Artur82 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 No no no arturo, grubo spokojnie dopiero sie do tego przymierzam i musze sie dowiedziec jaki bedzie caly koszt :gwizdanie:
rafi_a4 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 No no no arturo, grubo spokojnie dopiero sie do tego przymierzam i musze sie dowiedziec jaki bedzie caly koszt :gwizdanie: koles sie nazywa rafal sprawa i smiga a4 w 1.9 tdi moj brat i chyba nowek cos u niego robili http://www.tlumiki.bydgoszcz.pl/
tomiczka Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 No no no arturo, grubo spokojnie dopiero sie do tego przymierzam i musze sie dowiedziec jaki bedzie caly koszt :gwizdanie: koles sie nazywa rafal sprawa i smiga a4 w 1.9 tdi moj brat i chyba nowek cos u niego robili http://www.tlumiki.bydgoszcz.pl/ Haaa.... Kiedyś spotkałem tego gościa w sklepie motoryzacyjnym GORDON i dałem mu nasz kalendarzyk. Zapraszałem do odwiedzenia naszego klubu i pokazania swojej audiczki na spocie.
Artur82 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 k**wa ja slysze ze cos sie nie da to mnie zaraz h.j strzela
przemciotorun Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 mozecie polecic gdzie w kuj-pom dobrego i oczywiscie nie drogiego tlumikarza...co przerobi z 1,9tdi na 2,5tdi wydech?? dawaj do mnie to Ci wyrezam wydech jaki sobie zazyczysz
Kierownik Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 na cichej jest podobno tez dobry tłumikarz , ale chyba nikt ci tak dobrze nie zrobi jak znajomy znajomemu czyt. Dropsone
Artur82 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 dogadalem sie jak wszystko pojdzie ok to mam juz fachowca...ale jutro jade pogadam i sie okaze czy kuma temet...nie ukrywam ze do Dropsona napisalem...chociaz nie wiem czy pisal powaznie czy dla jaj
przemciotorun Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 :ad: dla jaj, a na powaznie, to tak jak poszlo na pw
Artur82 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 a ogolnie jak myslicie bedzie dobrze wygladalo??
Artur82 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Mówisz o wydechu od 2.5TDI? Dobrze konkretnie mowie o wydechu na dwa dyfuzory
Krystian1987 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 u mnie dwie rurki tak się prezentują A ramki klubowe to gdzie?
Blondi89 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 na cichej jest podobno tez dobry tłumikarz , ale chyba nikt ci tak dobrze nie zrobi jak znajomy znajomemu czyt. Dropsone Tak , dokładnie na Cichej 5 (bo jest tam dwóch naprzeciwko siebie).
Artur82 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Cicha 5 czy 3...a robil ktos cos tam ??
Blondi89 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Znajomy robił wydech w swoim aucie, brzmi naprawde super, ale nie wiem co on tam dokładnie robił. Ogólnie gościu kumaty, jego pracownik również. Może i cicha 3, wiem że napewno nieparzysty, jutro jeszcze spytam dokładnie. W każdym razie to ten po prawej stronie (jak jedziesz od numerów największych do najmniejszych).
djbinek Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Witam! Chciałbym poinformować Was w imieniu Majkiego, że zmarła jego najukochańsza mama. Uroczystość pogrzebowa rozpocznie się 10 lutego (czwartek) o godzinie 10:00 Mszą Świętą w kościele w Gostkowie koło Torunia. Ja jutro na pewno się pojawię, jeśli ktoś chciałby również uczestniczyć to mój numer 507 466 407 begin_of_the_skype_highlighting507 466 407end_of_the_skype_highlighting. P.S. Przepraszam że tak późno piszę, ale dopiero dziś wieczorem się dowiedziałem.
Rekomendowane odpowiedzi