Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Podswietlanie przyciskow w B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wlasnie wszedlem w posiadanie B6 ;o)) (moja B5 poszla do ludzi miesiac temu) i mam pytanie, czy obok przycisku z ESP jest podswietlany malutki schpwek na dokumenty i uchwyt na kubek? W B5 bylo i nie wiem czy w tym modelu zaoszczedzili na tym podswietleniu czy u mnie nie dziala po prostu.

Z gory dzieki za info.

Pozdrawiam

Adam

A4 B6 2,5 TDI 163 KM ;o))

Opublikowano

Sprawdze i dam znać :wink:

Opublikowano

schowek mam, ale podświetlenia chyba nie

no tak na 99%... mogę się mylić

EDIT:

Podświetlenia są oba (do schowka i na kubek), na pewno :)

Opublikowano

EDIT:

Podświetlenia są oba (do schowka i na kubek), na pewno :)

No to w takim razie musze zrfobic podswietlanie.

Wie ktos jak to naprawic wlasnorecznie? Schowek, uchwyt na kubek i niestety przelacznik swiatel ;o((

Pozdrawiam

Adam

Opublikowano

Witam.

A wie ktoś jak je zdemontować?

U mnie ani nie są podświetlone ani się nie domyka schowek na karty...

Jak ew zdemontować radio chorus z takiego modelu auta (A4 B6 8E), znaczy jakie powynny być "wyjmaki" bo na allegro znalazłem 3 rodzaje (różne kształty).

Pozdrawiam...

Robert S

zapraszam kolege najpierw do newbie

Opublikowano
Jak ew zdemontować radio chorus z takiego modelu auta (A4 B6 8E), znaczy jakie powynny być "wyjmaki" bo na allegro znalazłem 3 rodzaje (różne kształty).

bardzo prosto,

przyjrzyj się radiu, pod nim zobaczysz dwa otwory (płaskie)

niektórzy wsuwaja tam dwa pilniczki do paznokci, radio wtedy zamo wychodzi

Opublikowano

A jak zdemontować te "szufladki" bo po demontażu radia nie zaobserwowałem żadnych śrubek czy zatrzasków. A u mnie też nie świeci ani kubek ani szufladka na karty...

Opublikowano
A jak zdemontować te "szufladki" bo po demontażu radia nie zaobserwowałem żadnych śrubek czy zatrzasków. A u mnie też nie świeci ani kubek ani szufladka na karty...

U mnie tez nie podswietlany kubek ani szufladka na karty.

A to nie trzeba miec specjalnego pakietu oswietleniowego aby miec te dwie rzeczy podswietlane + wiele innych np: pokretla przy nawiewach.

--

stecik

Opublikowano

Nie wiem nic o żadnym pakiecie. U mnie nie jest podświetlony tylko kubek i ta szufladka. Pokrętła przy nawiewach fajnie świecą.

Przy okazji - czy mi się zdawało czy gdzieś (w jakim modelu) podświetlane sa też klamki w drzwiach (od wewnątrz oczywiście)?

Opublikowano

No wiec jednak jest pakiet oswietleniowy w ktorym to sa podswietlane schowek cap-holder, dodatkowo sa dwie diody w gornym oswietleniu i te diodki oswietlaja kosole srodkowa/lewarek. I tak mialem w B5 wlasnie, dlatego bylem zaskoczony ze B6 tak nie jest :evil:

Wylacznik swiatel cos szwankuje, raz swieci raz nie, wiec tylko wylacznik do korekty :lol:

O podwietlanych klamkach nie slyszalem.

Opublikowano
O podwietlanych klamkach nie slyszalem.

klameczki sa w B7 swiecace :wink: z odbitej diody

Opublikowano

Jak masz pakiet oświetlenie :)

Opublikowano

ja mam pakiecik i mi wszystko świeci :oops: jak psu.. :oops: wczoraj rozmawialiśmy na temat podświetlanych pokręteł przy nawiewie..w niektórych modelach są pociągnięte kable do nawiewów i są już żarówki tylko trzeba je podłączyć pod stacyjke (robota na jakieś 20min)..niestety niektóre z modeli b6 nie posiada doprowadzonych kabli więc trzeba rezać..to tyle..

Opublikowano

Mi tak symbol od kubeczka się świeci a pozatym u góry są dwie czerwone diody oświetlające kokpit jak jes tam kubek w nocy fajnie widać wogóle te diody to świetny pomysł.

Opublikowano

Nie no regulacje nawiewu mam podswietlana, gdyby jeszcze tego nie bylo to bym sie zalamal i kupil Passata :mrgreen:

Gość Szubek-line
Opublikowano

Ja mam B6 i umnie chyba wszystko co możliwe jest podświetlone włacznie z klamkami od wewnątrz, za klamką są takie małe prostokątne punkty świetlne.

Opublikowano

hm.....czytam co piszecie i musze powiedzieć ze u mnie nie świeci kubeczek pokrętła nawiewu i schowek na karty.....

Mam prośbe czy jest ktoś w stanie zrobić fotke w nocy jak wszystko mu świeci ?? Oczywiscie Ci co mają pełne oświetlenie ..... :P Z góry Wielkie dzięki :)

:a4fan::a4fan:

Opublikowano

Cuber poproś Ona, on ma istną choinke w aucie :)

Gość Szubek-line
Opublikowano

u mnie tak świeci jak jest na postoju:

IMG_0039.jpgIMG_0042.jpgIMG_0043.jpg

IMG_0044.jpgIMG_0045.jpg

Opublikowano
u mnie tak świeci jak jest na postoju:

Mam pytanie - do czego służy ten żółty przycisk na panelu sterowania szybami w drzwiach (zaraz koło przycisku uniemożliwiającego otwarcie szyb z tyłu przez dzieci)?

Pzdr,

TS

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...