Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BKN] 3.0 TDI, pakiet czerń - RECARO, Listwy S4 - 24.11.11r.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a mi się podoba

fakt, felga trochę nie pasuje do okrągłych kształtów b7 ale daję radę, jest inaczej niż u wszystkich :decayed:

Opublikowano

Przy tak dużej glebie te koła wyglądają całkiem całkiem :)

Opublikowano
  • Autor

fakt, felga trochę nie pasuje do okrągłych kształtów b7 ale daję radę, jest inaczej niż u wszystkich :decayed:

i dokładnie o to chodziło :wink4: przyjdą jeszcze czarne dekielki, jeszcze kawałek do ziemi i powinno być nie najgorzej, najlepiej w czasie jazdy koła wyglądają

to git :good: niestety nie pamiętam wszystkiego co czytam w tematach, które mnie interesują :hi: mam nadzieję, że wybierzesz się na VW Manię i zobaczę autko na żywo :kox:

Jasne że będę :cool1:, wpadniesz może 30 kwietnia na rozpoczęcie sezonu z grupą VAG w Nowym Stawie ? :naughty:

impreza fajna, taki niedzielny piknik na rozgrzewkę przed jakimiś większymi imprezami, w tamtym roku było ponad 450 samochodów, z czego dobra 100 była nawet ciekawa :)

jakby ktoś się interesował jakieś foto z tamtego roku

DSC_0105.JPG

DSC_0047.JPG

5a08a8f04af8d856gen.jpg

45e9b812fc4ecc20gen.jpg

Opublikowano

wpadniesz może 30 kwietnia na rozpoczęcie sezonu z grupą VAG w Nowym Stawie ? :naughty

szczerze powiedziawszy na Nowy Staw się nie nastawiałem, ale może wpadnę :)

Opublikowano
  • Autor

szczerze powiedziawszy na Nowy Staw się nie nastawiałem, ale może wpadnę :)

w Twoim wypadku doczołgać się jakoś na autostradę i już jesteś na miejscu :) akurat na niedzielną przejażdżkę :good:

zastanawiam się co zrobić z relingami, bez nich auto wygląda fajnie, jest niskie i gładkie.. natomiast gdy relingi są założone całość wygląda na prawdę dynamicznie i zwarcie.. i tak mam mętlik w głowię trochę..

Opublikowano

Im wieksza gleba tym ta felga lepiej wygląda :good:

Ja bym jeszcze je jakos pomalował tylko jak :mysli:

zastanawiam się co zrobić z relingami, bez nich auto wygląda fajnie, jest niskie i gładkie

dobrze gada :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

chwilami zastanawiam się nad czarnym kolorem, ale szczerze boję się 2 rzeczy, po 1 utrzymanie czerni opony w stosunku do felgi, a 2 obawiam się że rozmiar zniknie w ciemnej barwie

Opublikowano

Dla mnie Twojego auto teraz wyglada nieco dziwnie przez zbyt waskie opony (nie lubie naciagu w zwyklym aucie :wink4: ) oraz zwisajaca jakby miala zaraz odpasc dokladke Cupry (kazdemu to pisze :decayed: ).

O wiele bardziej podobal mi sie Twoj zimowy setup :przebiegly:

Opublikowano

chwilami zastanawiam się nad czarnym kolorem, ale szczerze boję się 2 rzeczy, po 1 utrzymanie czerni opony w stosunku do felgi, a 2 obawiam się że rozmiar zniknie w ciemnej barwie

Oblataj jeden sezon tak a na nastepny coś wymyślisz :mysli:

Ja w tym roku bede jeździł na ori 17 :wallbash:

Opublikowano

za mała gleba , kręc gwinta i felga musi iść bardziej na zewnatrz , bo teraz to z d*py to wygląda albo załóż normalny rozmiar opony :good: , tak to jest pięknie

Opublikowano
  • Autor

za mała gleba , kręc gwinta i felga musi iść bardziej na zewnatrz , bo teraz to z d*py to wygląda albo załóż normalny rozmiar opony :good: , tak to jest pięknie

:good: dystansiki się robią, więc będzie szeroko, a wysokość to chwilkę pośmigamy i dowalimy go do dołu, najpierw ogarnąć muszę płytę pod silnik, którą robię chyba ok 2 miesięcy :embarrassed:

Opublikowano

Rdzawy,postaraj się wpasc jutro na spota,chetnie oblukam te piękne fele :slina:

Opublikowano

Dobrze sie obawiasz- Mialem juz w graficie i wtedy gubily sie nawet przy moim bialym kolorze. A myslales nad bialymi felgami? :evil:

Ja moze jeszcze sprobuje cos w rodzaju :bardzo jasny grafit, albo ciemne srebro....

Opublikowano
  • Autor

Tomek postaram się wpaść, chociaż powtarzam że na razie wygląda to co najmniej średnio :disgust:

Tygrys biały chodził mi po głowie od roku, ale w którym momencie pomyslałem że coś bardziej stonowanego zrobię. Ogólnie dajemy sobie spokój z kołami, nic z nimi nie robię bo w kwietniu/maju wlatują prawdziwe cudeńka, rarytasy :slina: :slina:

DSC02858_%5B800x600%5D.JPG

IMG_0669.jpg?t=1213425503

no i najprawdopodobniej jeszcze jedna niespodzianka zawita, ale to już grubsza sprawa więc na razie się nie wypowiadam :cool1:

Opublikowano

Tygrys biały chodził mi po głowie od roku, ale w którym momencie pomyslałem że coś bardziej stonowanego zrobię. Ogólnie dajemy sobie spokój z kołami, nic z nimi nie robię bo w kwietniu/maju wlatują prawdziwe cudeńka, rarytasy :slina: :slina:

DSC02858_%5B800x600%5D.JPG

IMG_0669.jpg?t=1213425503

no i najprawdopodobniej jeszcze jedna niespodzianka zawita, ale to już grubsza sprawa więc na razie się nie wypowiadam :cool1:

Wlasciciel tego golfa tez jest z nich zayebiscie dumny :polew:

Zarty na bok

Beda naprawde robic zayebiste wrazenie! :naughty:

Opublikowano

pewnie zawias na pneumatyce robisz :mysli: tak jak u Glinka :naughty:

Opublikowano
  • Autor

pewnie zawias na pneumatyce robisz :mysli: tak jak u Glinka :naughty:

:gwizdanie: :gwizdanie:

fele od Benta śniły mi się nocami, sądzę że taki prosty, masywny i dosyć klasyczny wzór będzie prezentował się zacnie :wink4:

Opublikowano

No Panie, na bogato widze. Nie ma lipy :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Auto ma już rozebrany przód, lampy już rozklejone (środek będzie pomalowany pod kolor auta)

potem jeszcze będę działać z ogarnięciem kierunków i nowych szkiełek

Gdy wszystko będzie ogarnięte, wtedy porządna polerka i wywalenie zbędnych rzeczy z nadwozia.

P.S gdzie najlepiej przykręcić przetwornicę od HIDów które będą w halogenach ?

DSC00392.JPG

DSC00393.JPG

DSC00395.JPG

DSC00396.JPG

DSC00397.JPG

DSC00398.JPG

DSC00399.JPG

Opublikowano

Rdzewek widzę, że masz zdjęty zderzak. Mam prośbę do Ciebie, czy możesz pomierzyć dokładnie oba coolery szczególnie szerokość, wysokość i grubość rdzeni, chciałbym porównać z wymiarami, które znalazłem w sieci :hi: