HaVoK Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Początki = seria. A poniżej historia zmian i plany na następne mody VT by michal_s87 :slina: Zaplanowane mody: - Reflektory poliftowe 28/29 Styczeń 2011 DONE! - Logo Klubowe na grill (czeka na montaż. Czeka i czeka....) - Przyciemnić szybki 15 Czerwiec 2011 DONE! - Halogeny w zderzak + żółta folia 21 Styczeń 2012 DONE! - Moduł Comming/Leaving Home (czeka na montaż) - Jakaś tam gleba, ale bez szaleństw - Felgi 17" - Tunel środkowy Poliftowy + Podłokietnik + Radio 2DIN - NIE ori - Coś tam grzebnąć w AUDIO - Spryskiwacze reflektorów - Folia a'la carbon na dekory Folia THE SIMPSONS na dekory - Dokładki zderzaków + progi w kolor nadwozia - Białe kierunki na błotniki 7 Lipiec 2011 DONE! - HID 4300 K 14 Marzec 2011 DONE! - Ramki zegarów - Być może lampy tylne poliftowe lub diodowe na wzór polifta. - Podświetlane kratki nawiewu (polifty) 13 Lipiec 2011 DONE! - Grill RS4 (ori) 5 Września 2011 DONE! - Rozpórka dolna od kolegi Labiel 02 Marzec 2011 DONE! - Nowe dywaniki BATTALION Kwiecień 2011 DONE! W daniach 28/29-01-2011 wykonany pierwszy mod: W trakcie rezania Pierwsze przymiarki... ... i gotowe! Mała "sesyja" w Kazimierzu Dolnym Xenon 4300K Wymiana odmy + czyszczenie przepustnicy (POLECAM!) Nowe dywany Battalionu! Ciemne szybki Białe kierunki na błotniki Podświetlane kratki nawiewu od polifta VI Wojewódzki Spot A4-Klub.pl Lublin / Zemborzyce : 17-07-2011 By Kowi87 Folia na halo: Był dzisiaj u mnie św. Mikołaj i zostawił prezenty dla srebrnego VII Wojewódzki Spot A4-Klub.pl Opole Lubelskie / Pomorze : 13/14-08-2011 By Kowi87 Wpadło kilka nowych fantów 02-09-2011 Kilka nowych kosmetyków + lepki na szybę + karcher specjalnie do auta Grill RS4 na pokładzie Pare dni walki i HALO wyrezane 2DIN + Podłokietnik
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 ładne sreberko :oklaski: mody we właściwym kierunku bezawaryjności życze
antonio Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 zadbana maszynka , powodzenia w modyfikacjach
HaVoK Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2011 Kolorek najlepszy! Bo najczystszy!
login642 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 oby dobrze służyło i powodzenia w modach
peter_k Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Fajna maszynka Fajnie że masz lustra i klamki pod kolor nadwozia, i że lakier to metallic. Pozdro i bezawaryjnej jazdy życzę
binio-stg Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 No z tymi światłami dużo lepiej A auto bardzo ładne, podobne do mojego
michu93 Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 dobrze dobrze boczne migacze na białe lub dymione, gril zmień a na wiosnę gółko i zawieszka
Armi Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Ładne sreberko Wymiana lamp to bardzo dobry mod. LOP Czemu kolega na spocie w Rąblowie nie był ?
HaVoK Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 Nie był bo pierwszy łikend wolny od dłuższego czasu i leniuchował.. Ale moja przygoda z klubem dopiero sie zaczyna i nabiera powoli rumieńców. Ale jeżeli będą organizowane jakieś spoty to będę się starał wpadać i oglądac, doradzać się itd Czekam na te piękne blaszki do grilla z logiem i się doczekać nie mogę
paput Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Nie był bo pierwszy łikend wolny od dłuższego czasu i leniuchował.. Ale moja przygoda z klubem dopiero sie zaczyna i nabiera powoli rumieńców. Ale jeżeli będą organizowane jakieś spoty to będę się starał wpadać i oglądac, doradzać się itd Czekam na te piękne blaszki do grilla z logiem i się doczekać nie mogę mody w dobrym kierunku, co do spotów, jest już was paru w Opolu to możecie sobie spoty organizować np z Sebkiem i dwoma innymi kolegami
HaVoK Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Opublikowano 20 Lutego 2011 Nie był bo pierwszy łikend wolny od dłuższego czasu i leniuchował.. Ale moja przygoda z klubem dopiero sie zaczyna i nabiera powoli rumieńców. Ale jeżeli będą organizowane jakieś spoty to będę się starał wpadać i oglądac, doradzać się itd Czekam na te piękne blaszki do grilla z logiem i się doczekać nie mogę mody w dobrym kierunku, co do spotów, jest już was paru w Opolu to możecie sobie spoty organizować np z Sebkiem i dwoma innymi kolegami Jeden spot był! Mówię wam! Było zaj*** było nas aż... 2 (Ja i Sebek)! A poważnie to tak jak wspominałem. Rozkręcam się. Będą spoty, będzie czas- będę i ja!
rafalekx Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Czekam na te piękne blaszki do grilla z logiem i się doczekać nie mogę mówisz o logo klubowym na grill? A naklejkę masz? np. na klapie? Jesteś jakoś oznakowany? Ładne autko i zapraszamy na spoty Jak tylko zrobi się ciepło robimy jakiegoś spota więc zaglądaj w temat spotów w lubelskim
paput Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Czekam na te piękne blaszki do grilla z logiem i się doczekać nie mogę mówisz o logo klubowym na grill? A naklejkę masz? np. na klapie? Jesteś jakoś oznakowany? Ładne autko i zapraszamy na spoty Jak tylko zrobi się ciepło robimy jakiegoś spota więc zaglądaj w temat spotów w lubelskim z Wawy przypędzisz ja jestem za grilem
rafalekx Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 z Wawy przypędzisz ja jestem za grilem Na spota wojewódzkiego? Jasne że przypędzę O ile będę miał wolny weekend Nawet jeśli spot będzie w Chełmie to pojadę Do Chełma zawsze, o każdej porze dnia i nocy A jak będzie bliżej to tym bardziej Aby tylko ludzi było tyle ile trzeba
HaVoK Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Opublikowano 20 Lutego 2011 Czekam na te piękne blaszki do grilla z logiem i się doczekać nie mogę mówisz o logo klubowym na grill? A naklejkę masz? np. na klapie? Jesteś jakoś oznakowany? Ładne autko i zapraszamy na spoty Jak tylko zrobi się ciepło robimy jakiegoś spota więc zaglądaj w temat spotów w lubelskim Blaszka klubowa już jest, teraz muszę sobie wyrezać trochę wolnego czasu i zainstaluje. Z innych oznakowań mam lepe 3D na klapie. Ale pewnie na lato wyfrunie na rzecz tej zwykłej płaskiej. A na spoty będę przyjeżdżał, nie mogę się doczekać mojego pierwszego. Dziewiczego :polew:
Sebek (-_-) Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Jeden spot był! Mówię wam! Było zaj*** było nas aż... 2 (Ja i Sebek)! od czegoś trzeba było zacząć
Rekomendowane odpowiedzi