Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa motocyklistów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mialem kiedys r6 i nie jeden chcial sie przejechac. Nigdy sie na to nie zgodzilem... widac pracownik troszke nieodpowiedzialny ;)

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 204 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jest moc w tym moto

Opublikowano

120 KM na tylnym kole robi swoje :decayed:

Opublikowano

Pany.. smiga ktos na Hondzie Varadero 125? Chodzi mi o nowsze roczniki na wtrysku...

Opublikowano

125? Pomyliles watki? :-D

Pytaj w strefie rowerzystow

Opublikowano

125? Pomyliles watki? :-D

Pytaj w strefie rowerzystow

:facepalm: za***isty cwaniak z ciebie.. ale zycze powodzenia.... ja wiem na co mnie stac i dlatego wole podszkolic sie na 125, niz pozyczac od nieznajomego R6tke i ro***bac mu ja.... yeah... kozaku w kropki, poza tematem nie bede musial walic klocow... a z przyszczedzonych na pampersy pieniedzy kupie nowe moto..... czujesz to synu? czy namalowac?

Chyba ze... R6 to....? :kox:

Edytowane przez mariuszsmietana

Opublikowano

Zartowalem chlopie....zluzuj majty. Pelen luz ;-)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk

Opublikowano

Zartowalem chlopie....zluzuj majty. Pelen luz ;-)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk

wiesz w czym problem? majt nie nosze :P:decayed:

moj kolega mowil... popusc gume w majtusiach misiu - to bardzie podnosi cisnienie.....

do modkow... zeby nie bylo ostrzezen.... czy innych kwadratowych kropek... potraktujcie to jak luzna rozmowe z Damianem z ktorym umowiony jestem na flaszke (1litrowa... on nie pije ale stawia)

Opublikowano

ja miałem okazję jeździć wiadrem 125 ale modelem jeszcze na gaźniku i mogę powiedzieć że na pierwszy motocykl jest to dobry wybór. w trasie spokojnie można jechać ponad 100 km/h a i z pasażerem daje rady pod strome podjazdy. bardzo wygodna pozycja za kierownicą i bardzo elastyczny silnik jak na 125 ale to pewnie przez dwa cylindry w układzie V. spalanie jest śmieszne bo wychodzi coś około 3 l/100 km. jedyny minus to może być tylko waga tego motorka: około 180 kg

Opublikowano

ja miałem okazję jeździć wiadrem 125 ale modelem jeszcze na gaźniku i mogę powiedzieć że na pierwszy motocykl jest to dobry wybór. w trasie spokojnie można jechać ponad 100 km/h a i z pasażerem daje rady pod strome podjazdy. bardzo wygodna pozycja za kierownicą i bardzo elastyczny silnik jak na 125 ale to pewnie przez dwa cylindry w układzie V. spalanie jest śmieszne bo wychodzi coś około 3 l/100 km. jedyny minus to może być tylko waga tego motorka: około 180 kg

Wlasnie szukam czegos na sezon, moze dwa. Podszkolic sie itd a pozniej przesiasc na cos wiekszego. Ciezko znalezc negatywne opinie o tym motocyklu. Tym bardziej ze szukam jakiegos turystyka ew supermoto.....

Opublikowano

a ja Ci odradzam 125 ponieważ sam od tego zaczynałem i było fajnie ale przez 2 miesiące.

Później nie myślałem o niczym innym tylko o zmianie motocykla na mocniejszy.

Opublikowano

A kwity masz na większy? Jak masz to bierz jakas 500 czy 600, ja zakupiłem na pierwszy moto Zetę 750 i jestem zadowolony. Jest spokojniejsza niż nie jedna 600

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Ja zaczynałem od pierwszego moto CBR 600 F2 i żyje ;)

Zależy kto ile oleju ma w głowie...

Nie lepszy na początek jakiś GS 500?

A4 b6 avant 172hp dokładnie...

Edytowane przez boguc

Opublikowano

No własnie, 125 się nudzą bardzo szybko i po czasie jest męczarnia nimi jeździć, więc jak masz papiery to szukaj czegoś większego, gs500, kawa er5, a jak wyżej mówią jak masz trochę oleju to nawet kawa z750 będzie git :)

Opublikowano

Albo bandyta 600

Opublikowano

Niestety nie mam szmat na A... ale wlasnie... wczoraj sie zapisalem :decayed: podobaja mi sie turystyki pokroju varadero, lub jakies sm... mam czas do przyszlego roku....

Opublikowano

Latacie cos w offie?

Ja wlasnie zrastam 3 żebra i doleczam kolano :D

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

dlatego nie latam w offie :wink:

Opublikowano

No ja narazie mam przerwe z powodu wyjazdu do pracy... :/ polatac sie chce jak nie wiem co, a maszyna stoi w domu i kwitnie :( ale za 2 tyg mam urlop wiec troche poganiam, moze jakis filmik w koncu wrzucę na jutuby :)

Opublikowano

Latacie cos w offie?

Ja wlasnie zrastam 3 żebra i doleczam kolano :D

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Yamaha tak Cię poturbowała? :wink: