Nosfer Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Nie ma takiej Yamaha yf 250 f tąpniete z LG F60 YZ - nie domyśliłeś się?
Kasjan Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Nie ma takiej Yamaha yf 250 f tąpniete z LG F60 YZ - nie domyśliłeś się?Jaki rok? Zapodaj jakies foto
Kasjan Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Ladne kolory ja mialem 2012r ale bardziej po lasach smigalem wiec na enduro sie przesiadlem
Damian Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) http://otomoto.pl/oferta/ktm-lc-duke-640-supermoto-warszawa-ID3hj5Uk.html jechal bym obadac ale za daleko... Edytowane 5 Czerwca 2015 przez Damian
Kasjan Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Oj tam za daleko [emoji14] jak dobry sprzet to i mozna jechac. Ja po swojego ktma 740km w jedna strone jechalem [emoji14]
kileeer Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 kumpel ma do sprzedania... jak coś to spoko sprzęt, gdyby ktoś szukał... http://olx.pl/oferta/sprzedam-kawasaki-zx6r-636-CID5-IDaqWVX.html
mcm Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 (edytowane) U mnie chodzi Edytowane 9 Czerwca 2015 przez mcm
kileeer Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 widzę że z telefonu klikasz wieć moze telefon Ci nie bangla dobrze, na kompie chodzi prawidłowo.
sebek Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 U mnie też działa. a co bedzie teraz kupował?
kileeer Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 narazie kwitów moze nie mieć [emoji53] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
KALAMAT Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) A ja w zeszłym tygodniu zanabyłem wozidupsko, czyli magiczne 125ccm;) Kymco Quannon Naked. Póki nie ma kategorii A, to trzeba od czegoś zacząć. Później wrzucę jakieś focie. Obiecane fotki Edytowane 10 Czerwca 2015 przez KALAMAT
sebek Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Kupiłem wczoraj nowy kask, zdecydowałem się na Shoei NXR Mystify TC-1http://www.shoei-europe.pl/kaski/akt...ekcja/nxr.htmli musze przyznac ze jest wart kazdego grosza jaki niego wydałem, jest na prawdę ******sty (mam porównianie do AGV GP TECH i jakiegoś Sharka w którym ostatnio trochę pojeździłem). Jest bardzo lekki, do tego spory wizjer i dzięki prawie nie czuje że go mam na głowie, kiedy pierwszy raz wyjechałem to nie mogłem się przyzwyczaic do tego uczucia "braku kasku" miałem problem z dobraniem rozmiaru (obwód głowy 57cm) ponieważ M cisnął mnie od góry w głowe, a L był zbyty duży nawet po włożeniu środka z XS, sprzedawcy zapewniali mnie że jest tak skonstruowany że M-ka dopasuje się do głowy i ucisku nie będzie, jakoś nie chciałem w to wierzyc ale już w trakcie pierwszej przejażdżki się rzeczywiście dopasował i ucisk zniknął. teraz leży idealnie.Do tego mam 5 letnią gwarancję oraz nieograniczoną ilość możliwości korzystania z akcji serwisowych w której skład wchodzi m.in: Bezpłatna wymiana mechanizmów mocujących wizjer w przypadku zużycia, sprawdzenie i regulacja Bezpłatna wymiana w przypadku zużycia mechanizmów wentylacji, sprawdzenie działania Konserwacja uszczelek i elementów gumowych przy użyciu specjalnego silikonu, używanego również w japońskich fabrykach Sprawdzenie stanu technicznego kasku wraz z wyściółką Czyszczenie kasku O bezpieczeństwie też chyba niktogo nie trzeba przekonywać. Jakby ktoś szukał kasku to na prawdę polecam.
Buszek Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Siema pani jakiś dobry preparat do siedzenia co by się nie ślizgowe a i dobrze skórka wyglądała polecacie? Ps.nie nie skóra do wymiany, tylko trochę chce by pasażerka nie zjezdzala co chwile
boguc Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Jedna z moich byłych...zamiast RR jest B6 aktualnie.
Damian Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Bylem dzisiaj u kumpla na firmie i spotkala mnie okazja przejechac sie R6 jego pracownika. Troszeczku pszeszarzowalem, postawilo mnie na kolo ale udalo mi sie jakos wylodowac przodem. W miedzyczasie zrobilem klocka ze strachu i doszedlem do wniosku ze nima sensu
Rekomendowane odpowiedzi