paput Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 spoko tak czy siak taj jak pisałem w nagłówku fura idzie na sprzedaż tylko nad cena muszę pomyśleć bo kasa włożona w tym sezonie jest duuuuża tak ze 25tyś trzeba by wziąźć żeby nie było szkoda hehe trzeba zejśc na ziemie i policzyć żeby za dużo nie stracić myślę że od tej ceny trzeba ładnych parę tysiączków odjąć
Kowi87 Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 spoko tak czy siak taj jak pisałem w nagłówku fura idzie na sprzedaż tylko nad cena muszę pomyśleć bo kasa włożona w tym sezonie jest duuuuża tak ze 25tyś trzeba by wziąźć żeby nie było szkoda hehe trzeba zejśc na ziemie i policzyć żeby za dużo nie stracić myślę że od tej ceny trzeba ładnych parę tysiączków odjąć ja tego jestem nawet bardziej niz przekonany, niestety za mody nikt nie zwraca:whistling:
Flyer Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Mozna powiedziec, ze wyrzuciles pieniadze w bloto wkladajac kase w to auto (skoro chcesz sprzedac) Za 25k nawet jakby pod maska bylo jeszcze 2.7T nikt by tego nie kupil.
Kowi87 Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Mozna powiedziec, ze wyrzuciles pieniadze w bloto wkladajac kase w to auto (skoro chcesz sprzedac)Za 25k nawet jakby pod maska bylo jeszcze 2.7T nikt by tego nie kupil. no z 2,7t to miałby szanse:wink: chociaż nie ukrywając rocznik swoje robi, a klient patrzy
Tomasz Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 przy tak wysuniętym kole i glebie to jedne dobre uderzenie góra dół i po przednim błotniku:decayed: (przy skręconym kole rzecz jasna) jak będziesz szukał czujników pdc to zapraszam na pw:wink:
Flyer Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Mozna powiedziec, ze wyrzuciles pieniadze w bloto wkladajac kase w to auto (skoro chcesz sprzedac)Za 25k nawet jakby pod maska bylo jeszcze 2.7T nikt by tego nie kupil. no z 2,7t to miałby szanse:wink: chociaż nie ukrywając rocznik swoje robi, a klient patrzy za 25k to mozna kupic ladna ori eSkę.
Buba Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 rozbieraj na czesci to częsc kasy odzyskasz. o 25 to zapomnij niestety
abdul81 Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Opublikowano 22 Maja 2012 no nie no z tym 25tyś to zartowałem - pisałem że tyle by wypadało wziąśc żeby nie żałować a tak na poważnie to ok 18 tyśiączków miło było by dostać. Silnik 2.8 a nie 2.7 moze być też zaleta bo coś tam jedzie a spalanie o niebo mniejsze - tym po mieście zamykasz sie w 13 w trasie spokojnie w 10 a 2.7 nie mogłem w 18-19 sie zamknać a dynamicznie po mieście to juz wogóle. Myślałem żeby zostawić i wsadzać znowu 2.7 ale pora już na nowsze zmienić i stad ta decyzja żeby sprzedać. Na części nie chcę bo znowu bedzie tak jak kiedyś że zostane z częściowo zdekompletowanym samochodem i tyle a nie mam gdzie tego trzymać. Pożyjemy zobaczymy. bez hamulcy cena była by duzo nizsza bo samo to z częściami i robocizna kosztowało mnie ponad 4tyś
RafuZG Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 18-19 w mieście 2.7:kwasny: a ludziska piszą że 13-14l ale pewnie jak emeryt i 60km nie przekraczają 1 i odrazu 5 wrzucają lub 6:decayed:
abdul81 Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Opublikowano 22 Maja 2012 przy tak wysuniętym kole i glebie to jedne dobre uderzenie góra dół i po przednim błotniku:decayed: (przy skręconym kole rzecz jasna)jak będziesz szukał czujników pdc to zapraszam na pw:wink: cos mi sie powaliło i nie mogę wysłać ci pw ale jestem chetny na to pdc ---------- Post dopisany at 01:17 ---------- Poprzedni post napisany at 01:14 ---------- 18-19 w mieście 2.7:kwasny:a ludziska piszą że 13-14l ale pewnie jak emeryt i 60km nie przekraczają 1 i odrazu 5 wrzucają lub 6:decayed: No niestety 2.7 są cholernie paliwożerne
pawelwarsze Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 siema siema dlugo mnie nie bylo abdul pakuj tam te 2.7 i nie becz wpakuj gaz i tyle bedziesz latac bo w PL zle sie dzieje widze, to samo co z BMW niedlugo bedzie wiecej s4 niz wyprodukowano jak z Mpowerami jak bedzie mi sie chcialo to moze odswieze swojego temata bo troche sie dzialo
abdul81 Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Opublikowano 24 Maja 2012 jeśli zostanie i wleci 2,7 to na pewno nie gaz cały sęk w tym ze to dalej będzie 15letnie autko dlatego zmieniam na cos nowszego i oryginalnie mocnego pożyjemy zobaczymy odświerzaj swój wątek co tam porobiłeś
Tomasz Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 jeśli zostanie i wleci 2,7 to na pewno nie gaz cały sęk w tym ze to dalej będzie 15letnie autko dlatego zmieniam na cos nowszego i oryginalnie mocnego pożyjemy zobaczymy odświerzaj swój wątek co tam porobiłeś dostałeś moje pw?
Reggi Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 18-19 w mieście 2.7:kwasny:a ludziska piszą że 13-14l ale pewnie jak emeryt i 60km nie przekraczają 1 i odrazu 5 wrzucają lub 6:decayed: Bubie pali 13 w mieście..a jak się uprze to zejdzie do 11
pawelwarsze Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Panowie a czemu zawsze na wiesc o 2.7 odrazu wszyscy o spalaniu albo sie ma kase na paliwo albo sie jezdzi dizlem... albo ma sie drugie auto a 2.7 rekreacyjnie tylko..
Gracjan Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 18-19 w mieście 2.7:kwasny:a ludziska piszą że 13-14l ale pewnie jak emeryt i 60km nie przekraczają 1 i odrazu 5 wrzucają lub 6:decayed: Bubie pali 13 w mieście..a jak się uprze to zejdzie do 11 U mnie 14-15 po mieście... Żeby sprawne 2.7 paliło 19 trzeba już trochę według mnie cisnąć co w mieście jest dla mnie totalnym bezsensem bo na kolejnych światlach i tak będziesz stał ---------- Post dopisany at 10:09 ---------- Poprzedni post napisany at 10:06 ---------- Panowie a czemu zawsze na wiesc o 2.7 odrazu wszyscy o spalaniu albo sie ma kase na paliwo albo sie jezdzi dizlem... albo ma sie drugie auto a 2.7 rekreacyjnie tylko.. Temat ile co pali i czemu tak dużo jest ostatnimi czasy bardzo popularny Wzrosła liczba tzw "apaczy" - a pacze tylko a jak juz paczę to zapytam o spalanie bo to temat uniwersalny
Armi Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Panowie a czemu zawsze na wiesc o 2.7 odrazu wszyscy o spalaniu albo sie ma kase na paliwo albo sie jezdzi dizlem... albo ma sie drugie auto a 2.7 rekreacyjnie tylko.. Dizlami jeździ biedoda. "Milordzi" jeżdzą na LPG:kox:
Kowi87 Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Panowie a czemu zawsze na wiesc o 2.7 odrazu wszyscy o spalaniu albo sie ma kase na paliwo albo sie jezdzi dizlem... albo ma sie drugie auto a 2.7 rekreacyjnie tylko.. Dizlami jeździ biedoda. "Milordzi" jeżdzą na LPG:kox: :polew:
abdul81 Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Opublikowano 24 Maja 2012 było 2.7 to paliło tyle ile musiało i nie zmieniłem na 2.8 ze względu na spalanie tylko na cheć sprzedazy auta na części, chcesz zapier***ać to musisz zalać chcesz oszczędnie to kup se diesela i olej z Biedronki ---------- Post dopisany at 14:14 ---------- Poprzedni post napisany at 14:12 ---------- jeśli zostanie i wleci 2,7 to na pewno nie gaz cały sęk w tym ze to dalej będzie 15letnie autko dlatego zmieniam na cos nowszego i oryginalnie mocnego pożyjemy zobaczymy odświerzaj swój wątek co tam porobiłeś dostałeś moje pw? dostałem tylko że nie moge odpisać nikomu na pw coś mi sie powaliło z tym mój nr 518456977 daj znać ---------- Post dopisany at 14:14 ---------- Poprzedni post napisany at 14:14 ---------- jeśli zostanie i wleci 2,7 to na pewno nie gaz cały sęk w tym ze to dalej będzie 15letnie autko dlatego zmieniam na cos nowszego i oryginalnie mocnego pożyjemy zobaczymy odświerzaj swój wątek co tam porobiłeś dostałeś moje pw? dostałem tylko że nie moge odpisać nikomu na pw coś mi sie powaliło z tym mój nr 518456977 daj znać
Rekomendowane odpowiedzi