mystic.pl Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Ryzyko gwarancji na siebie to po prostu nic innego jak wykupione przez nich ubezpieczenie(dziala na tej samej zasadzie jak przedluzenie gwarancji w Polsce) Dla mnie to lipa bo jak ci się zepsuje auto na trasie,w innym kraju ,innym miescie to jest po ptokach. To właśnie tłumaczyłem koledze turdzi w kwesti nowego 2.0 TFSI vs. 1,5 letnie 3.0tdi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Ryzyko gwarancji na siebie to po prostu nic innego jak wykupione przez nich ubezpieczenie(dziala na tej samej zasadzie jak przedluzenie gwarancji w Polsce) Dla mnie to lipa bo jak ci się zepsuje auto na trasie,w innym kraju ,innym miescie to jest po ptokach. To właśnie tłumaczyłem koledze turdzi w kwesti nowego 2.0 TFSI vs. 1,5 letnie 3.0tdi wiem ze tlumaczyles ale mnie niestety nie przekonasz , juz abstrac**jac od gwarancji , chcialem nowe auto i nie dyszla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Mnie tez by to nie przekonalo.Gwarancja fabryczna to gwarancja fabryczna.Turdzi trzymam kciuki za Twoj silnik,kolega odebral niedawno A5 z 2.0 TFSI i zre litr na 1500km..to jakas farsa...ciekawe ze dzieje sie to glownie przt A5... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Gwarancja fabryczna to gwarancja fabryczna... Kończąc OT chyba nie do końca zrozumiałeś. Turdzi pisał, że chce zmieniać program w 2.0tfsi na gwarancji. Każdy ma swoje priorytety i ja to szanuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Pardon mea culpa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Gwarancja fabryczna to gwarancja fabryczna... Kończąc OT chyba nie do końca zrozumiałeś. Turdzi pisał, że chce zmieniać program w 2.0tfsi na gwarancji. Każdy ma swoje priorytety i ja to szanuję. program programem , i tak go nie robisz dwa dni po odbiorze nowego auta , pojezdze rok moze wiecej , jak bedzie ok to go zrobie czy mial bym ta gwarancje zachowac czy stracic , a moze mi wystarczy i wogle nie bede robil , ciezko teraz powiedziec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Panowie robicie Kacprowi OT... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rossi_46 Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Wydech juz jest. Dźwięk mistrzostwo jak wydech do V6T to tylko milltek nie rezonowany. Felga czarna lecz nawet nie ma kiedy zdjec zrobic możliwe że jutro coś się cyknie:) Program bedzie robiony w SKN TUNING ponoć robią indywidual mape + hamownia oraz gwarancja 36 miesiecy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Oglądnałem niektóre propozycje tej firmy. Myslisz że są wiarygodni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rossi_46 Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Mysle ze sa;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Rossi po modzie poszukaj boxa schowanego w nadkolu ew. obserwuj jak się podłączają VAGiem i programują kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Zapewnienia że z wolnossacego silnika 1.6 102KM robią 118KM samym programem... Mało to wiarygodne dla mnie.Ale mogę się mylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 16% never ever, 20% to średnia przyrostu w TDI, jedna wielka ściema, szanujące się firmy robią w wolnossących 5-8% na max przy założeniu innych modyfikacji jak dolot i wydech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 :decayed: o tym mówię. Dlatego sorry ale ładna strona, wszystko fajnie,tylko wiarygodni dla mnie nie są. Nowego S4 bym im nie oddał, tym bardziej jeśli parę innych firm uważa że z programem do tego silnika nadal jest problem. Ale to moje zdanie.A nie znam firmy więc wnioski na szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 http://www.goldenline.pl/forum/1521398/skn-polska-power-chip-i-eco-tuning-i-jeszcze-wiecej fajna gadka Rossi, przemyśl lepiej sprawę, ja bym do SKN auta nie oddał, jak już to masz Pachura Motorsport co ma ABT i MTM w PL też jest, jak już rezać taki motorek to u sprawdzonych ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 http://www.racingforum.pl/Nowy-projekt-SKN-AUDI-RS5-t79821.html Miał być wykres ale go nie było.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 SKN ma jako taki marketing... a poza tym wgrywa gotowy soft sciagniety z centrali (zreszta chyba nie ma nic innego do S4 B8). Ja na Twoim miejscu zostawilbym serie do konca gwarancji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rossi_46 Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Lub wlasnie abt ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Lub wlasnie abt ... Miałem juz kilka nowych S4 na hamowni i mamy chętnych na zrobienie chipa do tego samochodu. Niestety żadna z firm europejskich nie posiada flash tool do zgrania serii i sum kontrolnych do wgrania modyfikacji. TAkie firmy jak SKN, ABT czy MTM wkładają najzwyczajniej zwykłe boxy które oszukują ecu dając jakiś tam przyrost mocy. Jedyna firma która robi remap ecu to APR w USA ale tylko centrala. MAją specjalny flash tool który dla nich zrobiła fabryka audi. POczytaj i dowiedz się zanim ktoś zniszczy ci auto. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 SKN to fima kolegi Pawla od czarnego RS4 B7 W2 SPEED, wiec wiarygodnosc ocencie sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi