowane odpowiedzi