Pucek Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Miszka, za wolno jechałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 a ma ktoś z was do czynienia z YAMAHA WR 250R ?? Yamaha WR250R - dla mniej zdolnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Dobra nutka w klimacie ---------- Post dopisany 01-09-2012 at 12:14 ---------- Poprzedni post napisany 31-08-2012 at 21:45 ---------- Po ostatniej przygodzie postanowiłem postarać się w końcu o kwit... Dzisiaj zrobiłem pierwszy krok, zapisałem się na kurs we wtorek zaczynam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Po ostatniej przygodzie postanowiłem postarać się w końcu o kwit... Dzisiaj zrobiłem pierwszy krok, zapisałem się na kurs we wtorek zaczynam Ło matko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Po ostatniej przygodzie postanowiłem postarać się w końcu o kwit... Dzisiaj zrobiłem pierwszy krok, zapisałem się na kurs we wtorek zaczynam Ło matko ...i córko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Cześć, Panowie mam problem chcę sobie motorek kupić i zastanawiam się nad 4 modelami Yamaha R6 / R1 Honda CBR 600rr / CBR 1000rr Jaka jest różnica w spalaniu między 600 a 1000? Doszły mnie słuchy że Yamaha jest bardziej awaryjna (pełna elektroniki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Wazna opcja jest jakie roczniki Ciebie interesuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 2000-2005 Wiem że na allegro przedziały cenowe wahają się od 8-18tys tych modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 600 do 1000 nie mozna porownywac bo to przepasc. Wcale nie jest powiedziane ze 1000 wiecej pala raczej 600 bo trzeba je krecic nonstop na wysokich obrotach takze... CBRki nie mialem i zabardzo nie mam o nich zdania ale wiem ze 1000RR od 2004-2005 byl bardzo mulowaty 2006r to juz inna bajka:wink: Mialem R1 2005r i uwag nie stfierdzono po za brakiem mocy na niskich obrotach(jak w kazdej R1) powzej 8tys to juz zapie*** . Wybor i tak nalezy do ciebie czy czujesz sie na silach azeby smigac tysiacem bo jak nie to moze 600 na poczatek tez da duzo frajdy z jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Nie jest to mój pierwszy motor tylko któryś z kolei - jak dotąd były same 600. Zawsze myślałem że 1000cm3 musze liczyć się ze spalaniem +10l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 1000 nie jest taki straszny no chyba ze chcesz 750 to polecam gsxra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Nie, nie miałem już suzuki. Teraz biorę pod uwagę Yamahe lub Honde. Chyba znajdę w swojej okolicy po jednym modelu każdego motocykla i pojadę obejrzeć, przejechać się bo tak na sucho ciężko się zdecydować. Jakieś plusy i minusy między Hondą a Yamahą oraz 600 i 1000? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotograf87 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 spalanie 10+..... nie sądzę... ja Hayabusa wyrabiałem się w 8-9 litrach.... a dało się zejśc na trasie przy spokojnej jeździe nawet do 6,5l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 W pierwszysch modelach Yamahy szfankowal 2 bieg takze jak co zwroc na to uwege pozniej juz ten problem poprawiono. Co do Hondy to jak juz mowilem wczesniej, nie mialem ale duzoo pozytywnych opini slyszalem i bardzo malo awaryjny motocykl jest. Nigdy nie wiesz na co trafisz bo nie wiadomo jak wlasciciel uzytkowal sprzeta takze musisz zobaczyc przejechac sie i potem kupowac. Pewnie i tak kupisz to co ci sie podoba. Powodzenia w owocnym szukaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Od siebie mogę dodać że Honda jest bardziej przemyślana technicznie, łatwiej przy wymianach eksploatacyjnych, ale to raczej info dla osób które same grzebią przy moto Jeżeli miałbym zmieniać na plastika to z 600cm3 brał bym CBR, a z większych pojemności GSXR 750, oczywiście roczniki 2008-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 No jutro jadę oglądać Cbr 1000rr repsol 05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 honda ma słabą główkę ramy i łożyska oglądanie zacznij od tego miejsca jezeli będą jakieś luzy lub pęknięcia odpusc temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 chyba miales na mysli Kawasaki a nie Honde:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 chyba miales na mysli Kawasaki a nie Honde:wink: Też o tym nie słyszałem, to takie gadanie jak szukałem horneta że niby w suzi GSR pęka główka Jak się normalnie użytkuje taki sprzęt to nic nie pęka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 O pękających ramach w Kawach słyszałem ale... sam użytkowałem przez 2 lata 636-tkę i owego zjawiska nie zauważyłem. Nawet po solidnym dzwonie, gdzie rama się podwinęła nie było pęknięć żadnych Myślę, że to indywidualna kwestia historii jaką motocykl ma za sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi