Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa motocyklistów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma takiej Yamaha yf 250 f

tąpniete z LG F60

YZ - nie domyśliłeś się?
  • Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 203,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Teraz to inaczej

tąpniete z LG F60

Opublikowano

Nie ma takiej Yamaha yf 250 f

tąpniete z LG F60

YZ - nie domyśliłeś się?
Jaki rok? Zapodaj jakies foto :)
Opublikowano

720c97d9a7202e8065ba4b4d7073840a.jpg

2009, 50mth, stan idealny [emoji7]

Opublikowano

Ladne kolory :) ja mialem 2012r 548885887b8e9b15c6f4c48b54b20b22.jpg ale bardziej po lasach smigalem wiec na enduro sie przesiadlem :)

Opublikowano

Oj tam za daleko [emoji14] jak dobry sprzet to i mozna jechac. Ja po swojego ktma 740km w jedna strone jechalem [emoji14]

Opublikowano

Link nie chodzi

tąpniete z LG F60

Opublikowano

U mnie chodzi

Edytowane przez mcm

Opublikowano

widzę że z telefonu klikasz wieć moze telefon Ci nie bangla dobrze, na kompie chodzi prawidłowo.

Opublikowano

U mnie też działa.

a co bedzie teraz kupował?

Opublikowano

narazie kwitów moze nie mieć [emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

A ja w zeszłym tygodniu zanabyłem wozidupsko, czyli magiczne 125ccm;) Kymco Quannon Naked. Póki nie ma kategorii A, to trzeba od czegoś zacząć. Później wrzucę jakieś focie.

Obiecane fotki

d9c0a12162067cde059fec3974b581eb.jpgc09eb9c2364960c9f4e0887846c87d08.jpgcfb5a4c6ca8b2eb5312a9e948751c787.jpg

Edytowane przez KALAMAT

Opublikowano

Kupiłem wczoraj nowy kask, zdecydowałem się na Shoei NXR Mystify TC-1

http://www.shoei-europe.pl/kaski/akt...ekcja/nxr.html

i musze przyznac ze jest wart kazdego grosza jaki niego wydałem, jest na prawdę ******sty (mam porównianie do AGV GP TECH i jakiegoś Sharka w którym ostatnio trochę pojeździłem). Jest bardzo lekki, do tego spory wizjer i dzięki prawie nie czuje że go mam na głowie, kiedy pierwszy raz wyjechałem to nie mogłem się przyzwyczaic do tego uczucia "braku kasku" icon_smile.gif miałem problem z dobraniem rozmiaru (obwód głowy 57cm) ponieważ M cisnął mnie od góry w głowe, a L był zbyty duży nawet po włożeniu środka z XS, sprzedawcy zapewniali mnie że jest tak skonstruowany że M-ka dopasuje się do głowy i ucisku nie będzie, jakoś nie chciałem w to wierzyc ale już w trakcie pierwszej przejażdżki się rzeczywiście dopasował i ucisk zniknął. teraz leży idealnie.
Do tego mam 5 letnią gwarancję oraz nieograniczoną ilość możliwości korzystania z akcji serwisowych w której skład wchodzi m.in:

• Bezpłatna wymiana mechanizmów mocujących wizjer w przypadku zużycia, sprawdzenie i regulacja
  • Bezpłatna wymiana w przypadku zużycia mechanizmów wentylacji, sprawdzenie działania
  • Konserwacja uszczelek i elementów gumowych przy użyciu specjalnego silikonu, używanego również w japońskich fabrykach
  • Sprawdzenie stanu technicznego kasku wraz z wyściółką
  • Czyszczenie kasku

O bezpieczeństwie też chyba niktogo nie trzeba przekonywać. Jakby ktoś szukał kasku to na prawdę polecam.

Opublikowano

Siema pani jakiś dobry preparat do siedzenia co by się nie ślizgowe a i dobrze skórka wyglądała polecacie?

Ps.nie nie skóra do wymiany, tylko trochę chce by pasażerka nie zjezdzala co chwile :D

Opublikowano

2015%5C01%5C25%5Cbikepics-2720373-800.jpJedna z moich byłych...zamiast RR jest B6 aktualnie.

Opublikowano

B6?

Opublikowano

A4 B6 ;)

Opublikowano

Bylem dzisiaj u kumpla na firmie i spotkala mnie okazja przejechac sie R6 jego pracownika. Troszeczku pszeszarzowalem, postawilo mnie na kolo ale udalo mi sie jakos wylodowac przodem. W miedzyczasie zrobilem klocka ze strachu i doszedlem do wniosku ze nima sensu :decayed: