poziek Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 jakby kogoś interesowało to wkleję i tu: http://www.accuweather.com/pl/pl/lesser-poland/zakopane/forecast2.aspx :kox: :kox: :kox: :kox: BĘDĄ SKOKI :kox: :kox:
GRazny Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 jakby kogoś interesowało to wkleję i tu: http://www.accuweather.com/pl/pl/lesser-poland/zakopane/forecast2.aspx :kox: :kox: :kox: :kox: BĘDĄ SKOKI :kox: :kox: no ba... w zaspę też
Arturoo Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Czyli łopatę do śniegu trzeba zabrać , lancuchy i oczywiście na zimowkach przyjechac ;( nie ma co liczyć ze pojadę w letnich kapciach w BT na Zlot powrot zimy jak nic bedzie poczekamy ,zobaczymy :gwizdanie:
dziadek Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 ja tam liczę że to ściema i w tym tyg zakładam "lato" jakby co to moskal obiecał że będzie mnie na górkę wciągał tylko że tak zglebił auto że ciekawe czy sam podjedzie
moskal Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 tylko że tak zglebił auto że ciekawe czy sam podjedzie podjedzie podjedzie , klucz do gwintu lezy w kufrze , najwyżej sie go podniesie na zakopiance :kox: :kox:
A4-Tomek Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 a ja właśnie myśle czy letnie gumy wrzucać bo pogoda jeszcze sie może zmienić
Ponior Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 ja juz masz letnie na wszystkich autach :kox:
Kimi Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 a ja właśnie myśle czy letnie gumy wrzucać bo pogoda jeszcze sie może zmienić Ma się zmienić, i to niestety na gorszą. Ja osobiście nie będę kozaczył i jadę na zimówkach, cholera wie, co tam jeszcze będzie leżało, jakiś śnieg czy cuś i będzie dzong na letnich jarko, czy będzie można w BT zakupić u Ciebie bezpośrednio jakieś gadżety? (naklejki itepe)
Hugo Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 jarko, czy będzie można w BT zakupić u Ciebie bezpośrednio jakieś gadżety? (naklejki itepe) Jarek będzie miał całą kolekcję gadżetów klubowych.....jedzie TIR-em :polew:
Kimi Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 jarko, czy będzie można w BT zakupić u Ciebie bezpośrednio jakieś gadżety? (naklejki itepe) Jarek będzie miał całą kolekcję gadżetów klubowych.....jedzie TIR-em :polew: Ale ja poważnie pytam i oczekuję poważnej odpowiedzi :polew:
Hugo Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 jarko, czy będzie można w BT zakupić u Ciebie bezpośrednio jakieś gadżety? (naklejki itepe) Jarek będzie miał całą kolekcję gadżetów klubowych.....jedzie TIR-em :polew: Ale ja poważnie pytam i oczekuję poważnej odpowiedzi :polew: Pierwsza część mojej odpowiedzi była jak najbardziej poważna
jarko Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Opublikowano 15 Marca 2011 jarko, czy będzie można w BT zakupić u Ciebie bezpośrednio jakieś gadżety? (naklejki itepe) Jarek będzie miał całą kolekcję gadżetów klubowych.....jedzie TIR-em :polew: Będziesz nosił :naughty:
hornet Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 jarko, czy będzie można w BT zakupić u Ciebie bezpośrednio jakieś gadżety? (naklejki itepe) Jarek będzie miał całą kolekcję gadżetów klubowych.....jedzie TIR-em :polew: Ale ja poważnie pytam i oczekuję poważnej odpowiedzi :polew: Pierwsza część mojej odpowiedzi była jak najbardziej poważna żartowniś z Ciebie :polew:
Suli Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Hej Pany - kiedy będzie podział pokoi :?: Bo jakby coś, to ja poproszę o dwójkę :naughty: Z dużym łóżkiem :naughty: :naughty: :naughty:
moskal Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Hej Pany - kiedy będzie podział pokoi :?: Bo jakby coś, to ja poproszę o dwójkę :naughty: Z dużym łóżkiem :naughty: :naughty: :naughty: blejk , byłem pewny ze zażyczysz sobie jakiś apartament z jednym łóżkiem z baldachimem , oddzielną łazienką , bidetem , itp
jarko Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Opublikowano 15 Marca 2011 Weźcie se prześcieradła... Będziecie dzielić Sobie pokoje - na dwójki BTW Sprawa pokoi już dawno byłaby ogarnięta jakby ludzie poważnej podchodzili do zlotu... Mimo próśb, upomnień i przepadających zaliczek dalej wiele osób robi zamieszanie przez co wszystko się niestety przeciąga... Pomijam już kwestię nieodpowiedzialnyh hurtowych rezerwacji miejsc na zlot a później grupowych rezygnacji bo... No właśnie... Myśmy wynajęli cały ośrodek ( 200 miejsc ) bo tylu było chętnych ( około 260 osób ), a teraz się okazuje że go nie zapełnimy ( jedzie 175 osób ) przez co część pokoi będziemy musieli oddać i niestety będzie ciaśniej :gwizdanie:
jarko Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Opublikowano 15 Marca 2011 A tak wyglądają statystyki zlotowe: Prezes0,57% Moderatorzy4,57% Vipy3,43% Klubowicze21,14% Użytkownicy 25,14% Os.tow.45,14%
Rekomendowane odpowiedzi