Flyer Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 SKN to fima kolegi Pawla od czarnego RS4 B7 W2 SPEED, wiec wiarygodnosc ocencie sami to nie jego firma... a "przedstawicielstwo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Patrox ale do innych B8 nie ma tego problemu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 ...a sa jakies inne B8 z kompresorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Patrox ale do innych B8 nie ma tego problemu ? Audi nie mogło być normalne tylko jak zawsze inne i wymyslili nowy typ sterownika simens SIMOS 9 i z tym jest problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Flyer auto jest z 2011 roku a tam jest troche zmian i tez chyba nowe TP , wiec nie wiem czy to co napisal Patrox dotyczy tylko silnika 3.0 TFSI czy takze innych z rocznika 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Flyer auto jest z 2011 roku a tam jest troche zmian i tez chyba nowe TP , wiec nie wiem czy to co napisal Patrox dotyczy tylko silnika 3.0 TFSI czy takze innych z rocznika 2011 wiem, wiem, tez mnie to ciekawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Lub wlasnie abt ... Miałem juz kilka nowych S4 na hamowni a moc trzymają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Flyer auto jest z 2011 roku a tam jest troche zmian i tez chyba nowe TP , wiec nie wiem czy to co napisal Patrox dotyczy tylko silnika 3.0 TFSI czy takze innych z rocznika 2011 wiem, wiem, tez mnie to ciekawi w 2,0tfsi 211ps jest bosch i po kablu nie idzie. Ale modyfikacje juz jesteśmy w stanie zrobić Serii nie mają 3,0tfsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 To ile mają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Z tego co ja wiem, to jest bonus od fabryki jeśli serducho zdrowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 To chyba nie tajemnica ile maja :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Tu jest całe info jak robi MTM nowe auta: http://www.mtm-online.de/en/products/mtm-cantronic Jedno S4 miało 342, jedno 330 , 331ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Czyli jedno miało bonus,reszta niewyróbkę :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Widziany dzisiaj w Częstochowie w best performance jak sie nie myle i na DK1. Rano miałeś czarne koła, a potem srebrne??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rossi_46 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 felga zostala srebrna;) Uploaded with ImageShack.us wydech tez daje rade. Nie zaluje zadnej wydanej zlotowki zdecydowanie polecam milltek-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 piękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Taka fela tez bedzie u mnie Rossi_46 mozesz mi zrobic fotke z bliska tylnej klapy a zwlaszcza lotki nie moge znlezc takiej i nie wiem jaka jest roznica miedzy seria a S4 , S LINE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Nie ma roznicy , S4 rozni sie tylko przednim grilem i tylnym dyfuzorem.Reszta jest taka sama jak Sline. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Rossi_46 sorry za OT !! wrclaguna masz i nie mów że "Pan zły" różnica S4/S-line vs zwykły jest delikatna ale jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi