Pucek Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Miszka, nie kombinuj, kup to co Ci się podoba, czy to będzie 600 czy 1000 to już jeden kij, MUSISZ MIEĆ ŁEB NA KARKU Rozdupić się możesz nawet na rowerze Tyle
jozek726 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 sam kupiłem pierwsze moto i jest to 600 moim zdaniem 1000 na pierwsze moto to lekka przesada :gwizdanie:
Tas2die4 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 No 1000 to juz moze byc za duzo,ale 600 spokojnie idzie ogarnac, ja przed pierwsza CBR 600rr mialem jedynie za dzieciaka komarka i simsona Ale jakos dalem rade i zyje,choc na d*pie juz tez lezalem,ale to nie z winy "za mocnego" moto, tylko swojej wlasnej glupoty raz,a drugi przez nieszczesliwy zbieg okolicznosci ;(
Miszka82 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Miszka, nie kombinuj, kup to co Ci się podoba, czy to będzie 600 czy 1000 to już jeden kij, MUSISZ MIEĆ ŁEB NA KARKU Rozdupić się możesz nawet na rowerze Tyle jaja se robię
Pucek Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ty se lepiej kup już ciuchy, bo są przeceny i to znaczne
Miszka82 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Czy są na forum osoby które mogą pomóc przy zakupie moto - może handlują albo mają kontakty... chcę kupić początkiem marca jak co pls o PW
miodzio Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Czy są na forum osoby które mogą pomóc przy zakupie moto - może handlują albo mają kontakty... chcę kupić początkiem marca jak co pls o PW a co kupujesz ?? :gwizdanie:
miodzio Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 szkoda kasy Oj tam szkoda na moto nigdy nie szkoda Ja też zastanawiam się czy nie zmienić moto na ten sezon. Mam KLE 500 a chodzi mi po głowie Suzuki DL 1000 v-strom może ma ktoś z tu obecnych i podzieli się jakimiś informacjami
Julo Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ja powoli zaczynam się rozglądać za banditem 650 (pierwszy motocykl, 183cm wzrostu) tak żeby marzec-kwiecień już coś zakupić
Michallo33 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 a ja polecam GSX-Ra 1000 K6 jeżdżę od dwóch sezonów i moto jest naprawdę super i co ciekawe to jest jeden z najmocniejszych ,,litrów`` mocniejszy od R1 czy CBR .
Dev Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Z750 szkoda kasy nudny jesteś mam takie gówn....o, zreszta juz rozje....bane i bede to powtarzał do znudzenia: SZKODA KASYYYYYYYYYYYYYYYYY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przerost masy nad trescią, niby 110kM a jezdzi gorzej jak 70 :wallbash: :wallbash:
Spartan_Wroc. Opublikowano 21 Stycznia 2012 Opublikowano 21 Stycznia 2012 a ja chyba pogonie swoja cbr :gwizdanie: mam ochote na litra
KrzyDG Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Proszę ile motocyklistów Sam jeżdżę na GSX-R 600 K1 i jak najbardziej polecam ! Jeśli może potrzebowali byście jakiś opon do motocykli piszcie Mam w super cenie znane marki !
Norbas Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Panowie przy kupnie motocyklu szczególnie "ścigacze" na co zwrócić uwagę
Lu-Gi Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Panowie przy kupnie motocyklu szczególnie "ścigacze" na co zwrócić uwagę Przy motocyklu nie jest tak prosto jak przy aucie niestety Ja zawsze zaczynam od spraw technicznych.. lagi,hamulce, łozyska szczególnie na główce, przegląd wszystkich kabli i czy wszystko działa jak trzeba,skrzynia biegów i silnik na pełnej pi***ie. co do wypadkowości to trzeba dokładnie i uważnie przejrzeć wszystkie spawy,jeżeli rama nie jest alu tylko zwykła stalowa i malowana to każde pękniecie lakieru każda jedna nawet najmniejsza wgniotka na ramie coś znaczy, to samo tyczy się alu ramy. Ogólnie tego jest sporo i trzeba troszkę czasu na oględziny poświecić Ja na wiosnę znów bede coś kupował na razie kandydatów jest kilka, poprostu co będzie w dobrym stanie to się przygarnie, bo złomów jest niestety bardzo duzo..
Dev Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 sprawdzac dokłądnie jak wygląda VIN na ramie coraz wiecej trafia sie "przeszczepów"
Rekomendowane odpowiedzi