Klajtekkk21 Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 Paput jak masz jeszcze srodkowy to go wywal i wtedy bedzie napewno kosa:banan:Ja w mojej 2.4 tak zrobilem + koncowy OMP mam jeszcze tego klocka, jakimś filmikiem dysponujesz jak to chodzi bez środkowego? Niestety nie mam Ale wywala bedziesz mega mega zadowolony
paput Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2013 dekory w stickerbombie odeszły w niepamięć teraz jest pijjjjjaano:decayed: troche wypalcowane ale jutro będą lśniły na aucie jeszcze tylko emblemacik quattro i git
slavko87 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Podoba mi sie ten kolor. folia, malowane?
paput Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2013 Podoba mi sie ten kolor. folia, malowane? folia 3m 1080 scotchprint gloss black
Murdzi Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Pięknie wyszły te dekory Ja chciałem kupować drugie od dropsona, ale widzę, że nie ma sensu - wystarczy jak swoje drewno ładnie okleję. Jaki wymiary musi mieć folia, żeby starczyło na wszystkie dekory?
radimm Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 dekory w stickerbombie odeszły w niepamięć teraz jest pijjjjjaano:decayed: troche wypalcowane ale jutro będą lśniły na aucie jeszcze tylko emblemacik quattro i git http://s7.postimage.org/3pnsg7th3/dekory_piano.jpg faaajnie wygląda też właśnie zastanawiam się na swoimi dekorami, czy black pjano albo jakiś ciemny carbon wrzuć jakieś foty jak już będą w aucie
junior_tdi Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 dekory w stickerbombie odeszły w niepamięć teraz jest pijjjjjaano:decayed: troche wypalcowane ale jutro będą lśniły na aucie jeszcze tylko emblemacik quattro i git http://s7.postimage.org/3pnsg7th3/dekory_piano.jpg świetnie wyszło - jak lakier zakładaj na auto !
paput Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2013 Pięknie wyszły te dekory Ja chciałem kupować drugie od dropsona, ale widzę, że nie ma sensu - wystarczy jak swoje drewno ładnie okleję. Jaki wymiary musi mieć folia, żeby starczyło na wszystkie dekory? ja wziąłem arkusz 30x152cm i jeszcze kawałek został warto sobie wziąć kogoś do pomocy, jak się to będzie robiło pierwszy raz:decayed: ---------- Post dopisany at 09:29 ---------- Poprzedni post napisany at 09:29 ---------- dekory w stickerbombie odeszły w niepamięć teraz jest pijjjjjaano:decayed: troche wypalcowane ale jutro będą lśniły na aucie jeszcze tylko emblemacik quattro i git http://s7.postimage.org/3pnsg7th3/dekory_piano.jpg faaajnie wygląda też właśnie zastanawiam się na swoimi dekorami, czy black pjano albo jakiś ciemny carbon wrzuć jakieś foty jak już będą w aucie dzięki też myślałem o ciemnym carbonie ale jak popatrzyłem na projekty to jednak padło na black:decayed: ---------- Post dopisany at 09:30 ---------- Poprzedni post napisany at 09:29 ---------- dekory w stickerbombie odeszły w niepamięć teraz jest pijjjjjaano:decayed: troche wypalcowane ale jutro będą lśniły na aucie jeszcze tylko emblemacik quattro i git http://s7.postimage.org/3pnsg7th3/dekory_piano.jpg świetnie wyszło - jak lakier zakładaj na auto ! no prawie lakier:wink:
Pucek Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Pięknie wyszły te dekory Ja chciałem kupować drugie od dropsona, ale widzę, że nie ma sensu - wystarczy jak swoje drewno ładnie okleję. Jaki wymiary musi mieć folia, żeby starczyło na wszystkie dekory? ja wziąłem arkusz 30x152cm i jeszcze kawałek został warto sobie wziąć kogoś do pomocy, jak się to będzie robiło pierwszy raz:decayed: ---------- Post dopisany at 09:29 ---------- Poprzedni post napisany at 09:29 ---------- dekory w stickerbombie odeszły w niepamięć teraz jest pijjjjjaano:decayed: troche wypalcowane ale jutro będą lśniły na aucie jeszcze tylko emblemacik quattro i git http://s7.postimage.org/3pnsg7th3/dekory_piano.jpg faaajnie wygląda też właśnie zastanawiam się na swoimi dekorami, czy black pjano albo jakiś ciemny carbon wrzuć jakieś foty jak już będą w aucie dzięki też myślałem o ciemnym carbonie ale jak popatrzyłem na projekty to jednak padło na black:decayed: ---------- Post dopisany at 09:30 ---------- Poprzedni post napisany at 09:29 ---------- dekory w stickerbombie odeszły w niepamięć teraz jest pijjjjjaano:decayed: troche wypalcowane ale jutro będą lśniły na aucie jeszcze tylko emblemacik quattro i git http://s7.postimage.org/3pnsg7th3/dekory_piano.jpg świetnie wyszło - jak lakier zakładaj na auto ! no prawie lakier:wink: Fajnie, rzuć linkiem do sprzedawcy
michal.m Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Profi robota widziałem na własne oczy, może i u mnie byś okleił
Mati_23 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 super wyszło podaj tylko link od gościa gdzie kupiłeś chciałem malować ale jeśli cenna mniejsza to skuszę się okleić
paput Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2013 Profi robota widziałem na własne oczy, może i u mnie byś okleił jako że razem to kleiliśmy to wiadomo że profi:decayed: ---------- Post dopisany at 20:01 ---------- Poprzedni post napisany at 19:58 ---------- super wyszło podaj tylko link od gościa gdzie kupiłeś chciałem malować ale jeśli cenna mniejsza to skuszę się okleić pucek Mati23 łapcie - FOLIA CZARNY POŁYSK 3M 1080 ZMIANA KOLORU szer 152 (2916304026) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. teraz całe forum będzie oklejać
Murdzi Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Dzięki za linka, na pewno się przyda
Mati_23 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 a no wiesz jak idzie dobry przykład to czemu nie a i jeszcze pytanko jaki wymiar kupić żeby na spokojnie starczyło ?
Murdzi Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Kilka postow wstecz o to samo pytalem - 152x30 i jeszcze zostaje.
paput Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2013 Kilka postow wstecz o to samo pytalem - 152x30 i jeszcze zostaje. dekory już na aucie, ale czekam jeszcze na emblemat quattro, mam nadzieję że kolega Jawor juz wysłał
Murdzi Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Pokaż fotki, nie mogę się doczekać efektu na samochodzie
paput Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2013 Pokaż fotki, nie mogę się doczekać efektu na samochodzie nie robiłem, pstryknę coś jak dojdzie znaczek może ---------- Post dopisany 17-01-2013 at 16:43 ---------- Poprzedni post napisany 12-01-2013 at 16:47 ---------- wpadł grill s4:naughty:
radimm Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 dzieje się widzę spoko grillik, sam z chęcią przygarnałbym taki do siebie
paput Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2013 dzieje się widzę spoko grillik, sam z chęcią przygarnałbym taki do siebie no jeszcze musze na wiosenne mgły wyrezać yellow hallo:decayed: i zastanawiam się nad tą folią i wyrezaniem jak u Cibie lamp ala USA - tylko szablon by się zdał
Rekomendowane odpowiedzi