kkam Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 miałeś je przypasowane już na samochodzie przed malowaniem? trzeba było coś szlifować, "pracowac nad nimi"?
akjam Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 miałeś je przypasowane już na samochodzie przed malowaniem? trzeba było coś szlifować, "pracowac nad nimi"? A czytałes cały temat? Jest tu kilka przykładów jak one wyglądają, jak są dopasowane albo NIE dopasowane, co się z nimi dzieje po malowaniu...
kkam Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 wiem dlatego pytam, nawet dzwoniłem do gościa z allegro i się przyznał że każda listwa wychodzi inaczej, raz lepiej raz gorzej.
audiomaniak Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 po prostu jak idzie mróz to listwy out :decayed:
Rabbi Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 po prostu jak idzie mróz to listwy out :decayed: to może nie będę zakładał do kwietnia żeby nie dostały lumbago
laguna Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 na moje laminaty to jeden wielki badziew, a z połyskiem to już wogóle masakra, wygląda jak blacha po klepaniu
Rabbi Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 laminaty trzeba malować tylko w mat,wtedy jest w miarę
Rabbi Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Wygląda przyzwoicie.Mam pomalowane.Lakier czarny mat+bezbarwny mat,tylko leżą bo nie ma kiedy założyć.
MARCIN607 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Wygląda przyzwoicie.Mam pomalowane.Lakier czarny mat+bezbarwny mat,tylko leżą bo nie ma kiedy założyć. pokaz jekieś foto?
Rabbi Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Wygląda przyzwoicie.Mam pomalowane.Lakier czarny mat+bezbarwny mat,tylko leżą bo nie ma kiedy założyć. pokaz jekieś foto? może to głupio zabrzmi ale: jak się wrzuca zdjęcia bo nie wiem? jest gdzieś instrukcja,bo nie mogę znależć?
MARCIN607 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 najszybsza metoda to modyfikuj w prawym górnym rogu swojej wypowiedzi i pojawia Ci sie opcja dodaj zdjęcie ale prawidłowo masz tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=81258.0
Rabbi Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 dzięki.dziś lub jutro dorzucę w miarę jak czas pozwoli. z laminatami zasadnicze pytanie brzmi: czy nie powygina ich jak psa różnica temperatur???
kkam Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 różnica temperatur sama w sobie nie szkodzi, głownym problemem jest woda, jeżeli jest jakies mikropekniecie i wejdzie w nie woda to podczas mrozu woda rozsadzi pęknięcie. Jeżeli laminat jest dobrze zabezpieczony, tzn pomalowany dokladnie podkladem, a na to kilka warstw lakieru to nie powinno być problemu. Większość szybowców, dużo motorówek i innego sprzetu pływającego jet z laminatu i jakoś wszystko sie trzyma. Tylko że tam jest wszystko dobrze zabezpieczone. Jeżeli ktoś dobrze zrobi to laminat wytrzyma długi czas. Niestety trzeba włożyć w to dużo pracy, trzeba dobrze wyszlifować powierzchnię, zaszpachlowac ubytki, polożyć podkład, lakier... Jeszcze jedno, niektóre wanny i brodziki prysznicowe są robione z laminatu... i nie dzieje sie z nimi nic.
Rabbi Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 i klops!!! listwy po gruntowaniu i malowaniu wyglądały ładnie,ale odleżały 2 miesiące i dooooopa pomarszczyły się jak skóra na fredzie może fotka wszystkiego nie oddaje,ale wyglądają a dziś miałem zakładać choć z drugiej strony dobrze że nie zakładałem wcześniej. może lakiernik zawalił???a może laminat do niczego???tego nie wiem teraz porządne gruntowanie i malowanie i znów leżaki na co najmniej miesiąc
laguna Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Kurcze dzisiaj kupiłem z allegro ori do S4 w moim kolorze za 1100zł. Kurde kupę kasy
audiomaniak Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Kurcze dzisiaj kupiłem z allegro ori do S4 w moim kolorze za 1100zł. Kurde kupę kasy he he widziałem je wczoraj na allegro
laguna Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 chłop je wyrwał za 700 cholera, a ja teraz debil za 1100
audiomaniak Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 takie małe gówienko a takie drogie, masakra
HiRide Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Kurcze dzisiaj kupiłem z allegro ori do S4 w moim kolorze za 1100zł. Kurde kupę kasy poprostu WOW cieszymy sie razem z toba i podziwiamy a tak na powaznie-kupe kasy ludzie wydaja na o wiele glupsze rzeczy
Rekomendowane odpowiedzi