lukaszooo Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) Wszyscy sie chwalą jesiennymi zakupami to pochwale się i ja Miała być 929 ale po 3 miesiącach poszukiwań setkach przebytych kilometrów i dziesiątkach obejrzanych fajerów trafił sie starszy brat 919 w pięknym stanie i nie mogłem pozwolić aby wpadł w ręce młodocianego stuntera Edytowane 24 Października 2015 przez lukaszooo
KALAMAT Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Piękna maszyna:) ja w przyszłym sezonie będę polować na jakiegoś nakeda 500te 600te bo chwilowo odpycham się 125 i idę na lejce A. To moje chwilowe odpychadlo;)
musti Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Dziś z rańca dobiłem targu i kupiłem Foto z drogi :
jhimo Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Ciuszki fajne, Blady 929 też spoko ale dla mnie 954 jest miazga Też coś muszę kupić na zimowych wyprzedażach a jak się znajdzie kupiec na F4i to i moto się odmieni a za ile sprzedajesz? Dziś z rańca dobiłem targu i kupiłem Foto z drogi : piekna cbr, taka bede szukal na przyszly sezon jak zrobie A
lukaszooo Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 musti znajome moto gdzie kupiłes ???? skoro spoty samochodowe nam nie wychodzą to musimy ustawić sie na motocyklowego spota w mińsku
musti Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 musti znajome moto gdzie kupiłes ???? skoro spoty samochodowe nam nie wychodzą to musimy ustawić sie na motocyklowego spota w mińsku Łuki może i znajome ale to nie to co znasz. To ściągnięte z zagranicy dopiero co 2 dni w PL
Dev Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Dziś z rańca dobiłem targu i kupiłem Foto z drogi : D...pa Ci nie zmarzła ???
lukaszooo Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) Dla napalonego motocyklisty na nowym moto wystarczy aby było na plusie Edytowane 24 Października 2015 przez lukaszooo
Dev Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Dzisiaj u nas bylo 17 stopni wiec całkiem przyzwoicie.
lukaszooo Opublikowano 24 Października 2015 Opublikowano 24 Października 2015 Tylko liście nie potrzebne...
Dev Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) Taka pora roku. Pamietam czasy gdzie jezdzilo sie praktycznie caly rok, pomijajac dni w ktorych snieg lezał na ulicach A gdy pogoda byla w miare to jezdzilem praktycznie codziennie na motorze do technikum 25km w jedna strone, achhhhhh.... co to byly za czasy.... Edytowane 25 Października 2015 przez Dev
musti Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Dziś z rańca dobiłem targu i kupiłem Foto z drogi : D...pa Ci nie zmarzła ??? d*pa mi nie zmarzla Dev Jeszcze pogode mowia ze ma byc to bedzie latane
danielo Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Hejka zapaleńcy coś dłubiecie już przy moto ja dziś pierwszy modzik wykonałem poprowadziłem kabelki z aku pod siedzenie w swoim Fazerku.Teraz żeby ładować aku nie muszę podnosić baku tylko ściągam siedzisko i podpinam prostownik
grzes1150 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Są takie ładowarki które mają rozpinany kabek i jak masz aku w mało dostępnym miejscu to sobie zakładasz kabal i tylko wpinasz. Ja mam takie ustrojstwo: Pamiętajcie żeby nie ładować aku w moto prostownikiem samochodowym bo aku szybko powie papa
Dev Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Mozesz i samochodowym ale musi miec regulacje natężenia prądu.
danielo Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Są takie ładowarki które mają rozpinany kabek i jak masz aku w mało dostępnym miejscu to sobie zakładasz kabal i tylko wpinasz. Ja mam takie ustrojstwo: Pamiętajcie żeby nie ładować aku w moto prostownikiem samochodowym bo aku szybko powie papa Coś podobnego mam tylko ten kabelek który podłączysz pod aku z kostką jest trochę za krótki i mi nie sięgał do siedziska i go przedłużyłem a właśnie taki impulsowy zakupiłem tylko innej firmy
grzes1150 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 To jest Ctek xc08 tylko sprzedawany przez salon Yamaha
grzes1150 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Ja się jeszcze nie poddaję Jak będzie 10 na plusie to jeszcze jeździmy
musti Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Ja się jeszcze nie poddaję Jak będzie 10 na plusie to jeszcze jeździmy A Ty Grzesiek co masz ? F4i ?
Rekomendowane odpowiedzi