A-rek Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Ciekaw jestem efektu na tych felgach dziś zapomniałem wziąć aparat ale jutro zrobi się fotki ps: Bulczas to są te felgi o których ci mówiłem :gwizdanie:
Armi Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Co do lamp pasują dobrze aż sam się zdziwiłem stare ściągłem i te tylko założyłem. Gwint firmy Bilstein tak jak szwagier już napisał ; )[br]Dopisany: 04 Luty 2011, 11:08_________________________________________________Zdjęcia nowych felg 18 BBS-y Świetne felgi
Adrian_73 Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Opublikowano 11 Lutego 2011 Plany są ale ale dopiero na wiosnę a mianowicie całe auto pomalować na biała perle i dach w czarnym macie prawdopodobnie uzupełnić brakujące rzeczy w przednim zderzaku ; ) zmiana felg ale jeszcze nie wiem na jakie ; ) No i oczywiście trzeba się zając tą niebieska perełka; D Bo Arek ma dużo ciekawych pomysłów które trzeba zrealizować No koniecznie trzeba zdjęcie zrobić na BBS ach bo za chwile śnieg spadnie ; P
skrab Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Fajne felgi i dobrze wygląda maźnij progi w kolorze
Adrian_73 Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Opublikowano 13 Lutego 2011 Wszystko będzie w kolor pomalowane ale dopiero na wiosnę Jakby ktoś był zainteresowany to felgi są do sprzedania wiec można pisać ; )[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 10:16_________________________________________________Przymiarka felg na gwincie prawie na samej gorze w końcu zima Zdjęcie robione telefonem bo fotograf który pisał, że przyjedzie się nie zjawił
A-rek Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Zdjęcie robione telefonem bo fotograf który pisał, że przyjedzie się nie zjawił a ty zamiast wpaść wczoraj na spota to się bujałeś bo mieście z laskami ps: dzisiaj wpadnę :gwizdanie:
vauxhall95 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Wg.mnie to bym prysnal ja cala,bo troszke tecza jest :gwizdanie: :gwizdanie: ale plany ida w dobrym kierunku
Adrian_73 Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Opublikowano 13 Lutego 2011 Arku chciałem wpaść nawet sprawdzałem kiedy, ale zapomniałem. Ładnie to tak jadać w Mc? a jak wczorajsza frekwencja ?; )
A-rek Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Wg.mnie to bym prysnal ja cala będzie cała w białej perle + czarny dach a jak wczorajsza frekwencja ?; ) bardzo liczna
Bulczas Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 No powiem żę ciekawie te felgi się nawet prezentują :gwizdanie:
majuDJ Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Auto ładne, ale wymaga chyba pomalowania całego, bo każdy element ma inny odcień. Ale ja bym nie malował tylko jeździł szkoda kłaść tyle kasy w estetykę. Nie przejmuj się u mnie też jeden błotnik różni się drastycznie od reszty, takie uroki srebrnego koloru.
A-rek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Adrian i jak tam idą prace :?:[br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 20:39_________________________________________________spy foto :gwizdanie:
koman Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 ale fajna maszyna dużo robią te lampy red withe kiedy będzie reszta zdj :gwizdanie:
wojciu0308 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 jak łaczyleś dokladke ze zderzakiem :gwizdanie:??
Adrian_73 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Reszta zdjęć niedługo. Dokładka była spawana ze zderzakiem i dodatkowo wszystko skręcone od wewnątrz dodam ze sam robiłem efekt super [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 06:54_________________________________________________Były palny by zmienić kolor ale za duży wydatek i dużo pracy.... No i pewnego dnia pewien kierowca nie wyhamował i bummm ;/ Zdjęcia : No i postanowiłem zmienić kolor na Biały XIRALLIC oraz troszkę wygładzić auto fota wyżej jedna ponieważ prace trwa. Przymiarka felg Rh 17x 9 cali/ 9.5 cali Ciąg dalszy nastąpi
KL4K50N Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ile wyniesie Cię przemalowanie całego auta w inny kolor?
pete007 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 chyba juz wiem od kogo kupilem BBSy przy okazji jakim cudem Ci nie ocieraly z przodu o zwrotnice ?
Rekomendowane odpowiedzi