Kowi87 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 JMS/OEM Audi body kit, front-Euro models Oettinger A! Avantgarde front bumper, S4 sideskirts, Vortrag CF hood Projektzwo half bumper Caractere front bumper, Reiger V2 sides and rear Auptic kit/BBR Tuning Front bumper, sides and rear Reiger RS front half bumper Kerscher half bumper with fogs Kerscher half bumper Zender front lip Kerscher rear valence RSFourplus Styling from RIEGER RIEGER RS4 Type R and DTM Styling from RIEGER Caractere Bodykit Styling Bodykit Styling and Performance tuning pats for the Audi A4 B5 by Caractere JE DESIGN UBERHÄUS Rieger Type 8E Look Front Lip Spoiler no to teraz komentować
OGr Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 z braku laku fornt RIEGERa chyba jeszcze ujdzie ale tył to masakra ;-)
Inkognito Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 :polew: nic. wole moją serie i dokładkę w kolorze...
gizmo8 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ogólnie dramat... Coś do Calibry. Kilka tych dokładek do ori zderzaka jest w miare. Dziś jeszcze bardziej utwierdziłem sie w przekonaniu, że nie ma i nie było ładniejszej wizji niż s4/RS4...
slepy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 do przodu ten mi się najbardziej widzi ale nie ma tu jeszcze jednego przedniego zdesia, jak znajdę to wkleje
Kimi Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ogólnie dramat... Coś do Calibry. Kilka tych dokładek do ori zderzaka jest w miare. Dziś jeszcze bardziej utwierdziłem sie w przekonaniu, że nie ma i nie było ładniejszej wizji niż s4/RS4... Dokładnie mam takie samo zdanie. Seryjna B5 powinna z automatu wychodzić z fabryki ze zderzakami i całą resztą od S4
OGr Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 to by nie było wtedy co rezać hehe ;-)
Inkognito Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 i wszystkie te pierdoły pewnie z super tworzywa tuningowego (laminat) Caractere front bumper, Reiger V2 sides and rear ten wygląda jak od jakiegoś amerykańskiego chryslera... totalnie nie pasuje do b5 s lub rs a jak nie to seria i tyle
Kowi87 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 i wszystkie te pierdoły pewnie z super tworzywa tuningowego (laminat) Caractere front bumper, Reiger V2 sides and rear ten wygląda jak od jakiegoś amerykańskiego chryslera... totalnie nie pasuje do b5 s lub rs a jak nie to seria i tyle raczej większosć to ABS jak fabryczne te zderzaki nieco kosztują :gwizdanie: a z dostepnoscia też pewnie ciezko co niektórych
RafuZG Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Audi to audi albo orginał albo jak powyżej mówią s lub rs. Nie podoba mi się żaden pakiet do a4, po prostu do tego auta nie pasuje żaden tuning oprócz orginału. Audi to klasa i luksus a nie wieś mody i szaleństwo pod remizą. Jeżeli nie stuninguje się a4 z gustem to wygląda okropnie
rajan Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 RIEGER RS4 na WRD nadal aktualny w nowym katalogu 2011 hehe
jihad Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Festyn wiejski. Tylko to jakoś by uszło:
slepy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Festyn wiejski. Tylko to jakoś by uszło: Dibo ma u siebie takiego
Armi Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Festyn wiejski. Tylko to jakoś by uszło: Gdyby nie miało lusterek m3 i brewek Dla mnie te wszystkie pakiety zalatują festynem. Jedynie przedni zderzak Rieger-a jest
Adrian_73 Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 szkoda czasu i pieniędzy na takie brzydkie rzeczy... Ale to już według gustu
Meroweusz Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 czy montował ktoś z was podświetlaną gałkę do biegów ?
Kowi87 Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Opublikowano 14 Lutego 2011 czy montował ktoś z was podświetlaną gałkę do biegów ? jest od tego a watek jest na 100% o tym dziadostwie tylko co ma do tego ten wątek w którym zapytałeś
zajec Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Te samochody wyglądają zupełnie inaczej w tych pakietach... nie w moim guście, wyglądają jak połączenie b5 z jakimś bmw/civikiem
kkrawat Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Ten żółty Kerschnera z halogenami nie jest zły :gwizdanie: Projektzwo jest na allegro - gość sprzedaje jako Riegera http://allegro.pl/zderzak-przedni-audi-a4-s-line-94r-rieger-i1452341960.html
Rekomendowane odpowiedzi