mcm Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 no i nie jade... ;( mieczak jeszcze nie jeden będzie :gwizdanie:
moskal Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 no i nie jade... ;( mieczak jeszcze nie jeden będzie :gwizdanie: wiem , szkoda
Szamek Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 teraz dopiero pewnie się zaczną zmiany na liście
wustyle Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 stracilem prace i z tego powodu nie moge sobie teraz pozwolic na "szalenstwa"
zieluch Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 chyba nie dam rady pojechać poważnie ??? widze już jak płaczesz z tego powodu zastanawiam sie czy jechać Ja też
chudineze Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Nie jedźcie, bo po co, gór nie widzieliście będzie więcej dla Nas
domjenick Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Poziek postraszył i sie wykrusza skład...
jarko Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 miron jak zwykle PW rozsyła EDYTA Dopisany: 08 Luty 2011, 03:08 Uaktualniłem listę o wpłaty i o zapisy
siemian Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 chyba nie dam rady pojechać poważnie ??? widze już jak płaczesz z tego powodu zastanawiam sie czy jechać Ja też zieluch co Ty odpierdalasz...?? Nie bój siętym razem miron mi obiecał że nie będzie Ci tak wykręcał rąk jak będzie Cie wyprowadzał gdy zaliczysz zgona :polew: :polew:
zieluch Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 chyba nie dam rady pojechać poważnie ??? widze już jak płaczesz z tego powodu zastanawiam sie czy jechać Ja też zieluch co Ty odpierdalasz...?? Nie bój siętym razem miron mi obiecał że nie będzie Ci tak wykręcał rąk jak będzie Cie wyprowadzał gdy zaliczysz zgona :polew: :polew: Haha żartowałem jadę żebys miał z kim pić bo podobno nikt nie chce
Bart-S Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Ja z kolei nie wiem jaki mi plan wypierdzielą na marzec - obecnie przywalili 4 zmiany No nic, zaliczka poszła - jestem dobrej myśli
wrclaguna Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Ja z kolei nie wiem jaki mi plan wypierdzielą na marzec - obecnie przywalili 4 zmiany No nic, zaliczka poszła - jestem dobrej myśli Bartek badz dobrej mysli zagadaj z kim trza i smigaj do BT
jarko Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 jadę żebys miał z kim pić bo podobno nikt nie chce Takie PW od mirona też dostałem
siemian Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 chyba nie dam rady pojechać poważnie ??? widze już jak płaczesz z tego powodu zastanawiam sie czy jechać Ja też zieluch co Ty odpierdalasz...?? Nie bój siętym razem miron mi obiecał że nie będzie Ci tak wykręcał rąk jak będzie Cie wyprowadzał gdy zaliczysz zgona :polew: :polew: Haha żartowałem jadę żebys miał z kim pić bo podobno nikt nie chce no bo wszyscy to cieńkie bolki... ekhm przepraszam cieńkie bolce... A słyszałem że jeden czerwony bolec z LUB jest teraz też cieńki :decayed:
poziek Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 A słyszałem że jeden czerwony bolec z LUB jest teraz też cieńki :decayed: :naughty: :naughty: :naughty:
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 miron[/color] jak zwykle PW rozsyła :angry :gwizdanie:
jarko Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 A słyszałem że jeden czerwony bolec z LUB jest teraz też cieńki :decayed: :naughty: :naughty: :naughty: A Ty wiesz że macie przydział do jednego pokoju :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi