Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa motocyklistów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja oprócz stojaka jeszcze okrywam pokrowcem :wink:

stojak przód i tył ? przepalacie sprzęty przez zimę czy nie dotykacie :decayed:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 203,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zatankuj do pelna!

Opublikowano

Mam tylko na tyle :wink:

Ja nawet jakbym chciał nie przepalać to i tak bym nie wytrzymał :decayed: tak 2 razy w miechu muszę posłuchać tej muzyczki :decayed: ale to już objawy choroby :kox::decayed:

W tym roku czeka mnie pracowita zima :whistling:

DSC02555.jpg

Opublikowano

Mam tylko na tyle :wink:

Ja nawet jakbym chciał nie przepalać to i tak bym nie wytrzymał :decayed: tak 2 razy w miechu muszę posłuchać tej muzyczki :decayed: ale to już objawy choroby :kox::decayed:

W tym roku czeka mnie pracowita zima :whistling:

http://s12.postimage.org/ii932p5eh/DSC02555.jpg

stunt psa robisz?

Opublikowano

stunt psa robisz?

Dokładnie :kox::banan:

Na razie ogarniam tego wariata :wink: zadupek i boczki już się malują, w tym tygodniu jeszcze baczur podwiozę do lakierni. Dzisiaj wymieniłem klocki, oliwę, filtry a jutro biorę się za napęd :wink:

Opublikowano
Witam :)

A Junaka ktos tu ma? :D

bo ja mam dwa. jednym troche pojeździłem wiecej ale teraz w częściach w garażu, drugi w całosci i z wózkiem ale czeka chyba na syna, sentyment to tych sprzętów mam ogromny i jakoś mi ciężko sie ich pozbyć. Hondą wiekszość czasu przejeździłem ale musiałem sprzedać, teraz mnie znowu kusi żeby zakupu dokonać jednoślada. tylko kręgosłup mi nawala i potrzebuje czegoś lekkiego i zwinnego :)

trzymaj te Junaki, za pare lat będą warte fortunę. Mój dziadek miał Junaka - 350ccm, miał niezłe kopyto :decayed:

btw. jakby ktoś szukał sprzęta to mam Hondę CBR 600 RR z 2003 roku na sprzedanie :wink:

Bo Junak to porządny sprzęt ale nie zapomne jak jadąc na Katowice trochę ruch tamowaliśmy osiąganą prędkością :grin:. Nie sądzę zebym się kiedyś je zdecydował sprzedać, sentymentalny jestem :) ale ciągle mi się honda shadow marzy

Opublikowano

stunt psa robisz?

Na razie ogarniam tego wariata :wink: zadupek i boczki już się malują, w tym tygodniu jeszcze baczur podwiozę do lakierni. Dzisiaj wymieniłem klocki, oliwę, filtry a jutro biorę się za napęd :wink:

w takim psie to patelnia zamiast zębatki z tyłu, klata, stelaż, hb i można nakurwiać :decayed:

Opublikowano
ja też ostatnio pojeździłem :ad:

czym jeździsz, bo nie widze za dużo oglądając na telefonie ? :)

Opublikowano
ja też ostatnio pojeździłem :ad:

czym jeździsz, bo nie widze za dużo oglądając na telefonie ? :)

Husqvarna TE 250 wcześniej miałem Yamahe YZ 400F

Opublikowano

a możesz coś powiedzieć o Yamaha YZF 450? chcę taki kupić na nowy sezon i tak rozmyślam:wink:

Opublikowano
a możesz coś powiedzieć o Yamaha YZF 450? chcę taki kupić na nowy sezon i tak rozmyślam:wink:

z którego roku ?

Opublikowano

Witam! Ja śmigam Hondą Transalp XL600. I już nie mogę doczekać się wiosny, chociaż i tak czasami w weekend sobie polatam. Powoli przygotowania do zimy, troszkę dłubania czeka.

IMAG0490.jpg

<br /><br />

Opublikowano

z którego roku ?

tak pomiędzy 2007-2009

Opublikowano

z którego roku ?

tak pomiędzy 2007-2009

pilnować sobie wymian oleju , stanu płynu w chłodnicy, regulację zaworów a moto nie do zdarcia pod warunkiem że ktoś go nie zakatował wcześniej :kwasny: i chce się go pozbyć bo wiesz remonty w silnikach to kupa kasy

Opublikowano

z którego roku ?

tak pomiędzy 2007-2009

pilnować sobie wymian oleju , stanu płynu w chłodnicy, regulację zaworów a moto nie do zdarcia pod warunkiem że ktoś go nie zakatował wcześniej :kwasny: i chce się go pozbyć bo wiesz remonty w silnikach to kupa kasy

właśnie, jak tu kupić, skoro każdy pisze w ogłoszeniach, że rekracyjnie używany w weekend.

Mój kuzyn ma honde crf 450 i tez weekendowo używa ale to taki rzeźnik, że szok, w te lato tak wleciał na łąkę, że zabił/rozjechał dwie pasące się owce :facepalm:

Opublikowano

z którego roku ?

tak pomiędzy 2007-2009

właśnie, jak tu kupić, skoro każdy pisze w ogłoszeniach, że rekracyjnie używany w weekend.

Mój kuzyn ma honde crf 450 i tez weekendowo używa ale to taki rzeźnik, że szok, w te lato tak wleciał na łąkę, że zabił/rozjechał dwie pasące się owce :facepalm:

właśnie i tu jest problem żeby kupić coś dobrego

Opublikowano

stunt psa robisz?

w takim psie to patelnia zamiast zębatki z tyłu, klata, stelaż, hb i można nakurwiać :decayed:

Zapomniałeś o kierze :naughty: u mnie już siedzi renthal :wink:

Klatkę już zacząłem robić w firmie tak w międzyczasie :naughty: zębatkę 56z (chyba :eusathink:) zakładam dzisiaj + złoty lańcuch d.i.d :naughty: przegroda też już się robi :wink:

To ma mi służyć też "rekreacyjnie" więc też nie będzie to typowa stunt rozjebunda :decayed:

Opublikowano

:polew: padłem

Opublikowano

No co, powaga tak było :)

Opublikowano

No co, powaga tak było :)

dzikus :kox:

ja dziś wyszedłem na koło ale średnia przyjemność z jazdy, zimno i asfalt już jakoś się tak nie lepi, zrobiłem 60km i nawrotka do domu ale banan był :decayed: jutro już ostatecznie myję dziada i wyciągam dopiero w marcu...no chyba, że jeszcze będzie jakieś 10stopni to wyskoczę :naughty: