Dev Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 pokażcie mi takiego co jezdzi "normalnie" tysiącem ja takiego nie znam :polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Racja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 pokażcie mi takiego co jezdzi "normalnie" tysiącemja takiego nie znam :polew::polew::polew: To zależy kto co uważa za "normalne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrek80 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Witam, zastanawiam się czy zakupić motocykl, przejeżdżam teraz krotka trasę i zastanawiam się co będzie bardziej ekonomiczniejsze... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EndriuGiz Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 na pewno nie moto chyba ze skuter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 duży skuter, jak najbardziej grzane manetki, grzany stołek, szyba, suche nogi polecam suzuki burgmann-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 pany gdzie dobrać lakier do pomalowania dekli w silniku, jaką farbą się to maluje, czy w zwykłej mieszalni lakierów jak do samochodu ogarną mi dobranie koloru ? , mam kilka rys po glebie ale są to dosłownie max 3 cm rysy, chcę to sam zeszlifować i pomalować bo szkoda trochę kasy żeby całe elementy malować a sezon się kończy to sam podłubię w garażu malował ktoś z Was to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 moge to pomalowac proszkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 moge to pomalowac proszkowo chcę to zrobić sam ale za ile Ty byś ogarną temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 wrzuc mi na pw foty to Ci powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 wrzucam tu bo na PW coś mi szwankuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 poszło Re: ale nie wiem czy bede miał taki kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 poszło Re:ale nie wiem czy bede miał taki kolor no właśnie kolor jest mega ważny nie chce mieć kameleona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::KoNik::.. Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 rr lubią olej... Na forum cbr pełno o tum... Ja mam R1... moto rewelacja... wariat na kazdym biegu... i na trasie zawsze u nas w paczce litry pala mniej od 600 nie musisz tak mielić i katować na kazdym biegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 A co Panowie byście polecili jako pierwsze moto? coś sprawdzonego:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 jaki rodzaj motocykla Cie interesuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 jaki rodzaj motocykla Cie interesuje ? jakiś naked, podoba mi się Kawasaki ER5 lub Honda CB500:eusathink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 ile kapusty chcesz wydac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 7-8 tys na początek. Co byś polecił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 ja zwykle upieram sie przy swoim i poleciłbym Suzuki SV650 http://img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/26/45/23/15/2645231509 wez pod uwage ze to tylko koszt motoru, do tego musisz sie porzadnie ubrac, na tym sie nie oszczedza a to koszt 3000-4000zł i wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi