paput Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Opublikowano 13 Lipca 2011 no no,gwincik ładny,to nie koza fajna a dzięki dzięki
michal.m Opublikowano 13 Lipca 2011 Opublikowano 13 Lipca 2011 papuć widziałem jest jeszcze tylko lampy i skończysz polerkę co zacząłeś i będzie
paput Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Opublikowano 14 Lipca 2011 papuć widziałem jest jeszcze tylko lampy i skończysz polerkę co zacząłeś i będzie :ranting1: ja Ci dam polerkę
classic90 Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 To określenie padło już u nas na forum : "Fela miażdży cyce mej sąsiadce Weronice" Super !
michal.m Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 papuć widziałem jest jeszcze tylko lampy i skończysz polerkę co zacząłeś i będzie :ranting1: ja Ci dam polerkę
paput Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Opublikowano 14 Lipca 2011 To określenie padło już u nas na forum : "Fela miażdży cyce mej sąsiadce Weronice" Super ! dzięki, dobre [br]Dopisany: 14 Lipiec 2011, 21:22_________________________________________________ papuć widziałem jest jeszcze tylko lampy i skończysz polerkę co zacząłeś i będzie :ranting1: ja Ci dam polerkę FRce by się przydała też polerka :gwizdanie:
michal.m Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 To określenie padło już u nas na forum : "Fela miażdży cyce mej sąsiadce Weronice" Super ! dzięki, dobre [br]Dopisany: 14 Lipiec 2011, 21:22_________________________________________________ papuć widziałem jest jeszcze tylko lampy i skończysz polerkę co zacząłeś i będzie :ranting1: ja Ci dam polerkę FRce by się przydała też polerka :gwizdanie: e tam i tak już lakieru za cienko
Olaf Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Paput chcesz lampki poliftowe valeo bo cos tam mam co ty lampami tak handlujesz ostatnio?[br]Dopisany: 13 Lipiec 2011, 18:52_________________________________________________ no i ju zjest malina fela 17 robi robote lepsza niz 16 stka jakies plany jeszcze sa ? coś się tam zrobi jeszcze na pewno lampki polift kowi juz wszystkim handluje
paput Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 pany jak myślicie do gwintu wystarczy dolna rozpórka czy też bez można śmigać
konus Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ja śmigam bez żadnej rozpórki już rok ale w najbliższych dniach planuje to zmienić bo choy nie jazda
paput Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Ja śmigam bez żadnej rozpórki już rok ale w najbliższych dniach planuje to zmienić bo choy nie jazda ale dolną czy górną zakładasz?
mrogal Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Ja śmigam bez żadnej rozpórki już rok ale w najbliższych dniach planuje to zmienić bo choy nie jazda ale dolną czy górną zakładasz? nie mecz wora nie rznij dziada zaloz jak bialy czlowiek gorna i dolna
pastaldo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 najlepiej wywalić środek i wspawac klatkę. Będzie sztywno jak w czołgu
paput Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Ja śmigam bez żadnej rozpórki już rok ale w najbliższych dniach planuje to zmienić bo choy nie jazda ale dolną czy górną zakładasz? nie mecz wora nie rznij dziada zaloz jak bialy czlowiek gorna i dolna i jeszcze mi mrogaliku lampiszonów poszukaj
Olaf Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 kupiles gwint i dalej koza na tych fotach ;p
paput Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 kupiles gwint i dalej koza na tych fotach ;p nie mam lepszych
Olaf Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 :polew: to cza zrobic przod wysoko cos ci siedzi
paput Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 :polew: to cza zrobic przod wysoko cos ci siedzi teraz jest równo
Rekomendowane odpowiedzi