Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spocik Lubuski :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mam nadzieje ze jutro bedzie dobra ekipa ;)[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 04:44_________________________________________________w sumie to dzis ;p

Opublikowano

ja, s3, topor, moj nowy koles tez ma audi a4 bedziemy

[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 15:03_________________________________________________a balot ? malin ? smieszny ? wiesiek ? audiiia4 ? bigkaban ? hary_ns? krotki ? dziuniek ? wentyl ? duffy ? mucha1 ?

itd... ?

Opublikowano

jeszcze zobacze ale nie gwarantuje[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 15:10_________________________________________________Nowak jak tam moje dekielki :kox:

Opublikowano

balot nie mam ani twoich ani moich i juz mnie szlak trafia bo nie ma w ogole dekielkow w tym rozmiarze

:wallbash:

Opublikowano

Panowie ja "niestety" wkraczam na nowa droge zycia i teraz kazdy grosz jaki zdobede, ukradne, zarobie, znajde czy wygram inwestuje w przyszlosc.. wiecie obraczki, muzyka pierdoly i niestety taki dojazd do zg to zawsze 50 zl na wache trzeba dac// takze przykro mi ale chyba zrozumiecie...:):):):)<piwo>

Opublikowano

I jak pany bylo na spocie? Ja jeszcze w Poznaniu siedze, ale w srode wracam juz do ZG :>

Dzwonilem do Pawla jak mieliscie i mowil ze bylo :good:

Ma ktos jakies zdjecia?

Opublikowano

2 godziny ciaglego startowania aut:) -ogolnie za***iście. :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

:hi: Topor

??:>

Opublikowano

:gwizdanie: ale cisza :hi: no to ciekawie na spocie było 2 godziny startu , troszkę by trzeba było zalać żeby poszaleć :) i mój nowy problem rano i wieczorem jak już jest trochę chłodniej samochód normalnie odpala za 1 razem , jadę do pracy zostawiam go na parkingu... wychodzę , stał na słońcu , jest nagrzany i nie ma bata przekręcam kluczyk i cisza można kręcić i kręcić i nic aż do któregoś razu (ponad 30) w końcu odpala . Wiem że śmiesznie to wygląda ale jak było chłodniej albo stał w cieniu to wszystko było normalnie a jak na słońcu to już nie koniecznie ;(

Opublikowano

mnie nie bedzie w niedziele